• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Clever Dripper

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyuce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu şampiyonalarda öğütüm sabit mi? Öğütüm kalınlığından bahsettiğini göremedim.
Compulsory kategorisinde her şey aynı oluyor sanırım. Open service'de serbest. Ben de göremedim öğütüm kalınlığını. O kadar ayrıntıya gerek olmadığını düşünmüş olabilir. Gerçi su özelliklerini sayıyor ama :)

İzledikten sonra cleverı alıp "Meşhur mu oldun şeeeen" diye sevesim geldi. Demin bu tarifi G50-40klik ile denedim. Ölçüyü de karıştırdım bloomingden sonra. Çift döküş yaptım bu yüzden, oran da bozuldu sanırım, ama Clever işte... 7/10 fincan içiyorum elhamdulillah.
Ben de yeni denedim. Biraz az çözünmüş çıktı ve filtre tıkandı. Bu sebeple tatlılık biraz düşüktü. Yine de fena fincan olmadı. Tarifle oynanabilir.

Brew Timer uygulamasına @Cleverfan tarifini ekledim 🙃
Screenshot_2021-10-31-02-01-04-61_307178dfa647f47efa2d8b1a32cad6dd.jpg

Rossmann 9.9₺
khoG1b.jpg

Son düzenleme:
maalesef hario immersion dripperımı kırdığım için kırılmayacak tarzda immersion benzeri bir dripper ararken cleverı keşfettim, malum indirim ayıyken en uygun nereden alabilirim acaba bu aleti? bir de genel işleyiş immersion ile aynı sanırım dikkat etmem gereken bir fark var mı? elimde cafec abaca filtreler mevcut yardımcı olur musunuz teşekkürler

maalesef hario immersion dripperımı kırdığım için kırılmayacak tarzda immersion benzeri bir dripper ararken cleverı keşfettim, malum indirim ayıyken en uygun nereden alabilirim acaba bu aleti? bir de genel işleyiş immersion ile aynı sanırım dikkat etmem gereken bir fark var mı? elimde cafec abaca filtreler mevcut yardımcı olur musunuz teşekkürler
Eğer sadece cam kırıldıysa , Immersion dripper'ın cam kısmı, normal satılan cam dripper'lar ile aynı diye biliyorum. Eğer memnunsanız clever yerine cam dripper almak daha uyguna gelir. Örnek : https://www.trendyol.com/hario/v60-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.25.4

Konu içindeki mesaj 'Trendyol Amazon Hepsiburada Kahve ve Ekipman İndirimleri' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...kahve-ve-ekipman-indirimleri.1350/post-125293

Eğer sadece cam kırıldıysa , Immersion dripper'ın cam kısmı, normal satılan cam dripper'lar ile aynı diye biliyorum. Eğer memnunsanız clever yerine cam dripper almak daha uyguna gelir. Örnek : https://www.trendyol.com/hario/v60-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.25.4
Çok mantıklı bu hiç aklıma gelmemişti 😀 alt mekanizmada sorun yok sadece üstün camı kırılmıştı şimdi baktım çıkabiliyor alt mekanizma yerinden sanırım bu dediğiniz olur çok teşekkürler 👍

250 TL olan Clever dripper, alsam mı almasam mı diye düşünürken 300 olmuş... Kasım indirimi falan bari yeniden 250 yapsalar.

Geri