• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anime/Manga

Initial D iyi ama Benim yarış tutkunu,yarış sevenlere tavsiyem ''Wangan Midnight''
Birde anime harici Formula sevenlere Formula.1.Drive to Survive Serisini tavsiye ederim

Fullmetal Alchemist
One Piece
Death Note
Great Teacher Onizuka
Initial D First Stage
Slam Dunk
Dragon Ball

Ek olarak...
Yeni bir animeye taze bir Espresso başlamış durumdayım Anime adı ''Monster'' Harika ilerliyor kahvenin tadından mı animenin sürükleyiciliğinden mi bilemem Tavsiye ederim

Fullmetal Alchemist
One Piece
Death Note
Great Teacher Onizuka
Initial D First Stage
Slam Dunk
Dragon Ball

Ek olarak...
Yeni bir animeye taze bir Espresso başlamış durumdayım Anime adı ''Monster'' Harika ilerliyor kahvenin tadından mı animenin sürükleyiciliğinden mi bilemem Tavsiye ederim
Monster, televizyon dünyasının en büyük başyapıtlarından cidden... İyi seyirler :,)

Kenpû denki beruseruku Namıdiğer BERSERK Espressonun tadı da keyfide anime oldu:D

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-05-28 at 18.31.11.jpeg
    WhatsApp Image 2023-05-28 at 18.31.11.jpeg
    63.1 KB · Görüntüleme: 22
Monster'a başladım bakalım.
İlk 6bölüm iyiydi.

Bayadır izliyorum ben de, güzel anime ama çizgiler eski olduğu için bazı bölümleri ardışık izlemek sıkıcı oluyor. Ara ara 1-2 bölüm izleyerek devam ediyorum.
11. bölüme geldim ve evet öyle arka arkaya 5-6 bölüm izleyemiyorum bende. Çizgiler eski olması problem değil. Sanırım kurgu / karakter gelişimi doyurucu olduğu için, tek oturumda 2-3 bölüm yeterli geliyor. Öyle uçup kaçmıyor, sakin/sağlam ilerliyor, yüzbinlerce kafa düşüncesi yok, içgüdüsel, doğal diyaloglu sahneler çekmişler.

Bazende doktora çok kızıyorum, hareketlerine tahammül edemiyorum o yüzden de dediğin gibi ardışık izleyemiyor olabilirim.
Afedersinde işten çıkmışsın, hatun kişiyle buluşmaya gideceksin ama bir anda fındıkkıranlı bi guguksaat görüyorsun ve hediye alıp hastaneye geri dönüyorsun. Hadi sen işkoliksin anladık ama gecenin bi vakti hastanede istirahat eden adama aa bak sana ne hediye aldım diye gitmezsin.
Sen kendi fındıkkıranlığına baksana o akşam. Sabah hastanın fındıkkıranını götürürsün. Saf herif.

Şimdiye kadar izlediğim animeler bunlar. Hepsini çok sevdim. Size de tavsiye ederim. Hiç birini izledikten sonra pişman olmazsınız. Anime zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. Anime zevkime yakınsanız sizden gelecek anime tavsiyelerine çok açığım. Uzun zamandır kaliteli bir anime bulamadım.

Great Teacher Onizuka -> En komik anime. Net..
Beelzebub -> Çocuksu ama çok komik
Naruto -> Sürükleyici ve kaliteli, yer yer çok komik
Bleach -> Yer yer aşırı Komedi, Macera, Dövüş her şey var
Gintama -> Komedi, Kafa dağıtıcı, Farklı bir utopia içinde vakit geçirtir
Gun Grave -> İntikam, Sürükleyici, Harika kurgu
Gantz -> Gizemli, Sürükleyici, Muhteşem bir kurgu, Sıra dışı plot
Slam Dunk -> Komedi, Basketbol, Sürükleyici
Kuroko's Basketball -> Basketbol, Sürükleyici
Steins Gate -> Zamanda yolculuk, Aşk, Komedi, Sürükleyici
Hellsing -> Sürükleyici, Gizemli -> Dehşet
One Punch Man -> Dövüş, Komedi, Güç savaşları
Baki -> Dövüş, Güç savaşları
Death Note -> Heyecanlı, Sürükleyici, Ürperten
Tokyo Ghoul -> Heyecanlı, Sürükleyici, Gizemli
Elfen Lied -> Gotik, Melankolik, Sıradışı, Dram

Attack on the Titan ve Full Metal Alchemist'i sevemedim.. One piece başladım ama devam edemedim.

Son düzenleme:
2 günde One Piece diziyi bitirdim. Bir an gaza gelip animeyi izleyeyim dedim ama 1000bölüm nedir arkadaş.
Müebbet yemiş gibi. Şimdi başlasam haftada 10 bölüm izlesem, 2,5yıl sonra şu anki güncel bölüme geliyorum, ee eşek değiller ya ben 1000. Bölüme gelene kadar bi o kadar daha çekseler ve seriyi bitirseler 5yıl sonra iyi halden salıverilirim.

1000bölümde one pieceyi bulamayanda ne bileyim. Tayfa basiretsiz olabilir mi?

2 günde One Piece diziyi bitirdim. Bir an gaza gelip animeyi izleyeyim dedim ama 1000bölüm nedir arkadaş.
Müebbet yemiş gibi. Şimdi başlasam haftada 10 bölüm izlesem, 2,5yıl sonra şu anki güncel bölüme geliyorum, ee eşek değiller ya ben 1000. Bölüme gelene kadar bi o kadar daha çekseler ve seriyi bitirseler 5yıl sonra iyi halden salıverilirim.

İngilizce altyazı sorun değilse one pace güzel proje. Eksik bölümleri var ama yine de daha kullanışlı

Çocukken çizgi film diye izlemediğim shounen kalmamış.Yerel bir televizyonda Guyver: The Bioboosted Armor' u izlerdim,sabahları Kanal D ' de yine çizgi dizi kuşağı olurdu Monster Rachers,Samurai X vs. izleyebildiğimi izler okula giderdim.Samurai X yani orjinal ismi Rurouni Kenshin beni shounenler arasında en çok etkileyen olmuştur.
Mtv'de Naruto izleyene kadar izlediklerimin anime olduğunu dahi bilmiyordum.Orada başladım Samurai Seven,Naruto,Hellsing,Fullmetal Alchemist izlemeye.Büyük üçlünün ikisini bitirmem (Naruto,Bleach) ise yıllar sonra oldu.
Çocukluğumda izlediğim animeleri üniversitede ancak bitirebildim çünkü hep aynı Arc yayınlanırdı televizyonda.Akame ga Kill,Mirası Nikki,Ergo Proxy,One Puch Man,Chainsaw Man,Tokyo Ghoul,Shingeki no Kyojin,Demon Slayer,Berserk,Another,Jujutsu Kaisen,Death Note vb. serileri izledim sonrasında.
Kimi no Nawa filmdi ama çok sevmiştim kesinlikle bahsetmeye değer.Live Action lardan hoşlanmam (özellikle Rurouni Kenshin serisinden) ancak Gintama Live Action ı çok sevmiştim çok eğlenceli gelmisti.One Piece e başlamaya da hiç cesaret edemedim ölümlü dünya bitirebilir miyim bilmiyorum 😂

ezgif-4-0a430f5947.gif

Moderatörün son düzenlenenleri:
Prenses Kaguya Masalı’nı izledim biraz önce.
Öyle boş bakarken uyurum diye açmıştım, balkona sigara içmeye bile çıkmadan bitirmişim.

Konusu çok çekici değildi, çizimlerine alışmak için ilk 10dksında gözlerimi zorladım, sonrasında su gibi aktı gitti.
Mushi-Shi ‘yi izlediniz mi bilmiyorum ama o serinin kendine has bi dinginliği vardır. Bu da onun gibiydi. Öyle güzel boşalttı zihnimi, hele Kaguya’ya düzenlenen şölenin son akşamındaki sahne. Müthiş. Hakikaten 2,5saat su gibi aktı.

Bitirince Hayao Miyazaki gibi büyüklere masal çekmişler dedim. Baktım ki Ghibli stüdyodan çıkmış(:
İyi hissettirdi.

Hocam One Piece'e başlamalısın bence izlediğin için çok mutlu olacaksın ileride ben kefilim

anime ile baslayıp suan manga otakusuna döndum tüm gün neredeyse tablet elimde ingilizce manga manhua manhwa (japon,kore,çin) 180 civarı güncel takip ettiklerim var. liste uzun aklımdakilerden bazılari,

noblesse
solo leveling
apotheosis
martial peak
tales of demons and gods
the child of light
ultimate scheming system
spirit blade mountain
grand blue
overgeared
Solo leveling'i yeni bitirdim. İlk manga deneyimimdi. Harikaydı :D. Diğer önerilerine de bakacağım ama özellikle önerdiğin bir şey var mı? Fantastik şeyler hoşuma gidiyor.

Solo leveling'i yeni bitirdim. İlk manga deneyimimdi. Harikaydı :D. Diğer önerilerine de bakacağım ama özellikle önerdiğin bir şey var mı? Fantastik şeyler hoşuma gidiyor.
noblesse , çıtır gider
overgeared devamında

apotheosis
martial peak
tales of demons and gods
spirit blade mountain , bu dördü ilerleyen zamanlarda bak basta agır gelebilir.

grand blue ,komik goygoy
ultimate scheming system , esprili ilerleyen zamanlarda

noblesse , çıtır gider
overgeared devamında

apotheosis
martial peak
tales of demons and gods
spirit blade mountain , bu dördü ilerleyen zamanlarda bak basta agır gelebilir.

grand blue ,komik goygoy
ultimate scheming system , esprili ilerleyen zamanlarda
Beginning after end diye bir manga buldum ona başlayacağım ardından önerilerine bakacağım, teşekkürler.

Geri