• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Celsius Coffee Roastery

Adado mu hambella mi diye tereddut yasayip duruyorum.
Adado bildigimiz kavun notasi muhtesem garanti bir kahve
Hambella potasiyelli kahve gibi duruyor notalari agiz sulandiriyor. Anil bey eminim iyi is cikarmistir.

Ancak ben bildigim yoldan gittim ve adado sipari ettim. Acaba pismanmi oldum? Yok yok adado iyidir yaa ama hambella offf. Bu ikilem biraz surucek sanirim. 😔
Bu nasil bi sanstir ya toplu alimdan ciktilar indirimsiz ve kargo fiyatla aldigimla kaldim 😂

Sitelerinde kahvelere bakıp bakıp iki üç gün sonra alayım derken güzel bir sürpriz oldu :) Sanırım bütün şansımı burada bitirdim 😬
Yeni kahvelerin tadım notlarına baktıkça gözlerimden kalpler çıkıyor. Kurabiye, vanilya nedir yahu? Yeni bir kurabiye tarifi uydurmalıyım bu kahvelere gidecek :)

O kadar oy verdim çıkmadı, oy vermediğim ay çıktı 😂

Stoğu az olan herhangi bir kahve var mı acaba? Yeni paket mi oluşturulacak yoksa indirim kodu mu sağlanacak bilmiyorum ama karma paket alıp alım ortaları-sonları gibi sevdiklerimi tekrar almayı planlıyorum fakat geçen alımda tabiri caizse kavurucuda kahve kalmadı. Benzer bir durum yaşanabilir mi diye korktum.

Stoğu az olan herhangi bir kahve var mı acaba? Yeni paket mi oluşturulacak yoksa indirim kodu mu sağlanacak bilmiyorum ama karma paket alıp alım ortaları-sonları gibi sevdiklerimi tekrar almayı planlıyorum fakat geçen alımda tabiri caizse kavurucuda kahve kalmadı. Benzer bir durum yaşanabilir mi diye korktum.
Sadece Burundi Businde Honey ve Burundi Kayanza çekirdeklerinden 60ar kg var. Diğer çekirdekler 5+ çuval üzeri zaten. Ayrınca iki yeni çekirdek sokmayı planlıyoruz. Detaylar bu akşam kesinleşir en geç yarın tüm bilgilendirmeleri yapmış oluruz.

Ben çıktığı için çok mutlu oldum. Kahveleri güzel bunun yanında bence daha önemlisi insan ile ilişkileri çok iyi. Bir hediye siparişi vermiştim sonra gelen maili kontrol ettim. Adresi yanlış girmişim hemen WhatsApp'tan yazdım. Durumu bildirdim hızlıca ilgilendiler. Kurye tercihi yapmamama rağmen madem hediye biz sabah kargodan alıp kurye ile teslim edelim dediler :)

Birkaç tavsiye;

Daha önce Celsius'tan aldığımızda ileri tarihli sipariş verilebiliyordu yine olsa iyi olur. Hem kahve stoğu olanlara daha geç gelir hem de acil ihtiyacı olanlara daha hızlı gelme olanağı olur.

Üyelik olmuyor galiba. Sipariş takibi için güzel bir sistem geliştirseler iyi olur. Yoksa herkes tekrar tekrar sormak durumunda kalabilir. Bu yoğunlukta sorun olur.

Bir de başlangıçta kapasitelerine göre bir açıklama yapsalar ve ilk toplu alım mesajına bu açıklama eklenirse toplu tadım etkinliğine katılanlar bu durumu bilerek katılmış olurlar.

Şimdiden güzel bir tadım ayı olması dileğiyle :)

kahveler ve kutuları cidden göz dolduruyor, 2 yeni kahve de eklenirse bu ay cüzdan suyunu çekecek belli ki :D anladığım kadarıyla kahveler kutularda gönderiliyor. Bunun içindeki paket zipli ve valfli mi?

Geçen yıl kasım ve aralık sonunda Celsius'tan yapılan gayriresmi toplu alımlara elimde çokça kahve olduğundan katılamamış ve stokları resmen patlatan arkadaşlara imrenmiştim. O yüzden nisan ayı toplu alımında Celsius'un çıkması beni çok heyecanlandırdı. Bakalım ne güzellikler bizi bekliyor...

Ben çıktığı için çok mutlu oldum. Kahveleri güzel bunun yanında bence daha önemlisi insan ile ilişkileri çok iyi. Bir hediye siparişi vermiştim sonra gelen maili kontrol ettim. Adresi yanlış girmişim hemen WhatsApp'tan yazdım. Durumu bildirdim hızlıca ilgilendiler. Kurye tercihi yapmamama rağmen madem hediye biz sabah kargodan alıp kurye ile teslim edelim dediler :)

Birkaç tavsiye;

Daha önce Celsius'tan aldığımızda ileri tarihli sipariş verilebiliyordu yine olsa iyi olur. Hem kahve stoğu olanlara daha geç gelir hem de acil ihtiyacı olanlara daha hızlı gelme olanağı olur.

Üyelik olmuyor galiba. Sipariş takibi için güzel bir sistem geliştirseler iyi olur. Yoksa herkes tekrar tekrar sormak durumunda kalabilir. Bu yoğunlukta sorun olur.

Bir de başlangıçta kapasitelerine göre bir açıklama yapsalar ve ilk toplu alım mesajına bu açıklama eklenirse toplu tadım etkinliğine katılanlar bu durumu bilerek katılmış olurlar.

Şimdiden güzel bir tadım ayı olması dileğiyle :)

O kadar hediye gidiyor bir katkımızda bizden olsun :)

1- İleri tarihli bir bir sipariş alamayacağız gibi gözüküyor şu an ama sizin için daha iyi bir şey olacak.
2- Üyelik sistemini çok tercih etmiyoruz herkes olabildiğince hızlı alışverişini tamamlasın birde buraya vakit harcasın istemiyoruz açıkçası. Yurtiçi kargo ile anlaşmalıyız. Toplu sms hizmetide satın alındı. Kahveleriniz kargoya verilir verilmez kayıtlı cep numaralarınıza sms gidecek. Ve takibi yapabileceksiniz.
3-Tabii ki :)

kahveler ve kutuları cidden göz dolduruyor, 2 yeni kahve de eklenirse bu ay cüzdan suyunu çekecek belli ki :D anladığım kadarıyla kahveler kutularda gönderiliyor. Bunun içindeki paket zipli ve valfli mi?

Tüm paketlerimiz (150g, 250g, 1000g) valfli ve ziplidir.

Geçen yıl kasım ve aralık sonunda Celsius'tan yapılan gayriresmi toplu alımlara elimde çokça kahve olduğundan katılamamış ve stokları resmen patlatan arkadaşlara imrenmiştim. O yüzden nisan ayı toplu alımında Celsius'un çıkması beni çok heyecanlandırdı. Bakalım ne güzellikler bizi bekliyor...

O zaman biraz ortalığı karıştırayım. 13 çekirdek olacak gibi 🤫

Daha önce deneme fırsatı bulamadığım bir kavurucunun çıkması sevindirdi açıkçası. Stoklarında bulunan kahveler bile heveslendirmeye yeterken yeni kahvelerin de ekleneceğini duymak oldukça sevindirici. Umarım geçen seferki alım gibi güzel bir toplu alım olur :)

Geri