• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Ekşi Mayalı Şeyler / Biscotti % 15 indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar. Stokları güncelledik.
Her zamanki olduğu gibi cumartesi günü 23:59'a kadar gelen siparişleri pazartesi günü pişirip gönderiyoruz. Salı günü saat 23:59'a kadar gelenleri ise perşembe günü pişirip gönderiyoruz.
Perşembe kargoya verilse elime Pazartesi ulaşacağından Perşembe'den sonra sipariş vermek daha mantıklı olacak sanırım. Teşekkürler.

Selamlar. Stokları güncelledik.
Her zamanki olduğu gibi cumartesi günü 23:59'a kadar gelen siparişleri pazartesi günü pişirip gönderiyoruz. Salı günü saat 23:59'a kadar gelenleri ise perşembe günü pişirip gönderiyoruz.

selam

pazar günü 23:59 değil miydi o :(

Bugün sipariş verdiydim. Yarın kargolansa iyiydi benim sipariş :)

deneme paketi aldıydım.

472 nolu siparişimle deneme paketlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

113 TL lik siparişe kargo uygulaması normal mi , daha azı ücretsizdi diye hatırlıyorum.

113 TL lik siparişe kargo uygulaması normal mi , daha azı ücretsizdi diye hatırlıyorum.
Selamlar, önceden 65 TL üzeri ücretsiz idi fakat shopier kargo ücretlerine %100'ün üzerinde zam yapınca (taban kargo fiyatını 15 tlye çektiler) limiti yükseltmek zorunda kaldık maalesef. Şu an için 150 TL üzeri siparişlerde ücretsiz kargo, 150 TL altı siparişlerde ise 15 TL.

Selamlar, önceden 65 TL üzeri ücretsiz idi fakat shopier kargo ücretlerine %100'ün üzerinde zam yapınca (taban kargo fiyatını 15 tlye çektiler) limiti yükseltmek zorunda kaldık maalesef. Şu an için 150 TL üzeri siparişlerde ücretsiz kargo, 150 TL altı siparişlerde ise 15 TL.
İyi olmamış gerçekten. Geçen Pazardan beri bekliyordum sipariş için ama stoktada fazla birşey olmayınca beklemeye devam edeceğim denemek için.

Selamlar, bugün siparişlerinizi kargoya teslim ediyoruz. Ayrıca sizden gelen talepler doğrultusunda kargolama günümüzü haftada 1 gün ( pazartesi) olarak değiştirdik. Siparişlerinizi her hafta cumartesi günü saat 23:59'a kadar iletebilirsiniz.

Selamlar, bugün siparişlerinizi kargoya teslim ediyoruz. Ayrıca sizden gelen talepler doğrultusunda kargolama günümüzü haftada 1 gün ( pazartesi) olarak değiştirdik. Siparişlerinizi her hafta cumartesi günü saat 23:59'a kadar iletebilirsiniz.
Merhabalar, stoklar ne zaman yenilenir acaba?

Haftanın kargoları yurtiçi kargo şubesine teslim edilmiştir. Bu haftaki siparişlerde sizlere birkaç tadımlık hediye gönderdik.

Bunlardan ilki ;

Honduras kakao çekirdeklerini öğüterek hazırladığımız biscotti. Kahvekulubu yeşil kahve grubu ile yaptığımız delfiano ortak kakao çekirdeği alımından elimize ulaşan Honduras kavrulmuş kakao çekirdeklerini öğütüp, severek tülettiğiniz biscotti tarifimiz ve sultaniye üzümleri ile birleştirdik. Ortak alımda @umurpolat başta olmak üzere emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Gerçekten ortaya bambaşka bişey çıktığını düşünüyorum. Kakao'nun da kahve gibi bir meyve olduğunu ve bir asiditeye sahip olduğunu kanıtlayan ve ön plana çıkaran bir ürün oldu.

Bir diğer gönderdiğimiz tadımlık hediye ise;

Yer fıstığı ezmesi, tarçın, zencefil, kaju ve üzümlü biscotti ( isim önerilerinize açığım :). Tarçın sevenlerin bayılacağını düşünüyor, yorumlarınızı bekliyorum.

Ve son olarak gıda mühendisi @SirJohn arkadaşımızın el emeği ev yapımı tereyağı. Olgunlaştırılmış olduğu için lezzeti benim oldukça hoşuma gitti. Diğer detayları kendisi daha iyi verecektir.

Yorumlarınızı bekliyoruz, afiyetler olsun.

Ekşi Mayalı Şeyler.

@Metehan hocam benim siparişler dün geldi. Hediyeler için teşekkürler. Tereyağını denedim aroması ve tadı çok hoş. Teşekkürler @SirJohn. Yeni biscottilerin tadına bakmadım henüz kıyamadım paketi açmaya 🙂

@Metehan hocam benim siparişler dün geldi. Hediyeler için teşekkürler. Tereyağını denedim aroması ve tadı çok hoş. Teşekkürler @SirJohn. Yeni biscottilerin tadına bakmadım henüz kıyamadım paketi açmaya 🙂

Afiyet olsun hocam. Direk süt kreması değil, klasik peynirin peynir altı suyundan çekilen kremayı 10 gün kadar olgunlaştırıp tereyağ yaptım. 4. yoğurmada flake deniz tuzu ekledim %1 kadar. Ben de memnun kaldım 😃

Yahu bu nedir yarabbim. Hazır diyetteyim, içinden geçercesine kakao ile harika bir karışım olmuş.

WhatsApp Image 2021-04-06 at 22.17.56.jpeg

Geri