• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Ekim Ayı Kahve Kulübü Aylık Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (SONUÇ)

hondurasla ethiopia arasında kaldım sizce hangısını alayim colombia efsane zaten onu kesın sipariş vereceğim bildiğin tatlı sütlü cıkolata bu kahve baya hoşuma gitti hambeladan iyi bir sonuc alamadım henuz hondorus daha dengeli geldi ama ethiopiada baya övülüyor sizce hangısı daha iyi
hangi colombia ?

ÖNERİ TAVSİYESİ istiyorum tavsiye edeceğiniz kahve varmı daha çok çikolatalı tadları severim çok da ayrım yapmam baharat notoları olmadıkça güzel olması benim için kafi aroma çok da önemli değil filtre kahve makinam var

Colombia el encanto

Geç mi kaldık siparişte anlamadım. Şu an siteye girdim. Üyeyim zaten. Nordic dışı 3 adet 250 gr. lık sipariş verdim. Toplam 274,82 Tl kupon kodunu girdim (HeForShe) 15,46 Tl indirim görünüyor. %5 e denk gelen bir indirim alıyorum bu haliyle. :cautious:

Açıkçası ben ilk alanlardanım,
Geçen hafta nordic dahil hepsini almıştım, şimdi başkaları da alsın diye talip olmadın.
Nordic approach kahvelerini beğeniyorum
Ancak..
İnan almazsan çok şey kaçırmazsın
Damak zevki değişir elbet lakin ben mütevazi
Kerchanshe yi çok beğendim al pişman olmazsın.
Yeni eklenen etiyopyayı daha yeni aldım
Anerobikler de eh işte, zaten ben terclih etmiyorum
Burundi mpangayı hiç beğenmedim
Pau azul vardı bitti, süperdi
Kerchanshe diyorum.. ucuz ve süper
Gec oldu bu haleph ve colombio rio aldim belki ay sonuna dogru senin tavsiyeni alabilirim teşekkürler

Üyeyim. 250x2 tane farklı kahve ekledim. Kodu uyguluyorum bir şeye yaramıyor. Ben anlamadım bu işi :/

Uyarı: Kupon kodunuz geçersizdir. Kuponunuz sepetinizdeki ürünler için geçersiz, henüz kullanıma sunulmamış, süresi ya da kullanım limiti dolmuş olabilir!

Nordic harici kahveleri adam akıllı tadan olmadığı için şuanda alım yapan arkadaşlar biraz kör alım yapmış olacaklar, ama elde stok yoksa da yapacak birşey yok. Ben stoğum olduğu için ay sonunu bekleyeceğim ancak şuanda alacak olsam kahvelerin özelliklerindeki puanlara bakar , toplam puanı 24 ve üstü olanlardan notaları bana hitap edenleri alırdım.

Tarrazu San Rafael, Finca Paraiso ve Sumatran arasında iki tanesini seçmem gerekiyordu, dedim şimdi daha önce Endonezya kahvesi içmedim ve sırf denemek için 250gr söyleyip sonra tongaya düşmeyelim diyerek ilk ikisini seçtim. Maalesef güvenli ata oynamam gerekti bu ay.:cautious:

Nordic deneme paketi almıştım. Şimdide heleph ve magdelena aldım. 800 gram kahve 200 tl oldu :)Acaba bunları almayıp gidip nulldan worka mı alsaydım.

İndirim kodları çalışmıyor. Benzer sorunları yaşayan arkadaşlar var. Bir sorun mu var kodlarda acaba?

@kocakli
Aşağıdaki kahveler için Kod: HeForShe

Nordic Deneme Paketi için ilk 200 adet ile sınırlı Kod: SheForHe Tükenmiştir
Daha fazla insan yararlanması için kişi başı 1 paket ile sınırlı.

Aşağıdaki 250gr nordic kahveler de herhangi bir kod geçerli değil.

Bütün kodlar 31 Ekime kadar geçerli.
Üye girişi yapılmadığı takdirde kodları kullanamıyorsunuz. Üye girişi yaptığınızdan emin olun.

Siparişlerim elime ulasti. Espresso Roast yaziyor pakette. Ben siparis verirken boyle bir tercih yapmadim. Pour Over demleyicisiyim. Bu kahveler buna uygun mu kafam karıştı.
A4C15C53-B148-44A3-B006-3808EA747C46.jpeg

Geri