Önce su sonra kahve, tüm kahvelerin ıslanması için gerekiyorsa hafif karıştır. 2dk bekle 2.00da karıştır, 2:30da akışı başlat. Hep bu şekildeTarifinizi alabilir miyim. Önce su sonra kahve mi koyuyorsunuz?
Çok teşekkürler, yine de kaçırdığım kulüp indirimine bakınca acelem yok bekleyeyim diyorumTadist.com da 400 lira, bültene abone olunca yüzde 10 indirim var. Şu an en ucuz o duruyor.
Beyaz olanı alırken görmüştüm onu. Daha önce kullanmamış olmakla beraber, işlem görmemiş natürel bir filtre sanırım, dolayısıyla kağıt kokusunun beyaz olana göre daha fazla olması muhtemel. Eğer koku veya tat bakımından bir rahatsızlık hissetmiyorsanız kullanılabilir, çünkü akış bakımından ahım şahım farklar olmayacaktır. Ama yine de ilerde kullanmaya devam edecekseniz beyaz kağıtlara yönelmenizi öneririm. illa ki Melitta da olmak zorunda değil, ki ben Melitta nın çok kaliteli olduğunu da düşünmüyorum. Özellikle katlama yerleri itibariyle biraz garip bir hissiyatı var. Ama Clever'da iş görür mü, kesinlikle görür.Hocam bende melitta gourmet filtre var, siz daha önce bu filtreyi denemiş miydiniz? Beyaz ile arasında fark var mı acaba? Başka filtre kullanmadığım için kıyaslama şansım olmadı. @noahsark
Ah hocam, 1 hafta önce 297 TL idi (kahve kulübü indirimi değil). All about coffee firmasının sayfasını ve trendyol mağazasını (all about design) takip etmenizi öneririm.Clever için yine indirim kodu olsa da faydalansak keşke...
Şu cleverı nasıl almadım kendime çok kızıyorum.
İlanınızı gördüm ancak seramik tercih etmiyorum, yoksa aklımdaydıKızmayın kendinize, seramik Bonavita Immersion vereyim size![]()
O zaman umarım Clever sahibi olursunuzİlanınızı gördüm ancak seramik tercih etmiyorum, yoksa aklımdaydı![]()
Hayırlı olsun size. Ben de gözüme kestirdiğim renk için pusudayım bakalım.Şu an bende trendyoldan 297 ye aldım. İyi oldu bu.
O zaman umarım Clever sahibi olursunuz![]()
Çok çabuk Clever sahibi olmuşsunuz, varsa başka bir ekipman arayışınız onun için de yazayım bir şeylerŞu an bende trendyoldan 297 ye aldım. İyi oldu bu.
Yukarıda birkaç arkadaş trendyol yazınca bir bakayım dedim fiyatıda görünce beyaz rengi aldım. Bu ara espresso olaylarına girme fikrim var, forumda bir arkadaş bianca satıyor ona bir teklif yaptım ama kabul görmedi, bir el atsanızda keyfimiz yerine gelseÇok çabuk Clever sahibi olmuşsunuz, varsa başka bir ekipman arayışınız onun için de yazayım bir şeylerİyi günlerde kullanın
![]()
Sizi robot paklarYukarıda birkaç arkadaş trendyol yazınca bir bakayım dedim fiyatıda görünce beyaz rengi aldım. Bu ara espresso olaylarına girme fikrim var, forumda bir arkadaş bianca satıyor ona bir teklif yaptım ama kabul görmedi, bir el atsanızda keyfimiz yerine gelse![]()
Üzülmeyin, Bianca da var elimde..Yukarıda birkaç arkadaş trendyol yazınca bir bakayım dedim fiyatıda görünce beyaz rengi aldım. Bu ara espresso olaylarına girme fikrim var, forumda bir arkadaş bianca satıyor ona bir teklif yaptım ama kabul görmedi, bir el atsanızda keyfimiz yerine gelse![]()