• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

Bu başlık bugün, olmadı yarın ama Allah'ın emri illa ki birgün açılacak. Bundan seneler sonra birisi "Comandante hakkında forumda yazılan ilk mesaj neymiş acaba" diye baktığında beni görsün :)

diğer forumda konuyu açan ve ilk mesajı yazan bendim hocam. burada size kısmetmiş :) hayırlısı olsun.

Peki molent el degirmeni var. O daha iyi diyolar. Vu konuda ne dusunuyorsunuz?

molent el değirmeni konusunda hala şüphelerim var. burr yerli değil sanırım.

Çok kaliteli bir değirmen. Comandante candır gerisi heyecandır.

Başlığın ilk mesajının derli toplu olabildiğince sade, genel giriş teknik bilgiler, farklı boyutlarda partikül dağılım fotoğraflarıyla olsa güzel olur. Hatta foruma özel bir şablon olsa da tüm ekipman ilk mesaj tanıtımları ona göre düzenlense. Çok şık ve düzenli olur. Ardından kullanıcı yorum, sorun-cevapları gelebilir.

diğer forumda konuyu açan ve ilk mesajı yazan bendim hocam. burada size kısmetmiş :) hayırlısı olsun.

Biliyorum, ara ara senin o ilk mesaja bakıp "Vay beee millet nereden nereye gelmiş" diye düşünürdüm. Ondan hemen bu konuyu açtım, ilerde benim gibi biri çıkar da "bu konuda ilk ne yazılmış acaba" diye bakarsa beni görsün dedim :)

Ne yazmıştık comandante ilk çıktığı zaman o başlığa :) comandante 2016 yılında ülkemize girmişti,2017 yılında mart ya da nisan ayında ben de almıştım.O zamanlar 950 liraya sahip olunabiliyordu.Hey gidi günler hey.Bu forumda güzel bilgilerin yer aldığı veri tabanının zamanla oluşacağına inanıyorum.

Slmlar.cmd alma arefesindeyim.ozaman Togay beyin projelerini bekleyeceğim.

Geri