• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Celsius Coffee Roastery

Adado'nun v60 tadımı Null-Worka'sına benziyor mu? Çok berryli bir tadımı mı var? Kavun/Ahududu/Bal üçgeninde Kavun ve Bal baskın mı mesela?

Adado'nun v60 tadımı Null-Worka'sına benziyor mu? Çok berryli bir tadımı mı var? Kavun/Ahududu/Bal üçgeninde Kavun ve Bal baskın mı mesela?
Kavun ve Bal tatlı notalar, kanımca kahveden çözünen şekerlerden geliyor. Bu yüzden mesela Kasuya 4:6 ile 50+70+60+60+60 şeklinde tatlılığı öne çıkaran bir yöntemle bence baskın hale getirilebilir.

espresso icin ne tercih etmeliyiz , oldukca karisik bir siteniz var gercekten . Sugar punch 3 lu sete baktim kavurma profilinde filtre var sadece . Hadi bu set espresso icin degilse aciklama da neden espresso icin 10 gun bekletin deniliyor bilemiyorum . Sizden espresso severler icin ricamiz mesela 3 lu yada 4 lu set espresso icin filan olursa daha iyi olur .

espresso icin ne tercih etmeliyiz , oldukca karisik bir siteniz var gercekten . Sugar punch 3 lu sete baktim kavurma profilinde filtre var sadece . Hadi bu set espresso icin degilse aciklama da neden espresso icin 10 gun bekletin deniliyor bilemiyorum . Sizden espresso severler icin ricamiz mesela 3 lu yada 4 lu set espresso icin filan olursa daha iyi olur .
Medium roast çekirdekleri espresso için öneriyorlar.

Site birazcık karışık o konuda katılıyorum size.

Merhaba. Deneme paketleri bugün satıştan kalkıyor. Daha önceden espresso box adı altınta bir deneme paketimiz vardı. Onu kaldırdıktan sonra omni roast bir paket olan Sugar punch yaratıldı. Medium roastlar altındaki tüm çekirdeklere kavurma derecesi olarak “espresso” seçeneği eklenevek. Böylece kendi setinizi oluşturabilirsiniz.

Merhaba. Deneme paketleri bugün satıştan kalkıyor. Daha önceden espresso box adı altınta bir deneme paketimiz vardı. Onu kaldırdıktan sonra omni roast bir paket olan Sugar punch yaratıldı. Medium roastlar altındaki tüm çekirdeklere kavurma derecesi olarak “espresso” seçeneği eklenevek. Böylece kendi setinizi oluşturabilirsiniz.
merhabalar.Kendi paketimizi oluşturma imkanı veriliyorsa bence gramaj seçeneğini arttırsanız çok güzel olacak 75 gr yada 100 grlık gramajlarıda eklesenin deneme paketi yapacak kişilerin çok işine yarar(mesela benim:))

merhabalar.Kendi paketimizi oluşturma imkanı veriliyorsa bence gramaj seçeneğini arttırsanız çok güzel olacak 75 gr yada 100 grlık gramajlarıda eklesenin deneme paketi yapacak kişilerin çok işine yarar(mesela benim:))
İnanın imkanı yok, inanılmaz bir iş yükü ve maliyet doğurur :) Minimum gramaj 150g olacak. Sevgiler :)

yeni kahveler arasında kolombiya el paraiso anaerobic mi gördüm orada? künyesi belli midir? @CelsiusCoffeeRoastery
Doğru gördüğünüze emin olabilirsiniz :) Belli tabii ki. Buesaco / Narino - El Paraiso çiftliğinden gelmekte. 86,25 skoru var. 1 ay önce kavurduğum numune yeşil elmalı limonata gibi sulu bir şey çıkmıştı ortaya. Bakalım tam olarak neyle karşılaşacaksınız :)

@Yucelbrs gözümden kaçmış, teşekkür ederim

Geri