Tesekkurler“Düz kisimlar görünecek, cikintili kisimlar ice bakacak” diyerek biraz daha dediginizi anlasilir hale getiriyim❤
Tesekkurler“Düz kisimlar görünecek, cikintili kisimlar ice bakacak” diyerek biraz daha dediginizi anlasilir hale getiriyim❤

Vay arkadas ne kuzenler var..Merhaba,
Comandante denildiği kadar güzelmiş gerçekten. Diğer yerli ve yabancı üreticilerin değirmenlerini de denedim ama bunun hissiyatı gerçekten çok daha farklı ya da bana öyle geliyor
Dün kuzenim hediye etti ve deneme şansım oldu, kahve tartım ve kettle olmadığından moka pot ile başlangıç yaptım.
Yeni başlangıç yapmış birine tartı ve kettle önerilerinize açığım. Sanırım Comandante C40 öğütücünün hakkını vermem gerekli.
Tin coffee ve Togay Bey'e ilgileri ve hediyeleri için teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 4961Ekli dosyayı görüntüle 4962
Tartı ve kettle için bütçeniz nedir?Merhaba,
Comandante denildiği kadar güzelmiş gerçekten. Diğer yerli ve yabancı üreticilerin değirmenlerini de denedim ama bunun hissiyatı gerçekten çok daha farklı ya da bana öyle geliyor
Dün kuzenim hediye etti ve deneme şansım oldu, kahve tartım ve kettle olmadığından moka pot ile başlangıç yaptım.
Yeni başlangıç yapmış birine tartı ve kettle önerilerinize açığım. Sanırım Comandante C40 öğütücünün hakkını vermem gerekli.
Vay arkadas ne kuzenler var..
hayirli olsun hocam
tahmini 3bin tl gibi bir miktar ayırabilirim. Sanırım yeter çok über olmasına gerek var mı tam bilmiyorum.Tartı ve kettle için bütçeniz nedir?
tahmini 3bin tl gibi bir miktar ayırabilirim. Sanırım yeter çok über olmasına gerek var mı tam bilmiyorum.
tahmini 3bin tl gibi bir miktar ayırabilirim. Sanırım yeter çok über olmasına gerek var mı tam bilmiyorum.
Brewista Artisan + Timemore Black Mirror kombosu yapılabilir, 2300 liraya.
![]()
Hassas Tartı Modelleri ve Fiyatları | Gelbura.com
Hassas Tartı En Uygun Fiyatlar ve En İyi Modellerle Hızlı Kargo ile Gelbura.com' dawww.gelbura.com
![]()
Brewista Artisan Kettle 0,9L - Metalik Gövde
Brewista Artisan Kettle 0,9L - Metalik Gövde ürünü Espresso Perfetto garantisi ile satıştadır.www.espressoperfetto.com
Brewista Artisan + Timemore Black Mirror kombosu yapılabilir, 2300 liraya.
![]()
Hassas Tartı Modelleri ve Fiyatları | Gelbura.com
Hassas Tartı En Uygun Fiyatlar ve En İyi Modellerle Hızlı Kargo ile Gelbura.com' dawww.gelbura.com
![]()
Brewista Artisan Kettle 0,9L - Metalik Gövde
Brewista Artisan Kettle 0,9L - Metalik Gövde ürünü Espresso Perfetto garantisi ile satıştadır.www.espressoperfetto.com
Merhaba,
Öncelikle yardımız için teşekkür ederim.
Verdiğimiz linkten tartıyı aldım.
Kettle için @raistlin Togay Bey’den fellow stagg ekg nin yakın zamanda geleceğini öğrendik. Comandanteyi elden almış kuzen, fellowuda sitesinden alıp hayırlı olsun demek isteriz. O yüzden şu an kettle, tin coffeye gelene kadar beklemedeyiz.
Tekrar teşekkür derim.
Merhaba,
Öncelikle yardımız için teşekkür ederim.
Verdiğiniz linkten tartıyı aldım.
Kettle için @raistlin Togay Bey’den fellow stagg ekg nin yakın zamanda geleceğini öğrendik. Comandanteyi elden almış kuzen, fellowuda sitesinden alıp hayırlı olsun demek isteriz. O yüzden şu an kettle, tin coffeye gelene kadar beklemedeyiz.
Tekrar teşekkür derim.
Hayırlı olsun.Merhaba,
Levent Bey'in olumlu kanaati üzerine Timemore Black Mirror Basic Scale'i almıştım. Ben de çok memnunum açıkçası. Ne istediysem yapıyorHayırlı olsun.
Tartı için Timemore Black Mirror Basic Scale i kesinlikle tavsiye ederim. Neredeyse 1 yıldır kullanıyorum, incelemem de forumda mevcut. Görünüş ve fonksiyonları açısından üst sınıf bir ürün, fiyatı da makul.
Kettle çok ayrı bir konu... forumda açılan konulara bakmanızı tavsiye ederim... bazı kettlelar düşük debi ve kontrollü akış sunuyor, bazıları ise daha ergonomik oluyor... fiyat performans ürünleri de mevcut![]()
Kargo geldiği zaman keyifle kullanacağım, güzel bilgilendirmeler için teşekkür ederim.Hayırlı olsun.
Tartı için Timemore Black Mirror Basic Scale i kesinlikle tavsiye ederim. Neredeyse 1 yıldır kullanıyorum, incelemem de forumda mevcut. Görünüş ve fonksiyonları açısından üst sınıf bir ürün, fiyatı da makul.
Kettle çok ayrı bir konu... forumda açılan konulara bakmanızı tavsiye ederim... bazı kettlelar düşük debi ve kontrollü akış sunuyor, bazıları ise daha ergonomik oluyor... fiyat performans ürünleri de mevcut![]()
İndirim kodunu da kullansaydınız tartı almaya karar verdiysenizKargo geldiği zaman keyifle kullanacağım, güzel bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
Kettle konusunu ilerleyen zamanlarda halledeceğiz tin coffee ile.
Levent Bey'in olumlu kanaati üzerine Timemore Black Mirror Basic Scale'i almıştım. Ben de çok memnunum açıkçası. Ne istediysem yapıyor![]()
Herkese merhaba,
bir şey sormak istiyorum, Comandantemi temizlerken şimdi farkettim, burada üç adet bilya mı olması gerekiyor, ben mi düşürdüm acaba?
Herkese merhaba,
bir şey sormak istiyorum, Comandantemi temizlerken şimdi farkettim, burada üç adet bilya mı olması gerekiyor, ben mi düşürdüm acaba?