AnkA
Barista
- İsim
- Önder
Daha fazla
- İsim
- Önder
- Espresso Makinesi
- Lelit Bianca, Flair Pro 2
- Değirmen
- Eureka Atom 65, Comandante, Timemore Slim
- Ekipmanlar
- V60, Aeropress, Delter Press, Fellow Stagg
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Bakırköy
Kendi ayağınıza ateş ettiniz. Buradan Balıkesir’e 2,5 saatte gelirim, dolaptan çıkartın da kıvamını bulsun ben gelene kadar.Espressolu Süt Reçeli'ni denediğinizde bu konuya girip geçmişteki tüm mesajlarınızı silmek isteyeceksiniz. Keşke ekmekleri falan o kadar övmeseydim de tüm bu enerjimi Espressolu Süt Reçeli'ne ayırsaydım diyeceksiniz. Espressolu Süt Reçeli'ni bugüne kadar denememiş olmanın verdiği, o büyük, o iğrenç, o lanet olası pişmanlık hissi ile Espresolu Süt Reçeli'ni o an doya doya yiyebiliyor olmanın verdiği o müthiş, o inanılmaz, o efsane hazzı yaşamanın verdiği o dayanılmaz, o sonu gelmez, o haykırılası mutluluk arasında gidip gelirken psikolojinizin sınırlarını zorlayacaksınız. Sonra bir anda ayağa kalkacaksınız ve Espressolu Süt Reçeli'ni tüm insanlığa duyurmak, bir türlü anlamlandıramadığınız ama iliklerinize kadar sizi kendisine çeken bu duyguyu herkesle paylaşmak isteyeceksiniz. Akabinde alt üst olmuş psikolojiniz ve içgüdüsel bencilliğiniz sizi yerinize oturtacak ve dünyanın 8. harikası o Espressolu Süt Reçeli'nin sadece ve sadece sizin için olduğuna bir anda ikna olacaksınız.
Sonra gelip buraya mutlaka yorum bırakın ama, olur mu?![]()