• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
togay bey siyah modeldeki çizikler için ne yapabiliriz boyası vs var mı

Modele herhangi bir ağır darbe olmazsa boya problemi olmaz.

Bir şekilde hasar aldıysa problem oluşabilir ancak. Biz yüksek derecelerde ısıtıp tornavida, maket bıçağı gibi şeylerle boyayı kaldırabiliyoruz ancak. Üretim TR'de değil bildiğiniz gibi, gövde için yeniden boyama gibi bir seçenek sunamıyoruz.

Topuzdaki gıcırtı sorununu nasıl giderebilirim ?

Kısaca yağ sürün diyor.

Videoyu izledim, teşekkür ederim. Videoda kullandığı yağın içeriğini araştırdım ancak bir şey bulamadım.Evde zeytinyağı var ama onun gibi kokulu bir şey de kullanmak istemiyorum. Öneriniz var mı ?

Videoyu izledim, teşekkür ederim. Videoda kullandığı yağın içeriğini araştırdım ancak bir şey bulamadım.Evde zeytinyağı var ama onun gibi kokulu bir şey de kullanmak istemiyorum. Öneriniz var mı ?
topuzu cikardiktan sonra zeytinyağindan bir peçeteye bir damla damlatın ve topuz ile metalin birleştigi centikli yeri peçeteyle silin.Bu bile sesi kesiyor öyle danlatmay bile gerek yok.Surdugunuz miktar o kadar az ki koku gibi bir durum yok.

Topuzdaki gıcırtı sorununu nasıl giderebilirim ?

Merhaba,

Topuzunuzu çekerek çıkartın. Topuz boşluğuna minicik bir damla zeytinyağı damlatın ya da kolun topuzun içine soktuğunuz yivli ucuna azıcık zeytinyağı sürün, ses kesilecektir. Bu işlemden sonra uzunca bir süre tekrar bunu yapmanıza gerek kalmaz. Koku vs oluşturabilecek bir durum yok, minicik ve cidden çok minicik bir parça ince kat zeytinyağından bahsediyorum. :)

Sevgiler.

Teşekkür ederim. 🙂

Geri