Sanırım sitelerinden ilk siparişi ben geçtim. Öyle söylediler. Ayrıca taksit konusunda sistemlerinden kaynaklı problem yaşandı, ödemeyi çekemeden kargo yola çıkmıştı bile. Hatta elime ulaştı. Güvenilirler.güvenilir mi
İyimiş bu ya ben trendyoldan aldım onda filitre yoktu.Amazon üzerinden de satmaya başlamışlar, ben de artık dayanamadım aldım bir tane.
Akıllı CLEVER Coffee Dripper kahve-Bruehgeraet : Amazon.com.tr: Mutfak
Akıllı CLEVER Coffee Dripper kahve-Bruehgeraet : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Bunda da olduğunu sanmıyorum, yanında filtre siparişi de geçtim.İyimiş bu ya ben trendyoldan aldım onda filitre yoktu.
Resimde gördüm var diye düşündümBunda da olduğunu sanmıyorum, yanında filtre siparişi de geçtim.
Farklı bir değirmen kullandığım için klik ayarı tavsiyesi veremeyeceğim ama 4.dk da süzüyor olmak gövdeyi fazlaca öne çıkaran sebep olabilir. "1.30 da karıştır, 3.dk da süz" şeklinde deneyebilir misiniz? Öğütüm ayarı, su, sıcaklık, filtre vb. sonuca oldukça etki ediyor ama ben gövdeyi yüksek bulduysam ilk olarak süre ve öğütüm ayarında değişikliğe gidiyorum. Mesela son 2 haftadır Clever ile Petra - Acme demliyorum. Çekirdeğin kendisi zaten dümdüz bir tada sahip. Clever dripper da gövdeyi öne çıkardığı için bu çekirdekte 1.dk da karıştır, 2-2.30. dkda süz gibi bir yöntem izliyorum.Son iki günde Clever ile üç farklı çekirdek ile dört deneme yaptım.
Buzdağı su,
1/16 rasyo,
Önce su arkasından kahve yöntemi,
1. dk hafif karıştır 4. dk süz,
Hambela, Worka Gr.1, Bomba de Fruta.
Son zamanlarda içtiğim en düz kahveleri demledim diyebilirim. Tuhaf hakikaten, benim cam Kalita'nın yanına dahi yaklaşamadı ana notaların patlaması konusunda, geçtim kompleks notaları. Atladığım bir nokta mı var acaba diye düşündüm, gayet pratik ve basit bir alet, atlanacak bir şey de yok hani. İki deneme 93 derece, diğerleri 94. Cmd 28 klik ile gövde düşük seyrederken, 26 klik ile arttı fakat daha da düz çıktılar ile sonuçlandı. Neyse, böyleyken böyle.
No:4 olması yeterli. (Tchibo vd.)Arkadaşlar clever dripper için hangi filtre kağıdını önerirsiniz. Saygılar.
Clever’ın en güzel yanlarından biri bu, her hangi filtre kağıdı uyuyorArkadaşlar clever dripper için hangi filtre kağıdını önerirsiniz. Saygılar.
V60 kağıtlarının ucundaki sivri kısmı hafifçe katlarsanız kullanabilirsiniz. Belki cleverin içinde küçük kalır ama sorun olmazMerhaba,
Benim elimde 2 nolu filtreler var. V60 denerim diye almıştım. Clever da da kullanmak hatalı mı olur, önce su sonra kahve şeklindeki demlemelerde?
Ben şuan bu şekilde kullanıyorum.
sağlıcakla
Sırf gri rengini alabilmek için buradan sipariş verdim. Umarım başka renk yollamazlar. Yoksa Amazondan almak daha güvenli ve kolay olurdu. Sitede tek çekim dışında alışveriş yapamıyoruz galiba. Bende hata verdi.Merhaba , indirimli fiyata alabilirsiniz.linki bırakıyorum.
![]()
Sırf gri rengini alabilmek için buradan sipariş verdim. Umarım başka renk yollamazlar. Yoksa Amazondan almak daha güvenli ve kolay olurdu. Sitede tek çekim dışında alışveriş yapamıyoruz galiba. Bende hata verdi.