• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de alacağım ama stok mu yok şu anda ?

Comandante’nin içinden küçük bir mıknatıs çıktı. Daha önce benzer sorun yaşayan var mı? Reddit’te birilerinin başına gelmiş ve sanırsam yedek parça göndermişler. Bilinen bir sorunmuş. Şu an bu şekilde kullanmamda bir sakınca var mıdır?
07D59587-220B-4E56-BFDF-AFBCDD3E05A7.jpegC886E3E8-A18A-46D2-9CBA-B09953FE1A39.jpeg

Comandante’nin içinden küçük bir mıknatıs çıktı. Daha önce benzer sorun yaşayan var mı? Reddit’te birilerinin başına gelmiş ve sanırsam yedek parça göndermişler. Bilinen bir sorunmuş. Şu an bu şekilde kullanmamda bir sakınca var mıdır?
Ekli dosyayı görüntüle 3084Ekli dosyayı görüntüle 3085
Cevirme kolundan cikiyor o. Aksin girdigi yerden dusuyor. Ben yapistirici damplattim yapistirdim tekrar. Sikinti olmuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 3084Ekli dosyayı görüntüle 3085

Merhaba,

Mıknatıs kolun içindeki yuvada bulunur ve kapakla aksı birbirine bağlar. Öğütmeye herhangi bir etkisi yoktur, fakat çevirirken mıknatıs kolun sağlamca oturmasını sağlar. Bu parçanın yapıştırılması önceden elle yapılıyordu, 2019 sonu partilerde tutkal makinesine ilk geçişte üretilen öğütücülerin bir kısmında yaşandı. Sonrasında sorun çözüldü.

En hızlı ve basiti mıknatıs ilk fotoğraftaki gibi aks üzerindeyken üzerine minicik bir parça japon yapıştırıcısı sürüp kolu üzerine kapatmaktır her zamanki gibi. Sıkıca yapışacaktır.

Ürün Türkiye'den alınmışsa muhtemelen bizden çıkış yapmıştır. Son kullanıcı olarak herhangi bir sebepten yapıştırmakla uğraşmayı istememek en doğal hakkınızdır. Benimle iletişime geçerseniz yeni bir kol seti gönderebilirz süreden bağımsız olarak memnuniyetiniz için.

Sevgiler,
Togay

Merhaba,

Mıknatıs kolun içindeki yuvada bulunur ve kapakla aksı birbirine bağlar. Öğütmeye herhangi bir etkisi yoktur, fakat çevirirken mıknatıs kolun sağlamca oturmasını sağlar. Bu parçanın yapıştırılması önceden elle yapılıyordu, 2019 sonu partilerde tutkal makinesine ilk geçişte üretilen öğütücülerin bir kısmında yaşandı. Sonrasında sorun çözüldü.

En hızlı ve basiti mıknatıs ilk fotoğraftaki gibi aks üzerindeyken üzerine minicik bir parça japon yapıştırıcısı sürüp kolu üzerine kapatmaktır her zamanki gibi. Sıkıca yapışacaktır.

Ürün Türkiye'den alınmışsa muhtemelen bizden çıkış yapmıştır. Son kullanıcı olarak herhangi bir sebepten yapıştırmakla uğraşmayı istememek en doğal hakkınızdır. Benimle iletişime geçerseniz yeni bir kol seti gönderebilirz süreden bağımsız olarak memnuniyetiniz için.

Sevgiler,
Togay
Ekşi’de de yazılmış, aynen katılıyorum 😍 Türkiye distribütörü tüm dünyadaki en iyi distribütör olabilir.

Merhaba,

Sevgiler,
Togay

Merhaba,

Cevabınız için teşekkür ederim. sizi etiketlememe rağmen sorumluluk alıp yanıtlamanız ve yeni kol seti gönderme teklifiniz çok nazikçe, ayrıca alışık olmadık bir durum. ben japon yapıştırıcısı ile yapıştırmayı deneyeceğim, bu kadar küçük bir şey için yeni kola ihtiyaç yok diye düşünüyorum.

Sevgiler,

Sürtme yapmıyor mu? Yukarida 6 ya kadar surttugunu belirtmiş arkadaş.6 dan sonra kullanin denilmiş
Hiçbir sakıncası yok. Gönül rahatlığı ile her klikte öğütebilirsiniz. Bıçakların birbirine geçme ve oturma geometrisi gereği 8 kliğe kadar sürtme sesi normal ve doğal; bıçaklara da zararı yok. Sorunuzla ilgili Togay Bey’in açıklamalarını gözden geçirebilir ve özellikle Togay Bey’in konuk olduğu Kahve Kulübü Akşam Sohbetlerini izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hiçbir sakıncası yok. Gönül rahatlığı ile her klikte öğütebilirsiniz. Bıçakların birbirine geçme ve oturma geometrisi gereği 8 kliğe kadar sürtme sesi normal ve doğal; bıçaklara da zararı yok. Sorunuzla ilgili Togay Bey’in açıklamalarını gözden geçirebilir ve özellikle Togay Bey’in konuk olduğu Kahve Kulübü Akşam Sohbetlerini izleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim henüz almadim ama alacagim sanirim.Gerçekten muhendisliğine para verecegim belki kahve keyfim kat kat artmayacak ama el degirmenlerine ilgim var.Bir yandan da lelit fred duşünuyorum ama kafam comandanteye kaydı.Sonuçta mekanik bir alet ve senelerce sorun çikarmadan kullanılabilir.Şuanda espresso makinesi alma niyetim yok kompresso alip v60 ile devam edeceğim.Sizce de comandante almak daha mi mantikli yoksa fred+ timemore gibi bir ikili mi mantikli? Fred alirsam ileride makine icin de kullanma sansim olur.Ama comandante de daha uzun omurlu ve kullanisli geliyor.Çıkamadim içinden.Comandante gerçekten ömürlük mü? Yani comandanteyi alip ogutucu işini kafadan senelerce atabileceksem alıp bitirecegim.Teşekkur ederim cevabiniz için

Teşekkür ederim henüz almadim ama alacagim sanirim.Gerçekten muhendisliğine para verecegim belki kahve keyfim kat kat artmayacak ama el degirmenlerine ilgim var.Bir yandan da lelit fred duşünuyorum ama kafam comandanteye kaydı.Sonuçta mekanik bir alet ve senelerce sorun çikarmadan kullanılabilir.Şuanda espresso makinesi alma niyetim yok kompresso alip v60 ile devam edeceğim.Sizce de comandante almak daha mi mantikli yoksa fred+ timemore gibi bir ikili mi mantikli? Fred alirsam ileride makine icin de kullanma sansim olur.Ama comandante de daha uzun omurlu ve kullanisli geliyor.Çıkamadim içinden.Comandante gerçekten ömürlük mü? Yani comandanteyi alip ogutucu işini kafadan senelerce atabileceksem alıp bitirecegim.Teşekkur ederim cevabiniz için
Rica ederim ☺ Comandante ile tüm demleme yöntemleriniz için tutarlı ve ömürlük öğütümler elde edebilirsiniz. Kesinlikle yapabileceğiniz, paranızın her kuruşunu sonuna dek hak edecek nadir ekipman yatırımlarından biri Comandante. Üstüne bir de sınırsız ve harika bir satış sonrası destek de dahil.

Satış sonrası

Son düzenleme:
Rica ederim ☺ Comandante ile tüm demleme yöntemleriniz için tutarlı ve ömürlük öğütümler elde edebilirsiniz. Kesinlikle yapabileceğiniz, paranızın her kuruşunu sonuna dek hak edecek nadir yatırımlardan biri Comandante. Üstüne bir de sınırsız ve harika bir satış sonrası destek de dahil.

Yarin arayip detayli bilgi alayim o zaman maltepeye gitme şansim pek yok.50 Kilometre uzakta :) Siz renk olarak hangisini tavsiye edersiniz ? Bazilarinin yuzu ful metalken bazilari ahşap kaplamaymiş.Benim hoşuma giden siyah ve koyu ahşap olan

Yarin arayip detayli bilgi alayim o zaman maltepeye gitme şansim pek yok.50 Kilometre uzakta :) Siz renk olarak hangisini tavsiye edersiniz ? Bazilarinin yuzu ful metalken bazilari ahşap kaplamaymiş.Benim hoşuma giden siyah ve koyu ahşap olan
İlk görüşte aşk diye bir şey var ve bence bunun için 50 km. gitmeye değer 😍 Ben siyah kullanıyorum. American Cherry’ye de bayılıyorum. Kalbinizden hangisi geçiyorsa onu kapın 😉

Bu arada bıkmadan, defalarca izleyebilirim 😄 @raistlin

İlk görüşte aşk diye bir şey var ve bence bunun için 50 km. gitmeye değer 😍 Ben siyah kullanıyorum. American Cherry’ye de bayılıyorum. Kalbinizden hangisi geçiyorsa onu kapın 😉

Bu arada bıkmadan, defalarca izleyebilirim 😄 @raistlin

Yarin arayip urunler gelince bi ziyarete gitmek şart oldu o zaman.Yani maltepe de oyle boyle degil hocam baya baya uzak bana :) Tesekkur ederim yardiminiz için sorun cikmazsa bir tane de ben alacağim

Geri