• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kavrumun 19. gününde coko,sitedeki recetesiyle mandalina ve badem belirgin.Yine yüksek,parlak bir asidite ama tadım olarak mandalina tarafında bu nedenle biraz buruk bir tatlılığı da var.Badem aromada başlayıp lezzette de devam ediyor.Aroma olarak muhondoyu andırıyor hatta sıcakken çok benzerler bu biraz korkuttu ama ardından fincan ılıdıkça içimi daha keyifli hale geldi,tadı yerine oturdu
36. gününde çok çok daha keyifli hale geldi,gerçekten 1 ay altı demlememek gerek Clean Cup çekirdeklerini.Cekirdek lezzet, tatlılık ve bitiş açısından çok keyifli bir hale geldi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kavrumun 23. gününde sitedeki reçete ile Ruanda Muhondo beni ne yazık ki üzdü.Kuru kokuda başlayan bitkisel koku, aroma ve tatta devam ediyor.Siyah çay,cimensi,bergamot ve kavrulmuş yemiş olarak yorumlayabildim.Ilıdıkça jilet gibi keskin asiditesi bir nebze dinginlesip tatliliga doğru yol alıyor lezzette ama o çimensilik hiç olmadi yahu.Gercekten beklentim yüksekti bu siparişimde başlangıcın bu şekilde olması bir nebze korkuttu beni açıkçası.
Kavrumun 6. haftası çekirdeğin tat profili yerine oturmuş.Sarı meyveler olarak duyumsadim,ılıdıkça şeftali,bitiste cikolata.Yüksek asidite keyifli bir damak hissiyatı var, bu siparişimde 4/4 oldu.Nacizane tavsiyem kavurucu çekirdeklerine zaman tanımanız yönünde 😊

Moderatörün son düzenlenenleri:
şu an 25 kasım 2023 kavurma tarihli salazar ı içiyorum.Ağız şapırdatmalık, böğürtlen, elma şırası 🤩

19.05 Kavrum El Diviso içiyorum şuan Tadım notaları neyse o valla güzel kahve.

Geçtiğimiz ay, uzun bir süre sonra Clean cup siparişi verdim tekrar yeni kahvelerinden denemek üzere; lakin aldığım üç kahve de beklentimin çok çok altında olup istenilen hiç bir paketi yansıtan yönü yoktu. Maalesef iki kahve tamamen samanvari kokular ve tatlarla sarılıydı ve bitsin diye blendler, cold brew'lar vs ile halletmeye çalıştık. Benimle birlikte bir çok profesyonel arkadaşımla denedik bunları ve gerçekten kötüydü kahveler kavrumdan ötürü. Fiyat performans niyetiyle aldığımız kahveler performansının çok çok altında geldiğini söylemek isterim. Bu şekilde firmalara yönelik yorum yapmayı çok sevmiyorum, kolay kolay da yazmıyorum asla ama clean cup'tan aldığım ilk ve bu ikinci siparişten ötürü; gerçekten övülen, beğenilen firmanın bende kötü bir imaj bırakmasına sebep oldu. Konuyla alakalı kendilerine de dönüş yapmadım, buraya ekstra yazmamın nedeni de forumun asıl sebebi olan; deneyim ve tecrübemi paylaşmak.
Aldığım kahveler;
El Salvador / Santa Matilde / 11.05.2024 Kavrum
Rwanda / Abakundakawa / 12.05.2024 Kavrum
Rwanda / Coko / 14.05.2024 Kavrum

Üç yeni kahve eklenmiş, bayram için de ek %25 indirim yapmışlar. Peruyu 4-5 farklı yerde gördüm ikisi honey versiyonuymuş ama diğerleri bununla aynı. Fiyatlaması yine rakipsiz olmuş. Clean cup tarafında da Sezy coffee gibi gerçekçi bir fiyat politikası güdülüyor bir süredir, tüketici olarak epey memnunum. Bu tür işletmlerin sayısının artmasıyla piyasanın bir nebze de olsa düzene oturacağını düşünüyorum.

cleancup.coffeeEl Salvador Las Marias918.0011 -%25.0
cleancup.coffeeHonduras El Jardin765.0011 -%25.0
cleancup.coffeePeru Aprocassi612.0011 -%25.0

Bu saatlerde canı sıkılanlar, şuradan varyete, tedarikçi vs eşleştirebilirler.

florafauna.coffeeAprocassi210.002
oldschooltr.comPeru Aprocassi -450.0041
spadacoffee.comPeru / Aprocassi / Yikanmiş295.0051
paperroastingcoffee.comPeru Aprocassi Honey350.0057
www.coffeenutz.netPeru Aprocassi Washed249.0084

Üç yeni kahve eklenmiş, bayram için de ek %25 indirim yapmışlar. Peruyu 4-5 farklı yerde gördüm ikisi honey versiyonuymuş ama diğerleri bununla aynı. Fiyatlaması yine rakipsiz olmuş. Clean cup tarafında da Sezy coffee gibi gerçekçi bir fiyat politikası güdülüyor bir süredir, tüketici olarak epey memnunum. Bu tür işletmlerin sayısının artmasıyla piyasanın bir nebze de olsa düzene oturacağını düşünüyorum.

cleancup.coffeeEl Salvador Las Marias918.0011 -%25.0
cleancup.coffeeHonduras El Jardin765.0011 -%25.0

Bu saatlerde canı sıkılanlar, şuradan varyete, tedarikçi vs eşleştirebilirler.

florafauna.coffeeAprocassi210.002
oldschooltr.comPeru Aprocassi -450.0041
spadacoffee.comPeru / Aprocassi / Yikanmiş295.0051
paperroastingcoffee.comPeru Aprocassi Honey350.0057
www.coffeenutz.netPeru Aprocassi Washed249.0084
Düzenleyip atmışsınız elinize sağlık.Fiyatlar yine rakipsiz görünüyor gibi...En yakın zamanda yeniden rafimda yer vermek istiyorum kendilerine ama birkaç kilo eritmem gerek en azından 😅 Şu da bir gerçek ki ben firmanın çekirdeklerinin "alayım iki hafta sonra içerim." çekirdeği olduğunu düşünmüyorum.İlginc bir şekilde tadının oturması ciddi vakit almıştı,6-8 hafta arası bence aroma ve lezzette tepe değer olabilir profillemeleri için.

Th3 ve yüzer gram El Salvador Las Marias, Honduras El Jardin, Peru Aprocassi almıştım. El Salvador'dan bayıla bayıla icmelik japannesse çıkıyor. Hele Peru çok lezzetli bir kahve tavsiye ederim.

@batugen bu haftaki indirimde sipariş verdim. 500gr'lık paket tam mühürlenmemiş, dökülme olmamış ama paketleme sisteminizi kontrol etmeniz için geri bildirim yapmak istedim. 100gr'lık paketlerinizin renkleri çok güzelmiş :) Kahve paketlerine de degassing sürelerini yazmanız çok iyi olmuş.

1727545399962.png

Aslında kontrol ediyoruz ama belki şişme yapıp atmış da olabilir emin olamadım. Kusura bakmayın. Sipariş no iletir misiniz hızlıca yenisini gönderelim.
Hiç gerek yok, ben bilginiz olması açısından yazdım. Elimdeki zip'li bir pakete aktardım. Bu kahve özelinde gaz salınımını siz daha iyi bilirsiniz ama şişmeden olduğunu sanmıyorum. 1 günde ulaştı, paketin boş tarafı yarıdan katlıydı, şişme olsa kat açılırdı diye düşünüyorum.

%25 indirim yapmışlar. Colombia la loma bitmiş :(

Geri