Metehan
Barista
Bu hafta çıkmayacak maalesef.Yakın zamanda süt reçeli stoklara girecek mi? Yine yetişememişim![]()
Pazartesi pişirim siparişleri için son saatler
Bu hafta çıkmayacak maalesef.Yakın zamanda süt reçeli stoklara girecek mi? Yine yetişememişim![]()
Düz mü Espressolu mu?
Espressolu olanı denediğinde, bir önceki mesajın geçmişinde kara bir leke olarak kalacak ve her gördüğünde kendinden utanıp, karanlık gecelerde bir köşede sessizce ağlayacaksın. O kadar netim!Espressolu denemedim, en yakın zamanda![]()
Selamlar, shopier de 150 TL üstü için 15 TL kupon tanımlamıştm yine %10 idi yani. Siteye geçince tek kupon iki işi de görüyor % olarak ayarlayabildiğimiz için. Güncel kupon: eksimayaliseyler %10 indirim kuponumerhaba üstad, sipariş vermeye çalışıyorum fakat %15 lik kuponu ekleyemiyorum,ilgilenebilir misiniz?
Görmesek iyiydi, bi de bu saatte...
Selamlar, Perşembe gününün stokları tükenmiştir.
Bir sonraki gönderim tarihi: 15.03.2021.
www.eksimayaliseyler.com
Evet, 2 tane yeni deneme paketi hazırladım hala denememiş olanlar içinSiteye 2 tane deneme paketi eklenmiş sanırım![]()
Ekmekler her zamanki gibi çok lezzetliydi. Siparişle beraber antep fıstıklı biscottiyi de deneme fırsatı buldum, turna yemişli olan gibi muhteşemdi. Ürün gamından denemediğim bir tek espressolu süt reçeli kaldı. Hepsi için tekrar ellerine sağlık, arada sırada indirimler güzel olmuyor değil![]()