• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Eureka ORO Mignon Single Dose Elektrikli Kahve Değirmeni

Selamlar.
Değirmenin kahve haznesine(hopper) giren vida sizlerde sabit mi?
Ben bir türlü sabitleyemedim.
Takmadan kullanacaktım fakat körükle bastırınca delikten hava kaçırıyor.
O yüzden takmalıyım 🙏🏼
Selam, evet bende Oro varken sabitti, kahve haznesinin hemen altındaki o vidanın bir de somunu vardı, o somonu düşmüş veya yerinden çıkmış olabilir, o somun olmadan vida oraya sabitlenmez, somun vidanın girdiği plastiğin içinde diye hatırlıyorum.

Selam, evet bende Oro varken sabitti, kahve haznesinin hemen altındaki o vidanın bir de somunu vardı, o somonu düşmüş veya yerinden çıkmış olabilir, o somun olmadan vida oraya sabitlenmez, somun vidanın girdiği plastiğin içinde diye hatırlıyorum.
Evet hocam düşündüğüm gibi benimde.
Yoksa o vida sabit kalamaz.
Zaten hava kaçağı oluyor sabit kalmadığı zaman.
Bakalım perfettoyu aradım dönüş yapacaklar bekliyorum.

Geri