• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Comandante C40 Nitro Blade Kahve Değirmeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dibi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siyah renkte ciddi miktarda kavrama sorunu yaşıyorum.Eli küçük olanlar almadan önce bir düşünsün.Açik kavrumları öyle leblebi gibi öğütemediği için parmaklarımi çok zorluyor.El değirmeninde en önemli unsurlardan biri ergonomidir.

Değirmeni temizlerken aks yukarıdan baya zor çıkıyor ve bugün rulman da aksla birlikte çıktı. Aynı sorunu yaşayan var mı, herhangi bir sorun yaratır mı?

Değirmeni temizlerken aks yukarıdan baya zor çıkıyor ve bugün rulman da aksla birlikte çıktı. Aynı sorunu yaşayan var mı, herhangi bir sorun yaratır mı?

Aynısı bana oldu. Togay Bey ile konuştum sıkıntı olmayacağını söyledi. Düşündüğünüzde olmaması gerekiyor ama 2 bin tl ye yakın para verince insan endişe ediyor :)

Selamlar Arkadaşlar,

Madem 3. yıldayız, madem haftaya Comandante'lerimiz geliyor, e madem Cafec'lerimiz de geldi...

Comandante önsipariş eden tüm arkadaşlarım Cafec Sample Pack de alacak öğütücüsüyle beraber. Ufak bir jest! :)
Abovvv Tüh CMD mi Alsaydık ne :D

Selamlar Arkadaşlar,

Madem 3. yıldayız, madem haftaya Comandante'lerimiz geliyor, e madem Cafec'lerimiz de geldi...

Comandante önsipariş eden tüm arkadaşlarım Cafec Sample Pack de alacak öğütücüsüyle beraber. Ufak bir jest! :)

@raistlin Ön sipariş vermek istiyorum.

Sevgili Arkadaşlar,

Bir hasret zamanı daha bitti, öğütücülerimiz geldi! :)

Yarın stoğa dair işlemlerimizi bitirip kargolamalara başlıyoruz. Perşembe akşama kadar tüm kargolamalar da gerçekleşmiş olacak.

Söz verdiğim gibi bugün tüm önsiparişler için Cafec sample pack'ler ve notlar hazırladım. Her bir filtreden fikir sahibi olmanıza yetecek miktarda gönderiyoruz. Bir tanecik koymadık, korkmayın! :) Hepsi bir deneme zarfı içinde ayrı ayrı zarif paketlenip etiketlendi. Umarım yepyeni öğütücünüz ve yepyeni filtreleriniz kahve deneyiminizde ''ufff be'' etkisi yaratır! :)

Merhaba Arkadaşlar,

Dün bütün Comandante'leriniz kargolandı!

Söz verdiğim gibi her Comandante'yle beraber Cafec Sample Pack yollandı. İçinde filtreleri kullanmanız için kendi yazdığım bir mektup da bulunuyor. Oradan referansla başlayabilirsiniz. :)

Comandante için yılın son çeyreğinde hareketli sürprizler olacak, biraz bekleyiş bakalım! :)

Merhaba Arkadaşlar,

Söz verdiğim gibi her Comandante'yle beraber Cafec Sample Pack yollandı. İçinde filtreleri kullanmanız için kendi yazdığım bir mektup da bulunuyor. Oradan referansla başlayabilirsiniz. :)

Comandante için yılın son çeyreğinde hareketli sürprizler olacak, biraz bekleyiş bakalım! :)
sen biraz tüyo versen öncesinden buradan bize :)

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Hareketli dediğine göre elektrikli comandante geliyor galiba :)

Comandante’nin ekonomik modeli cıkıyormuş 😝

Geri