• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Brownberry (Sanalbaharat)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Karanfil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu ay alım yapmayı düşünmüyordum ama aldım gitti :)
Las Flores 4x250 şeklinde olunca 760 TL oluyor ve hepsijet ile ücretsiz kargo gönderiliyor.

Guatemala pastore günün her saatinde içilebilecek yumuşak içimli fındık karamel tadımlı güzel kahve tavsiye ederim.

Ekran görüntüsü 2024-05-09 093306.png
Evet aldık gitti.:cool: Bende yellow bourbon tenekesine tav oldum.

Guatemala pastore günün her saatinde içilebilecek yumuşak içimli fındık karamel tadımlı güzel kahve tavsiye ederim.
Şu an bu kahvyi yudumlamaktayım, Tchibo küçük dripper ve Rossman kağıtla 94 derecede demledim. Fındık-karamele ek olarak çeşitli narenciye denebilecek aromalar da belirgin, içtikten ağızda kalan aftertaste hissi de güçlü.
Şu fincanın maliyeti 7 TL. 🥹

03.05 kavrumlu Panama'yı kahvem bittiğinden bugün 6. gününde demledim. Kavrumu güzel, acı-yanık tatlar yok. Aroma kısmında ahım şahım değil ama henüz çok erken. 1-2 haftaya belki daha da tatlanır. Rahatsız edici bir tadı olmaması beni şimdiden memnun bıraktı. F/P.
Rum Barrel çok daha kötü olacakmış gibi bir izlenim bıraktı bende hem yorumlar hem de kahvenin kokusu sebebiyle.
Flores ise dinleniyor henüz.

Son düzenleme:
03.05 kavrumlu Panama'yı kahvem bittiğinden bugün 6. gününde demledim. Kavrumu güzel, acı-yanık tatlar yok. Aroma kısmında ahım şahım değil ama henüz çok erken. 1-2 haftaya belki daha da tatlanır. Rahatsız edici bir tadı olmaması beni şimdiden memnun bıraktı. F/P.
Rum Barrel çok daha kötü olacakmış gibi bir izlenim bıraktı bende hem yorumlar hem de kahvenin kokusu sebebiyle.
Flores ise dinleniyor henüz.
Rum Barrel Şöyle bir kahve koy Espresso makinasına Sütlü latte yap klasik espresso seviyorsan yine hitap eder düz'de içebilirsin yada Klasik TK yap o ayarda ama asla acı - ekşi kötü tatlar yok sadece asidite'den yoksun

bügün las floresi denedim hem kokusu çok güzeldi hemde tad olarak 250 gramı 450,600 tlye satılan kahveler gibiydi bu fiyata bu kahve kaçmaz gerçekten.

Colombia Las Flores daha açık kavrulmuş olsa sonuç nasıl olurdu acaba? :unsure:
Topluca firmaya başvursak bizim için açık kavrum yapmaz mı? Bu tarz özel istekler için en az kaç kg alım yapmak gerekir?

Bana açık gibi geldi hocam rengi

Ekli dosyalar

• 1715267698536.jpeg
    1715267698536.jpeg
    77.4 KB · Görüntüleme: 82
Topluca firmaya başvursak bizim için açık kavrum yapmaz mı? Bu tarz özel istekler için en az kaç kg alım yapmak gerekir?
Kahveyi ilk denediğim günden yana aynı şeyi düşünüyorum. Bu çekirdeğin çok elegant bir asiditesi var, bana Kawa'dan denediğimiz anaerobik-yıkanmış çekirdekleri hatırlattı her yudumda. Daha açık, nordik tarzda kavrulsaydı hem asiditesi daha parlak olacaktı, hem de tatlılık daha yüksek olacaktı. Espressocular bu kahveden böyle bir verim alamayacaktı, filtrede çözmek daha zor olacağı için millet biraz mızmızlanacaktı falan.

Bu arada kahve koyu kavrum gibi düşünülmesin. @muhammedbrk arkadaşımızın dediği gibi kahve light to medium-medium arası bir seviyede kavrulmuş. Gayet başarılı bir kavrum.

Forumdan uzaklaşan kavurucu arkadaşları şu başlıktaki atışma seviyesinin kalitesine davet ediyorum.
91 seçimleri açık oturum programı adeta.

editto: kaliteye davet derken kaliteyi görüp, takdir edip dahil olmaya anlamında yazdım. Sonradan okuyunca sanki adamlara kalitesiz demişim gibi olmuş:ROFLMAO: öyle değil la...şşşş... yanlış anlamayın goçlar, aman ha.
images (26).jpeg

Son düzenleme:
Yeterince açık zaten hocam hemde baya açık bunun daha açık hali iyi olmaz sanmıyorum :) Los Naranjos'ta belki daha açık bir kavrum denenebilir

Forumdan uzaklaşan kavurucu arkadaşları şu başlıktaki atışma seviyesinin kalitesine davet ediyorum.
91 seçimleri açık oturum programı adeta.

editto: kaliteye davet derken kaliteyi görüp, takdir edip dahil olmaya anlamında yazdım. Sonradan okuyunca sanki adamlara kalitesiz demişim gibi olmuş:ROFLMAO: öyle değil la...şşşş... yanlış anlamayın goçlar, aman ha.
Ekli dosyayı görüntüle 33465

Aman gelmesinler Eleştiriyi dahi kabul edemeyen kendini padişah sanan kavrumlarında hiç bir revize yapmayan kişiler olmasada olur.

Ucuz kalan 2-3 site vardi bu kadar ovgu sonrasi o da gidecek sanirim 🙂
İçin rahat olsun hocam oyle bir durum yasanacagini sanmiyorum , hem onlara musteri bize kavurucu cok 🙃 biz ev demleyicileri aslinda ucuz kahvenin pesinde de degiliz , verdigimiz paranin karsiligini alalim , olmasi gereken fiyatlandirmalar ve musterinin akliyla alay etmeden ticaret yapilsin , finalde herkes mutlu olsun 🙂

verdigimiz paranin karsiligini alalim , olmasi gereken fiyatlandirmalar ve musterinin akliyla alay etmeden ticaret yapilsin , finalde herkes mutlu olsun 🙂
Mümkün mü o ya? Alla allaa... ilginç! Hadi bakalım 😊

İçin rahat olsun hocam oyle bir durum yasanacagini sanmiyorum , hem onlara musteri bize kavurucu cok 🙃 biz ev demleyicileri aslinda ucuz kahvenin pesinde de degiliz , verdigimiz paranin karsiligini alalim , olmasi gereken fiyatlandirmalar ve musterinin akliyla alay etmeden ticaret yapilsin , finalde herkes mutlu olsun 🙂

Ekli dosyalar

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    22.3 KB · Görüntüleme: 87
Geri