• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

CleanCup Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ErkanB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tzt7653yM.jpg

Kahve ulaştı, teşekkürler. @batugen

İndirimler de varken 3 kahve aldım. @batugen espresso için oran ve süre öneriniz var mı?

Colombia Coocentral - Espresso, 500 gr
Brazil Karma Fruta - Espresso, 500 gr
Ethiopia Gera - Filtre, 250 gr

Hangi reçete ile demlediniz? Aeropress ile de deneyeyim ben de. Gera özelinde V60 ve deep27 ile dümdüz kahve elde ettim öğütüm aralıklarıyla oynamak ya da su sıcaklığı da fayda etmedi açıkçası.
Aeropress ters metod ile Buzdağı, Pınar Madran ve eriklide güzel sonuçlar aldım. Aşağıda kullandığım tarif var. ( slow feed yapmıyorum)

Ekli dosyalar

• IMG_4631.jpeg
    IMG_4631.jpeg
    178.7 KB · Görüntüleme: 81
Son siparişimdeki kahvelerin sonuna geldim, Gera ne kadar tatlı ve güzelse Perezoso da o kadar vasat.
Bir not olarak Gera hem su tutmayan hem de çok hızlı çözünen bir kahveydi, ben demlerken bayağı zorlandım bu çekirdeği.

Geri