• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@batugen espresso için ne tavsiye edersiniz? Meyvemsi ve asidik olursa iyi olur.

İndirim de başlatmışsınız teşekkür ederiz. geçen günde aklıma düştü ne zamandır Cleancuptan almadım diye 😊

Hem espresso hem de filtre bitmişti. İlaç gibi oldu teşekkürler. #94565

#94597 ile küçük bir deneme seti aldım.

Honduras Juan Contreras - Filtre, 100 gr
Indonesia Mas Iyan Anaerobic 120h - Filtre, 100 gr
Brazil Sudan Rume - Filtre, 100 gr
Costa Rica El Perezoso - Filtre, 100 gr
Costa Rica El Perezoso - Espresso, 100 gr
Costa Rica Las Torres - Filtre, 100 gr

@batugen siparişim ulaştı teşekkür ederim. Bu çekirdekten beklentim baya yüksek ama 16 günü görünce yıkıldım 🤣 nasıl geçer bu süre pek uzunmuş…

Ekli dosyalar

• IMG_8790.jpeg
    IMG_8790.jpeg
    204.3 KB · Görüntüleme: 75
Afiyet olsun 10 gün önceden :D. 4-5 güne ufaktan başlanabilir ben de pek sabredemiyorum bu konuda
Şahsen ben de bekleyemedim daha 2-3 günlükken sudan rumeyi demledim. Şaşırtıcı şekilde 0 bitterlik, hissedilir tatlılık, meyvemsilik... Tatların oturması için zamana ihtiyacı var belli ama bu demleme bile ziyadesiyle memnun etti. Ellerinize sağlık.

İndirimle birlikte fiyatına göre olağanüstü bir değer olabileceğini düşünerek Fazenda Sertao’yu da sepetime eklemiştim. Uçup kaçan birçok kahveden sonra haliyle biraz sıradan geldi ama nitelikli kahveler içmeye başladığımdan beri özlemini çektiğim o kahvaltı kahvesini bana geri kazandırması bile başlı başına yeterli. Özlemişim böyle kahveleri, elinize sağlık.

Geri