coffeebeansantalya
Barista
- İsim
- Erdem
Simdi Togay Beyin instagram hesabinda storyleri izledim.. harika gorunuyorr, ben de 1 adet satin aldim bu parttan

togay bey siyah modeldeki çizikler için ne yapabiliriz boyası vs var mı
Sticker ile kapatmayı deneyebilirsiniztogay bey siyah modeldeki çizikler için ne yapabiliriz boyası vs var mı
Karbon fiber ile kaplanabilse harika olurduSticker ile kapatmayı deneyebilirsiniz
Yaşanmışlık onlarKarbon fiber ile kaplanabilse harika olurdu
Hiç görmemiştim ben. Bir ara motosikletin grenajlarını karbon kaplatmak istedim çok uçuk bir ücret istemişlerdi. O zamandan içimde kalan bir şey bu karbon fiberYaşanmışlık onlar![]()
Kısaca yağ sürün diyor.
topuzu cikardiktan sonra zeytinyağindan bir peçeteye bir damla damlatın ve topuz ile metalin birleştigi centikli yeri peçeteyle silin.Bu bile sesi kesiyor öyle danlatmay bile gerek yok.Surdugunuz miktar o kadar az ki koku gibi bir durum yok.Videoyu izledim, teşekkür ederim. Videoda kullandığı yağın içeriğini araştırdım ancak bir şey bulamadım.Evde zeytinyağı var ama onun gibi kokulu bir şey de kullanmak istemiyorum. Öneriniz var mı ?
@raistlin yardımcı olabilirVideoyu izledim, teşekkür ederim. Videoda kullandığı yağın içeriğini araştırdım ancak bir şey bulamadım.Evde zeytinyağı var ama onun gibi kokulu bir şey de kullanmak istemiyorum. Öneriniz var mı ?
Topuzdaki gıcırtı sorununu nasıl giderebilirim ?
WD 40 da olur mu?topuzun içine soktuğunuz yivli ucuna azıcık
topuzun içinde kaplama var mı bilmiyorum ama yoksa ahşaba zarar verebilir,WD 40 çözücü özellik de gösteriyor.WD 40 da olur mu?