• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

Tarrazu San Rafael, Finca Paraiso ve Sumatran arasında iki tanesini seçmem gerekiyordu, dedim şimdi daha önce Endonezya kahvesi içmedim ve sırf denemek için 250gr söyleyip sonra tongaya düşmeyelim diyerek ilk ikisini seçtim. Maalesef güvenli ata oynamam gerekti bu ay.:cautious:
mantıklı bir seçim. Aralık ayında 88 Puan bir Sumatra gelecek (4 çuval ayırdım Nordic'ten), o zaman mutlaka Sumatra deneyin derim.

Kısa kısa yine gelişmeleri aktarayım;

tüm kahveler kavruldu (Nordic'ler zaten 2 gün önce kavrulmuştu, 250 gramlıklar da bitti şimdi).
Dün ve bugün ben dahil 5 kişi paketleme yaptık ve yapıyoruz halen
Kargolar dün, bugün ve yarın gönderildi (gönderiliyor ve gönderilecek, hangi partiye denk geldiğiniz bu sefer random)

Nordic'ler ile ilgili bir kötü, bir iyi haber:
Kötü : Şu anda stoktakilerden 3 kahve de son çuvallara girildi, 2-3 haftaya kalmaz diye düşünüyorum.
İyi : Peşinde olduğum 4 farklı kahve vardı Nordic'ten, işlemleri tamamlandı ve 20 Ekim (6 gün sonra) yola çıkıyor. Pyhto evrakları haftaya bugün işleme alınır İlçe Tarım Bkn'lığında, tahmini Kasım ilk haftası kahveler satışa çıkar (3 hafta sonra). Bu sefer normalin 2 katı sipariş geçtik, 5-6 ay yetmesini umut ediyoruz, sonra da zaten yeni hasatlar gelmiş olacak.

Bu haftanın ilk 3 günü Kahvekulübü kodunu kullanan sipariş miktarı (paket miktarı değil) 550'yi geçti (200 adet nordic 3x100 buna dahil).

Yeni gelecek nordic kahveler :
Brazil Capadocia #1
Ethiopia Bekele Legie
Honduras El Picacho #1 Apolonio Canales
Colombia Villa Clabelinota #7

uye olmama ragmen halen daha indirim kodu dusurmuyor Heforshe de Sheforhe de

3. paketi ekledigimde 15tl indirim yapti…

Diğerleri neyse de Etyopya Hambela ya üzüldüm :(

Benim kahvelerim de geldi, güzelce paketlenmişlerdi. Kahvesizlikten hemen demleyesim var 12 ekim kavrumlu Kenya Kanja'yı 😅

Sizce bu kahveyi boşa harcamak mı olur yoksa demlesem verim alabilir miyim, tavsiyelerinizi bekliyorum

İlave: Ayrıca Kenya için bir bilgilendirme kartı çıkmadı Nordiclerde olduğu gibi, genelde açık kavrum kahveleri ilk olarak yüksek sıcaklıkta demleyip deniyorum, bu kahve için tarif önerisi olan var mı?

Selamlar Forumda oldukça vakit geçirsem de pek yazmıyorum Geçen ay Zümrüt Karacanın harika kahvelerini denemiştim 2 Hafta kadar önce de
Kahve fabrikasının 3 x 100 gr Nordic Kahveleri Tadim Paketini denedim ve çok memnun kaldım Bugün de Dudullu Ümraniye İstanbul Kahvefabrikasının Espresso Shot The Sheriff (Moka pot için),Finca Teresita - Guatemala 250 şer gramlık aldım Kavrum tarihleri 11.10.21 Kavrumdan biraz zaman geçmesini beklemekyeyim Bilginize sunmak isterim ki oldukça yoğunlar Görseldeki ürünler de sizin

Ekli dosyalar

• DSC_1507.JPG
    DSC_1507.JPG
    158.7 KB · Görüntüleme: 179
  • DSC_1508.JPG
    DSC_1508.JPG
    131.2 KB · Görüntüleme: 202
Selamlar Forumda oldukça vakit geçirsem de pek yazmıyorum Geçen ay Zümrüt Karacanın harika kahvelerini denemiştim 2 Hafta kadar önce de
Kahve fabrikasının 3 x 100 gr Nordic Kahveleri Tadim Paketini denedim ve çok memnun kaldım Bugün de Dudullu Ümraniye İstanbul Kahvefabrikasının Espresso Shot The Sheriff (Moka pot için),Finca Teresita - Guatemala 250 şer gramlık aldım Kavrum tarihleri 11.10.21 Kavrumdan biraz zaman geçmesini beklemekyeyim Bilginize sunmak isterim ki oldukça yoğunlar Görseldeki ürünler de sizin
yazinizi okumadan fotograflara baktim, dedim pizzaci mi acilmis :ROFLMAO:

Sitede card.php sepete yükleme dosyası sanırım ya hatalı yada silinmiş server taşıma gibi bir durum yaptıysanız sitede ciddi sorun var

Ekli dosyalar

• 1634252324375.png
    1634252324375.png
    594.6 KB · Görüntüleme: 146
Kıymetli @SerifBasaran

Paylaşmış olduğunuz kıymetli bilgiler ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Doğrudur gövdenin yüksek olması ve bu nedenle ince öğütümleri tercih etmem tamami ile kişisel zevkim.

Hal böyle iken filtre[City Plus] kavrum profilinizi mi yoksa espresso[Full City Plus] kavrum profilinizi mi tercih etmeliyim.

Kıymetli @SerifBasaran

Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.

Selamlar @Koyuk

Bildiğim kadari ile nordic kahvelerindeki 3×100 için ayrılan stok tükendi lakin 250 gramlık nordic kahveleri haricindeki çekirdekler için indirim devam etmektedir.Siteye üye oldun mu?

Geri