Maalesef tükendiBitti mi acaba el diviso ?
çok üzüldüm bir paket daha çıkmaz mıMaalesef tükendi
Sonuncu bana nasip olduMaalesef tükendi
afiyet olsunSonuncu bana nasip oldu![]()
Teşekkür ederim paylaşmak güzeldir isterseniz paylaşırızafiyet olsun![]()
Sağolun Onur Bey düşünmeniz yeter haklısınız öledir ama sizi güzel kahvenizden mahrum etmek istemiyorum afiyetle ve keyifle içinizTeşekkür ederim paylaşmak güzeldir isterseniz paylaşırız![]()
Çok teşekkür ederimSağolun Onur Bey düşünmeniz yeter haklısınız öledir ama sizi güzel kahvenizden mahrum etmek istemiyorum afiyetle ve keyifle içiniz![]()
Ben teşekkür ederim. Afiyet olsun, yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürler.İndirimler de varken 3 kahve aldım. @batugen espresso için oran ve süre öneriniz var mı?
Colombia Coocentral - Espresso, 500 gr
Brazil Karma Fruta - Espresso, 500 gr
Ethiopia Gera - Filtre, 250 gr
Hangi reçete ile demlediniz? Aeropress ile de deneyeyim ben de. Gera özelinde V60 ve deep27 ile dümdüz kahve elde ettim öğütüm aralıklarıyla oynamak ya da su sıcaklığı da fayda etmedi açıkçası.Etiyopya Gera aeropress ile böğürtlen tatları net geliyor, güzel kahve.
Aeropress ters metod ile Buzdağı, Pınar Madran ve eriklide güzel sonuçlar aldım. Aşağıda kullandığım tarif var. ( slow feed yapmıyorum)Hangi reçete ile demlediniz? Aeropress ile de deneyeyim ben de. Gera özelinde V60 ve deep27 ile dümdüz kahve elde ettim öğütüm aralıklarıyla oynamak ya da su sıcaklığı da fayda etmedi açıkçası.
Selamlar bununla ilgili gelişme var mı? gelse de alsak bir an önceMerhaba, Hem Air S hem Air M için siparişimizi geçtik. Japonya çıkış Mart olarak belirtti üretici. Mart sonu Nisan başı gelmiş olur diye planlıyoruz.
Merhaba, biraz gecikme oldu. Çıkış yapmak üzere ürünler oradan. Muhtemelen 2-3 haftaya satışta.Selamlar bununla ilgili gelişme var mı? gelse de alsak bir an önce![]()