Gerçekten çok güzel cihaz, aman nazar değmesinÜzülmeyin, Bianca da var elimde..
![]()
![]()
Gerçekten çok güzel cihaz, aman nazar değmesinÜzülmeyin, Bianca da var elimde..
![]()
![]()
Clever sahibi olmanız kadar kısa sürmez belki ama en kısa zamanda sahip olursunuz inşallahGerçekten çok güzel cihaz, aman nazar değmesin![]()
Trendyol’da beyaz renkte ekstra 40 TL indirim var, ilgilenen olursa.
Clever dripperin 350 lira edeceğini kabullenmek istemiyorum. Onun yerine şu şeyi 30 liraya aldım. Üst kısım 250ml su alıyor. Azıcık origamiyle bütün filtreler sığıyor. Ufak porsiyon demlemede bence en az clever kadar etkili. Üstteki kırmızı düğme valfin açılmasını sağlıyor. Valfli bölüm karaftan çıkarınca kupa üzerine de oturabiliyor.
Ben underextraction olduğunda da ağız kuruluğu yaşayabiliyorum. Nasıl bir öğütüm ayarı kullanıyorsunuz? Clever özelinde benim tecrübe ettiğim kadarıyla öğütüm ayarının önemi diğer parametlere göre kat kat fazla.Bir iki gündür Clever ile demlemeler yapıyorum, içtiğim bardaklardan aroma olarak memnun olsam da ağızda kuruluk bırakıyor. Aftertasteden müzdaribim, var mı benzer problem yaşayıp elimden tutacak? Öğütümü kalınlaştırmak pek tutmadı.
demleme süresini uzatabilir veya daha ince öğütüme gidebilirsiniz bazen su kaynaklı ağızda kuruluk olabiliyorBir iki gündür Clever ile demlemeler yapıyorum, içtiğim bardaklardan aroma olarak memnun olsam da ağızda kuruluk bırakıyor. Aftertasteden müzdaribim, var mı benzer problem yaşayıp elimden tutacak? Öğütümü kalınlaştırmak pek tutmadı.
Benzer problemi yaşadım hocam, v60'a geçtim düzeldi.Bir iki gündür Clever ile demlemeler yapıyorum, içtiğim bardaklardan aroma olarak memnun olsam da ağızda kuruluk bırakıyor. Aftertasteden müzdaribim, var mı benzer problem yaşayıp elimden tutacak? Öğütümü kalınlaştırmak pek tutmadı.
Clever Dripper'i Trenyolda indirimdeyken aldım, ilk kez bugün denedim, kullanımı çok kolay , pratik bir ekipman, demleme sonucuda çok tatmin ediciydi, daha önce kalita-185 ile iki kişilik demleme yapıyordum. Tek kişilik demlemelerde Clever'i , çift kişilik demlemelerde Kalitayı kullanmayı düşünüyorum.