• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de aynı şekilde önce su sonra kahve koyup karıştırmayı tercih ediyorum. Genelde 4 numara beyaz Melitta filtre kağıdı kullanıyorum, ki bu ve benzeri makine filtrelerinde kahveyi önce koyunca drawdown 1.5-2 dakika civarına denk geliyor. Aslına bakarasanız bu durumlarda da inanılmaz bir overextraction yoktu, ama kahveyi sonra koyucna 45 saniye-1 dakika arasında biten demlemeler daha iyi fincanlar çıkarıyor. Bir kere de Cafec Traditional ile denemiştim, 25 saniye sürmüştü drawdown. Tat olarak inanılmaz bir fark olsa tek kişilik demlemelerde V60 filtreleri de kullanılabilir, ama kanaatimce öyle bir fark olmadığından V60 filtrelerini ziyan etmek oluyor bu. İki kişilik demlemeler için gerçekten çok çok büyük rahatlık, asıl onun için almıştım zaten. Ne öğütüme, ne suyun sıcaklığına, ne de döküşe öyle inanılmaz bir kafa yormak zorunda kalmıyorum. En kötü çıkan ürün bile gayet içilebilir oluyor.

Hocam bende melitta gourmet filtre var, siz daha önce bu filtreyi denemiş miydiniz? Beyaz ile arasında fark var mı acaba? Başka filtre kullanmadığım için kıyaslama şansım olmadı. @noahsark

Hocam bende melitta gourmet filtre var, siz daha önce bu filtreyi denemiş miydiniz? Beyaz ile arasında fark var mı acaba? Başka filtre kullanmadığım için kıyaslama şansım olmadı. @noahsark
Beyaz olanı alırken görmüştüm onu. Daha önce kullanmamış olmakla beraber, işlem görmemiş natürel bir filtre sanırım, dolayısıyla kağıt kokusunun beyaz olana göre daha fazla olması muhtemel. Eğer koku veya tat bakımından bir rahatsızlık hissetmiyorsanız kullanılabilir, çünkü akış bakımından ahım şahım farklar olmayacaktır. Ama yine de ilerde kullanmaya devam edecekseniz beyaz kağıtlara yönelmenizi öneririm. illa ki Melitta da olmak zorunda değil, ki ben Melitta nın çok kaliteli olduğunu da düşünmüyorum. Özellikle katlama yerleri itibariyle biraz garip bir hissiyatı var. Ama Clever'da iş görür mü, kesinlikle görür.

james hoffman ın japanesed iced coffee tarifini clever dripper a uygulayan var mı ?

Çok çabuk Clever sahibi olmuşsunuz, varsa başka bir ekipman arayışınız onun için de yazayım bir şeyler :D:D İyi günlerde kullanın (y)
Yukarıda birkaç arkadaş trendyol yazınca bir bakayım dedim fiyatıda görünce beyaz rengi aldım. Bu ara espresso olaylarına girme fikrim var, forumda bir arkadaş bianca satıyor ona bir teklif yaptım ama kabul görmedi, bir el atsanızda keyfimiz yerine gelse 😂😂😂❤️❤️❤️

Yukarıda birkaç arkadaş trendyol yazınca bir bakayım dedim fiyatıda görünce beyaz rengi aldım. Bu ara espresso olaylarına girme fikrim var, forumda bir arkadaş bianca satıyor ona bir teklif yaptım ama kabul görmedi, bir el atsanızda keyfimiz yerine gelse 😂😂😂❤️❤️❤️
Sizi robot paklar 🤣

Üzülmeyin, Bianca da var elimde..

:D :D

Geri