Selamlar, benim de siparişim dün geldi. Öncelikle tüm ürünler çok güzel paketlenmişti, hepsine ayrı ayrı özen gösterilmiş. Ürünlerle ilgili yazacaklarım biraz uzun olabilir, şimdiden belirteyim 
Denediğim tüm ekmeklerin dokusu harika. Çavdarlı siyez, içi dolu dolu bir ekmek olmuş. Çiğnedikçe mutlu oldum resmen. Sabah kahvaltı için pek vaktim yoktu yanıma 2 dilim aldım, ama tek dilimi bile doyurucuydu gerçekten.
Karakılçık da çok güzel olmuş zaten dün akşam yarısı bitti. O da siyez gibi dolu dolu bir ekmek olmuş, çok beğendim.
Diğer ekmekleri dondurucuya koymak için dilimledim. Özellikle zeytinli olan, dilimlemeye başladığım anda öyle güzel koktu ki gecenin bir vakti dayanamayıp tadına baktım, favorim olabilir. Ama böyle diyince diğerlerine haksızlık olmuş gibi oluyor da neyse
Cevizliyi henüz denemedim ama onun da dokusu çok güzel görünüyordu. Yani bunlar ekmekse daha öncekiler neydi dedirtiyor hepsi. Benim damak tadıma çok hitap ettiler.
Biscottiler de enfes olmuş, lezzetli olacağını tahmin ediyordum da bu kadarını beklemiyordum
Kokuları tatları bambaşka, hepsi çok güzel. Hediye olarak gönderdiklerinizden kakao çekirdekli olan evdekilere çok hitap etmedi sanırım ama ben çok beğendim. Kakao tadı baskın geliyor ama baymıyor. Yer fıstıklı olan da aşırı güzel, hafif tarçın tadı geliyor, yer fıstığı ezmesine zaten bayılırım. Cranberry'li olan mükemmeldi, antepfıstıklı olanı henüz açmadık, açınca hemen bitiriyoruz diye 
Süt reçellerinden bahsedelim biraz da
Ya hep diyordum biraz abartılıyor mu acaba diye
Ama cidden hak ediyormuş, çok farklı bir lezzet, özellikle espressolu olana evdeki herkes hayran oldu. Birazdan eve gideceğim ve bitmiş olursa çok üzülürüm
Daha önce de deneyen arkadaşlar bahsetmiş, tereyağlı ve kahveli şekerlere çok benziyorlar. Kaşık kaşık yenir kesinlikle. Ayrıca kıvamının nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ama beklediğimden daha akışkandı.
Bu arada tereyağı için de çok teşekkürler, @SirJohn ellerinize sağlık. Farklı bir yöntemle yapıldığı belli oluyor, kendine has bir tadı var. Çok beğendik onu da.
@Metehan size de tekrardan hediyeler için teşekkür ederim, ellerinize sağlık.
Denediğim tüm ekmeklerin dokusu harika. Çavdarlı siyez, içi dolu dolu bir ekmek olmuş. Çiğnedikçe mutlu oldum resmen. Sabah kahvaltı için pek vaktim yoktu yanıma 2 dilim aldım, ama tek dilimi bile doyurucuydu gerçekten.
Karakılçık da çok güzel olmuş zaten dün akşam yarısı bitti. O da siyez gibi dolu dolu bir ekmek olmuş, çok beğendim.
Diğer ekmekleri dondurucuya koymak için dilimledim. Özellikle zeytinli olan, dilimlemeye başladığım anda öyle güzel koktu ki gecenin bir vakti dayanamayıp tadına baktım, favorim olabilir. Ama böyle diyince diğerlerine haksızlık olmuş gibi oluyor da neyse
Biscottiler de enfes olmuş, lezzetli olacağını tahmin ediyordum da bu kadarını beklemiyordum
Süt reçellerinden bahsedelim biraz da
Bu arada tereyağı için de çok teşekkürler, @SirJohn ellerinize sağlık. Farklı bir yöntemle yapıldığı belli oluyor, kendine has bir tadı var. Çok beğendik onu da.
@Metehan size de tekrardan hediyeler için teşekkür ederim, ellerinize sağlık.