• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Ekşi Mayalı Şeyler / Biscotti % 15 indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, benim de siparişim dün geldi. Öncelikle tüm ürünler çok güzel paketlenmişti, hepsine ayrı ayrı özen gösterilmiş. Ürünlerle ilgili yazacaklarım biraz uzun olabilir, şimdiden belirteyim :D

Denediğim tüm ekmeklerin dokusu harika. Çavdarlı siyez, içi dolu dolu bir ekmek olmuş. Çiğnedikçe mutlu oldum resmen. Sabah kahvaltı için pek vaktim yoktu yanıma 2 dilim aldım, ama tek dilimi bile doyurucuydu gerçekten.

Karakılçık da çok güzel olmuş zaten dün akşam yarısı bitti. O da siyez gibi dolu dolu bir ekmek olmuş, çok beğendim.

Diğer ekmekleri dondurucuya koymak için dilimledim. Özellikle zeytinli olan, dilimlemeye başladığım anda öyle güzel koktu ki gecenin bir vakti dayanamayıp tadına baktım, favorim olabilir. Ama böyle diyince diğerlerine haksızlık olmuş gibi oluyor da neyse :) Cevizliyi henüz denemedim ama onun da dokusu çok güzel görünüyordu. Yani bunlar ekmekse daha öncekiler neydi dedirtiyor hepsi. Benim damak tadıma çok hitap ettiler.

Biscottiler de enfes olmuş, lezzetli olacağını tahmin ediyordum da bu kadarını beklemiyordum :D Kokuları tatları bambaşka, hepsi çok güzel. Hediye olarak gönderdiklerinizden kakao çekirdekli olan evdekilere çok hitap etmedi sanırım ama ben çok beğendim. Kakao tadı baskın geliyor ama baymıyor. Yer fıstıklı olan da aşırı güzel, hafif tarçın tadı geliyor, yer fıstığı ezmesine zaten bayılırım. Cranberry'li olan mükemmeldi, antepfıstıklı olanı henüz açmadık, açınca hemen bitiriyoruz diye :D

Süt reçellerinden bahsedelim biraz da :D Ya hep diyordum biraz abartılıyor mu acaba diye 😅 Ama cidden hak ediyormuş, çok farklı bir lezzet, özellikle espressolu olana evdeki herkes hayran oldu. Birazdan eve gideceğim ve bitmiş olursa çok üzülürüm :D Daha önce de deneyen arkadaşlar bahsetmiş, tereyağlı ve kahveli şekerlere çok benziyorlar. Kaşık kaşık yenir kesinlikle. Ayrıca kıvamının nasıl olması gerektiğini bilmiyorum ama beklediğimden daha akışkandı.

Bu arada tereyağı için de çok teşekkürler, @SirJohn ellerinize sağlık. Farklı bir yöntemle yapıldığı belli oluyor, kendine has bir tadı var. Çok beğendik onu da.

@Metehan size de tekrardan hediyeler için teşekkür ederim, ellerinize sağlık.

Güzel yorumlar ve görüşler için teşekkür ederim. Stoklarımız açık bir sonraki gönderim günü olan pazartesi için sipariş toplamaya devam ediyoruz :)

Nasıl bir şey bunlar ya. Paketi açar açmaz biscottiler buhar oldu. Daha önce normal süt reçelini denemiştim. Bu sefer espressolusunu deneyeyim dedim. Bundan sonra diğerinin yüzüne bakmam. Ama bu demek değil ki diğeri güzel değil. Hepsi harika :)

başlığı her gördüğümde girip bakıyorum ekmeklere, gerek kızarması, gerek kulağının kabarıklığı büyülüyor beni, ben de bayağı uğraştım, belki 20 çeşit un, bir sürü karışım denedim. 1-2 defa dışında hiç istediğim gibi olmadı. artizan ekmek hakikaten büyük emek ve istikrar istiyor, tebrikler. en yakın zamanda deneyeceğim

Selamlar, bu haftanın tüm siparişleri kargoya teslim edildi. 19.04.2021'inde kargo yapılacak siparişler için stoklarımız açtık. Afiyet olsun 😊

Antep fıstıklı biscotti gelmiş :love: Hemen alayım bari hiç duyurmuyorsunuz @Metehan bey insan bi duyurur.

Eşlikçiler deneme paketi ve köy ekmeği deneme paketi aldım metehan hocamdan.
Espressolu süt reçeli efsane olmuş, süt reçelinin o tatlı aromasını çok iyi dengelemiş.
Biscottiler zaten çok başarılı, hem kıtır hem de şeker oranı yerli yerinde.
Karakılçık ekmeğini ve cevizli köy ekmeğini de şimdiden bitirdik. Bitmemesi mümkün değil çünkü, hafif kızartınca yemeden durmak elde değil.
Zeytinli ekmeğe henüz sıra gelmedi ama eminim o da güzeldir. Ürünler bitince tekrar sipariş edeceğim kesinlikle.
Yanında gelen tereyağ da başarılı, sıcak ekmeğin üzerine sürüp yiyorum arada. Sırada tost ekmeği var, onu da çok merak ediyorum. Ellerine sağlık @Metehan

Selamlar, özelden soranlar oluyor burdan da bir bilgilendirme yapmak istedim. Tam kapanma süresince sipariş kabul etmeye devam edeceğiz. Siparişlerinizi www.eksimayaliseyler.com üzerinden veya özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz.

Son düzenleme:
İlk kez deneyebildim. Normalde reçel falan yemem de bu espressolu süt reçeli neymiş ya, harika. Ekmek mükemmel, biscottileri anlatmaya gerek yok hayran kaldım

Tazeler gelmiş:)

Ekli dosyalar

• B943569F-DF6B-4C7F-BE82-FF324DDEDA87.jpeg
    B943569F-DF6B-4C7F-BE82-FF324DDEDA87.jpeg
    127.9 KB · Görüntüleme: 59
Selamlar, kargo firmalarından gelen bilgilere göre ( 11'inde son kargoları kabul edeceklermiş) bu hafta yani önümüzdeki pazartesi kargoları için stok açmamaya karar verdik. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Geri