• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Ekşi Mayalı Şeyler / Biscotti % 15 indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Metehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Espressolu Süt Reçeli'ni denediğinizde bu konuya girip geçmişteki tüm mesajlarınızı silmek isteyeceksiniz. Keşke ekmekleri falan o kadar övmeseydim de tüm bu enerjimi Espressolu Süt Reçeli'ne ayırsaydım diyeceksiniz. Espressolu Süt Reçeli'ni bugüne kadar denememiş olmanın verdiği, o büyük, o iğrenç, o lanet olası pişmanlık hissi ile Espresolu Süt Reçeli'ni o an doya doya yiyebiliyor olmanın verdiği o müthiş, o inanılmaz, o efsane hazzı yaşamanın verdiği o dayanılmaz, o sonu gelmez, o haykırılası mutluluk arasında gidip gelirken psikolojinizin sınırlarını zorlayacaksınız. Sonra bir anda ayağa kalkacaksınız ve Espressolu Süt Reçeli'ni tüm insanlığa duyurmak, bir türlü anlamlandıramadığınız ama iliklerinize kadar sizi kendisine çeken bu duyguyu herkesle paylaşmak isteyeceksiniz. Akabinde alt üst olmuş psikolojiniz ve içgüdüsel bencilliğiniz sizi yerinize oturtacak ve dünyanın 8. harikası o Espressolu Süt Reçeli'nin sadece ve sadece sizin için olduğuna bir anda ikna olacaksınız.

Sonra gelip buraya mutlaka yorum bırakın ama, olur mu? :D
Kendi ayağınıza ateş ettiniz. Buradan Balıkesir’e 2,5 saatte gelirim, dolaptan çıkartın da kıvamını bulsun ben gelene kadar.

Kendi ayağınıza ateş ettiniz. Buradan Balıkesir’e 2,5 saatte gelirim, dolaptan çıkartın da kıvamını bulsun ben gelene kadar.
Sizce öylesine muhteşem, öylesine şahane ve öylesine hayat dolu bir şeyin evde bitmemiş olma ihtimali var mıdır hocam?
Ama bu gelmeyin demek değildir. Buyurun gelin. Güzel kahvelerim var, yudumlarız ve size saatlerce Espressolu Süt Reçeli’ni anlatırım. 😃

Sizce öylesine muhteşem, öylesine şahane ve öylesine hayat dolu bir şeyin evde bitmemiş olma ihtimali var mıdır hocam?
Ama bu gelmeyin demek değildir. Buyurun gelin. Güzel kahvelerim var, yudumlarız ve size saatlerce Espressolu Süt Reçeli’ni anlatırım. 😃
Yok öyle anlamam, köre renk sağıra ahenk olmaz derler :) İyisi mi biz @Metehan beyi ziyarete gidelim derdimizden o anlar ;)

Espressolu Süt Reçeli'ni denediğinizde bu konuya girip geçmişteki tüm mesajlarınızı silmek isteyeceksiniz. Keşke ekmekleri falan o kadar övmeseydim de tüm bu enerjimi Espressolu Süt Reçeli'ne ayırsaydım diyeceksiniz. Espressolu Süt Reçeli'ni bugüne kadar denememiş olmanın verdiği, o büyük, o iğrenç, o lanet olası pişmanlık hissi ile Espresolu Süt Reçeli'ni o an doya doya yiyebiliyor olmanın verdiği o müthiş, o inanılmaz, o efsane hazzı yaşamanın verdiği o dayanılmaz, o sonu gelmez, o haykırılası mutluluk arasında gidip gelirken psikolojinizin sınırlarını zorlayacaksınız. Sonra bir anda ayağa kalkacaksınız ve Espressolu Süt Reçeli'ni tüm insanlığa duyurmak, bir türlü anlamlandıramadığınız ama iliklerinize kadar sizi kendisine çeken bu duyguyu herkesle paylaşmak isteyeceksiniz. Akabinde alt üst olmuş psikolojiniz ve içgüdüsel bencilliğiniz sizi yerinize oturtacak ve dünyanın 8. harikası o Espressolu Süt Reçeli'nin sadece ve sadece sizin için olduğuna bir anda ikna olacaksınız.

Sonra gelip buraya mutlaka yorum bırakın ama, olur mu? :D

@mrsandman bu mesajıma üzülmüş. Kendisine dinlemekten keyif aldığım bir şarkı yolluyorum. Tarkan’dan geliyor: Sen üzüm ye gülüm, incir ye...

😃 😃 😃

Tazeler geldi..

Ekli dosyalar

• AC4AC0F6-9B72-4211-90CE-0CCF06C342A4.jpeg
    AC4AC0F6-9B72-4211-90CE-0CCF06C342A4.jpeg
    148.5 KB · Görüntüleme: 90
Selamlar. Bu haftanın da tüm siparişlerini kargolamış bulunuyoruz az önce. Tüm dostlarımıza afiyet olsun.

Pazartesi yola çıkacak siparişler için stoklarımızı açtık

Deneme paketinin ekmeklerini bitirdik bugün yeni siparişler verildi. Eşim zeytinli ekmeğe bayıldı o yüzden bu sefer dolaba stoklamalık bolca sipariş verdik.
biscotti ve espressolu süt reçeli de efsane

@Metehan hocam ekmekler bize gelene kadar kargoda bayatlamaz mı?

Geri