• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ErkanB

Üye
İsim
Erkan
Daha fazla  
İsim
Erkan
Espresso Makinesi
Flair Espresso Pro2
Değirmen
Niche Zero, Comandante C40
Ekipmanlar
Hiroia Jimmy, Konchero kettle, Beem Pour Over, Melodrip, V60, Delter Coffee Press, Aeropress, Origami, Kalita155, Dripster
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bursa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Nilüfer
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Nilüfer
Facebook
erkan.bozdemir
Twitter
ErkanBzdmr
Cleancup Coffee'yi de buradan takip edelim, son zamanda biz kahveseverler için güzel ekipmanlara ulaşmamızı sağladı @batugen özellikle Delter Coffee Press alıp da pişman olan yoktur sanırım :) her ne kadar kahvelerinden bir çekirdek deneme fırsatım olsa da şimdiye kadar, bu kadar yeni olmalarına rağmen onu da başarılı buldum diyebilirim

Buradan

Honduras - Finca Rivera
Guatemala - Huehuetenango Asprocdegua
Burundi - Bwayi Microlot
Colombia - Narino Benedicto

kahvelerini denedim, hiçbiri beni üzmedi, paketlemelerini de ayrıca beğeniyorum. Ayrıca Batu Bey çok ilgili, her konuda hızlı bir şekilde yardımcı oluyor.

Bir çok kahvelerini denedim.Denemeye devam ediyorum.Gerek kavurmaları gerek çekirdeklerin homojenliğinden memnunum.
En azından aynı kaliteyi sürdürebilen ender kavuruculardan.

Zor bulabileceğimiz kahve ekipmanları ile bizi buluşturması , bu arada @batugen 'in işine saygısı , kibarlığı ,her istediğinizde sorularınızı yanıtlaması bunu özenle hazırlanmış doğa dostu torbalarına kadar yansıtması ayrı güzellikler...Web sayfaları da kolay ve anlaşılır.
Kısacası ben çok seviyorum.😘

30 Ağıstos Zafer Bayramımıza özel, kahvelerde geçerli %25 indirim yapmış @batugen (haftasonu boyunca geçerli). Böylesi özel bir günde güzel bir indirim olmuş 👏🏻 👏🏻

Aştın artık sen kod vermeyi bırakıp kod bulmaya basladın :)

Bu bende her şeyde olmaya başladı. Bir şey satın almadan önce bir sürü sitede gezinmek, google'a firma ismiyle birlikte indirim kodu yazıp aratmak, çeşitli kampanyalarla gelen indirimleri takip etmek (kart kaydetme gibi), henüz bir kahve firmasına yapmadım ama e-posta atıp indirim kodu talep etmek gibi pek çok taktik deniyorum :D

Bu bende her şeyde olmaya başladı. Bir şey satın almadan önce bir sürü sitede gezinmek, google'a firma ismiyle birlikte indirim kodu yazıp aratmak, çeşitli kampanyalarla gelen indirimleri takip etmek (kart kaydetme gibi), henüz bir kahve firmasına yapmadım ama e-posta atıp indirim kodu talep etmek gibi pek çok taktik deniyorum :D
Kahve kulübü ölücüsü diye bir tabir oluşmasın 😂

30 ağustosu hatırlayıp kampanya yaptıkları ve espresso kavrumlarını merak ettiğim için sitede yer alan 2 adet espressoyu sipariş ettim bakalım espresso kavrumları nasıl çıkacak.

Origaminin fiyatına bakmak için girdim.335 tl ürüne kargo alınması garibime gitti.Yanlişlik mi var acaba? Yoksa sitenizde kargo alt siniri yok mu?

Merhaba,

Alt sınır yok. Ücretsiz kargo için sistem varyasyonları şu şekilde:
1- 2 paket kahve
2- Ekipman yanına 1 paket kahve
3- 2 adet ekipman
4- Kahve setleri kendinden ücretsiz kargo (içinde minimum 2 paket 250gr. kahve var)

Siteyi açınca pop-up ile bildirim var ancak yakın zamanda girdiyseniz bir süre daha tekrar çıkmıyor. Onun haricinde sepette üstte yazı çıkıyor kargonun nasıl ücretsiz olabileceğine dair.

Merhaba,

Alt sınır yok. Ücretsiz kargo için sistem varyasyonları şu şekilde:
1- 2 paket kahve
2- Ekipman yanına 1 paket kahve
3- 2 adet ekipman
4- Kahve setleri kendinden ücretsiz kargo (içinde minimum 2 paket 250gr. kahve var)

Siteyi açınca pop-up ile bildirim var ancak yakın zamanda girdiyseniz bir süre daha tekrar çıkmıyor. Onun haricinde sepette üstte yazı çıkıyor kargonun nasıl ücretsiz olabileceğine dair.
Tamam teşekkur ederim.Kahve ve ekipman alımına kısmıni yanlış anlamışım .

Espresso için çekirdeğe özel demleme reçeteleriniz var mı yoksa standart bir reçete kullanıyorsanız paylaşabilir misiniz? @batugen

Geri