Kahveyi yüzdüresim geldi.Ambalajlarını değiştirmişler , ilginç olmuş
Kahveyi yüzdüresim geldi.Ambalajlarını değiştirmişler , ilginç olmuş
Standart kavrum olarak mı almıştınız?Sanalbaharat'tan decaf kahve siparişim oldu , ilk kez sanalbaharatta bu kadar koyu bir kavrumla karşılaştım . Önceden aldığımda da koyuydu ama bu kadar değildi. Bir de anlayamadığım kötü ağır bir kokusu var.
Edit: Tadı da zift gibi![]()
Evet standart kavrum olarak aldım . Açık kavrum seçeneği yok.Standart kavrum olarak mı almıştınız?
Bu ambalajlar çok daha güzel olmuşAmbalajlarını değiştirmişler , ilginç olmuş
Hiç böyle gelmedi bana ama gelseydi iade ederdim. İadeleri de sorunsuz alıyorlar. Can sıkıcı.Sanalbaharat'tan decaf kahve siparişim oldu , ilk kez sanalbaharatta bu kadar koyu bir kavrumla karşılaştım . Önceden aldığımda da koyuydu ama bu kadar değildi. Bir de anlayamadığım kötü ağır bir kokusu var.
Şu zamana kadar resmi gönderilen en koyu kavrum olabilirSanalbaharat'tan decaf kahve siparişim oldu , ilk kez sanalbaharatta bu kadar koyu bir kavrumla karşılaştım . Önceden aldığımda da koyuydu ama bu kadar değildi. Bir de anlayamadığım kötü ağır bir kokusu var.
Sanırım decaf kahvede böyle oluyor önceden de aldığımda da bu kadar olmasa da koyuydu. Bunun sebebi sanırsam decaf kahvede kavrulmamış hali açık kavrum gibi oluyor. Bunla ilgili bir fotoğraf görmüştüm bulursam eklerim.Hiç böyle gelmedi bana ama gelseydi iade ederdim. İadeleri de sorunsuz alıyorlar. Can sıkıcı.
Öte yandan yukarıda resimlerini paylaştığım Cosra Ricalar hem açık hem standart kavrumu çok beğendim. Fiyat performans oranı çok yüksek. Standart için açık kavrum daha uygun.
Sanırım decaf kahvede böyle oluyor önceden de aldığımda da bu kadar olmasa da koyuydu. Bunun sebebi sanırsam decaf kahvede kavrulmamış hali açık kavrum gibi oluyor. Bunla ilgili bir fotoğraf görmüştüm bulursam eklerim.
Edit: Ekledim
Açılmış paketlerde bir hafta içinde iade kabul ediyorlar diye biliyorumBir süredir severek içtiğim kenya aa top'tan açık kavrum aldım yine. Paketi açar açmaz fark ettim çok açık kavrulduğunu, sanki çıtladığı gibi alınmış. İlk demlememde çiğ yemiş tatları aldım çok fazla. Açık kavrum olduğu için öğütüm de çok homojen oluyor. İkinci demlememde sorunlu traditional ile molent 34 click'te spin ata ata demledim yine de 3 dakikada tamamlandı. Tatlar düzeldi bir nebze ama hala gariplikler var ve 1 kg aldığım için canım sıkıldı. Böyle bir durum yaşayıp iade eden oldu mu ?