• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anime/Manga

Favorilerimden birkaç tane de ben bırakayım bazıları yukarıda yazılmış bile:

-Dragon Ball (klasik, Z, GT, Kai ve Super hepsi ayrı güzeldi. Yeni izleyecek olan varsa -ki sanmıyorum kimsenin bu topa gireceğine- Klasik --> Kai --> Super izlesin diğer ikisine gerek yok.)
-Steins;Gate (Eğer Steam üzerinden oyununu satın alırsanız daha çok keyif alırsınız. Oyundaki çizimler daha çok hoşuma gidiyor)
-Attack On Titan (tatakae)
-Naruto (Yorum yapmaya gerek bile yok. Filler bölümleri atlayın. Beklemeyin direkt başlayın pişman olmazsınız. Garantisi benim kardeşim)

Manhwa(Manga, webtoon vs.) okuyan var mı bilmiyorum. Okuyanlar elindekini bıraksın, okumayanlar da telefonlarına sarılsın. Animesi çıktığında da birçok efsaneyi yok edecek bir hikayemiz var. Abilerim, ablalarım, saygıdeğer kardeşlerim düşünmeyin yoksa treni kaçırırsınız:
SOLO LEVELING
Beni dinlediğiniz için teşekkürler ileride daha uzun yazılar yazarım.

Favorilerimden birkaç tane de ben bırakayım bazıları yukarıda yazılmış bile:

-Dragon Ball (klasik, Z, GT, Kai ve Super hepsi ayrı güzeldi. Yeni izleyecek olan varsa -ki sanmıyorum kimsenin bu topa gireceğine- Klasik --> Kai --> Super izlesin diğer ikisine gerek yok.)
-Steins;Gate (Eğer Steam üzerinden oyununu satın alırsanız daha çok keyif alırsınız. Oyundaki çizimler daha çok hoşuma gidiyor)
-Attack On Titan (tatakae)
-Naruto (Yorum yapmaya gerek bile yok. Filler bölümleri atlayın. Beklemeyin direkt başlayın pişman olmazsınız. Garantisi benim kardeşim)

Manhwa(Manga, webtoon vs.) okuyan var mı bilmiyorum. Okuyanlar elindekini bıraksın, okumayanlar da telefonlarına sarılsın. Animesi çıktığında da birçok efsaneyi yok edecek bir hikayemiz var. Abilerim, ablalarım, saygıdeğer kardeşlerim düşünmeyin yoksa treni kaçırırsınız:
SOLO LEVELING
Beni dinlediğiniz için teşekkürler ileride daha uzun yazılar yazarım.
solo levelling benzeri,

ranker who lives a second time
max level returner
the hunter
the new gate
the blade of evolution- walking alone in the dungeon (bu direkt dramalı bi alt sınıf aynısı)

ekstra tavsiyem , noblesse

Kakeguri adlı animeyi izliyorum birkaç gündür, şuan 2. sezondayım. Baya keyifli ilerliyor. Kumar üzerine bir anime, oynarken ki heyecanları ve nasıl strateji oluşturduklarını izlemek baya keyifli. Netflix'te var.

Kakeguri adlı animeyi izliyorum birkaç gündür, şuan 2. sezondayım. Baya keyifli ilerliyor. Kumar üzerine bir anime, oynarken ki heyecanları ve nasıl strateji oluşturduklarını izlemek baya keyifli. Netflix'te var.
Bugün Violet Evergarden’a başladım bitsin sıradaki Kakegurui vardı. İyi olmasına sevindim. 😍

Ekli dosyalar

• E91604A1-5F10-4570-AF8D-BD475CB41CFA.jpeg
    E91604A1-5F10-4570-AF8D-BD475CB41CFA.jpeg
    706.9 KB · Görüntüleme: 24
Bugün Violet Evergarden’a başladım bitsin sıradaki Kakegurui vardı. İyi olmasına sevindim. 😍
Violet Evergarden'i da yakın zamanda izlemek istiyorum. Beni duygusal olarak hırpalayan animelere karşı ekstra bir sempatim oluyor. (Bknz: Your Lie in April, Anohana, Angel Beats, I Want to Eat Your Pancreas, Assasination Classroom, Terror in Resonance, Plastic Memories vs vs vs...)

Violet Evergarden'i da yakın zamanda izlemek istiyorum. Beni duygusal olarak hırpalayan animelere karşı ekstra bir sempatim oluyor. (Bknz: Your Lie in April, Anohana, Angel Beats, I Want to Eat Your Pancreas, Assasination Classroom, Terror in Resonance, Plastic Memories vs vs vs...)
3 bölüm izledim, gerçekten çok dokunaklı, beğendim. İzlemediysen yakın zamanda izlediğim ‘Orange’ tavsiye ederim. 13+1 bölüm.Duygusallık var ama drama ön planda. Gerçek arkadaşlığı cok güzel anlatıyor. (Suwa adamdır)

3 bölüm izledim, gerçekten çok dokunaklı, beğendim. İzlemediysen yakın zamanda izlediğim ‘Orange’ tavsiye ederim. 13+1 bölüm.Duygusallık var ama drama ön planda. Gerçek arkadaşlığı cok güzel anlatıyor. (Suwa adamdır)
Evet Orange ve Fruit Basket'i de önümüzdeki haftalarda zlemeyi planlıyordum. Öne çekeyim biraz :)

Kakegurui izledim geçen. Kumar temalı gerçekten çok keyifli bir animeydi. 3. sezon gelir umarım biran önce. Strateji/zeka temalı anime seven varsa (bakınız: No Game No Life) bir şans vermeli bence. Karakterler de baya iyi.

Çok fazla anime fanı değilim 5-10 anime izlemişimdir taş patlasa. Ama Bleach bayağı severim. Yeni bölümler çekilmeye başlanacakmış. Vay be kaç sene oldu :)

Animeyci arkadaşlara bir sorum var, animeyi hangi dil seçenekleriyle izliyorsunuz?

Şöyle bir sorunum var, bir dizi ya da filme alt yazı koyarsam flmi kaçırıyorum ve sadece altyazıya odaklanıyorum. Bu nedenle japonca benim için bir opsiyon olmaktan çıkıyor. Ya ingilizce ya türkçe izlemek kalıyor geriye. Hangisini tavsiye edersiniz?

Animeyci arkadaşlara bir sorum var, animeyi hangi dil seçenekleriyle izliyorsunuz?

Şöyle bir sorunum var, bir dizi ya da filme alt yazı koyarsam flmi kaçırıyorum ve sadece altyazıya odaklanıyorum. Bu nedenle japonca benim için bir opsiyon olmaktan çıkıyor. Ya ingilizce ya türkçe izlemek kalıyor geriye. Hangisini tavsiye edersiniz?
Bir şekilde japonca izlemeye alışın derim. Gerçekten farklı bir dille anime animelikten çıkıyor. İlla farklı dil derseniz, hangisi olduğu hiç farketmez ana dil bozulduktan sonra :)

Hep orijinal izliyorum (artık bazı kelimeleri anlamak da çok keyif veriyor) ama çocukluktan gelen bir alışkanlık, bulursam pokemon ve yu-gi-oh! u dublaj izliyorum :) Animasyon dublajlarını genelde çok seviyorum ve bu iki anime de bu şekilde sevdiklerimden.

Fullmetal Alchemist
One Piece
Death Note
Great Teacher Onizuka
Initial D First Stage
Slam Dunk
Dragon Ball

Zevk alarak izlediğim bazı animeler bunlar Şimdilerde Tokyo Revengers e başladım orta-iyi halli ilerliyor

Hocam ben geçmişte pek çok kez anime izlemiş olmama karşın 1.5 yıldır ciddi olarak izliyorum sizinki gene iyi :D (Neon Genesis Evangelion ile başlaei bağımlılık)

Harika liste kesinlikle, bitmemislere yer vermedim ama Anohana ve Zankyou no Terror (Terror in Resonance)i unutmuştum. Sonunda üzüldüğüm çok anime oldu ama en sert tokat Terror in Resonance'dan geldi.
Neon Genesisi hangi sırayla izleyelim 😀

Neon Genesisi hangi sırayla izleyelim 😀
Normal seri (ben Netflixten izledim, Japonca seslendirmesi yenilenmiş ama gene de gayet iyi ve son bölümler Director Cut halleri ile konmuş). Sonra End of Evangelion. Death&Rebirth recap filmi olduğu için izlemedim, opsiyonel. Şimdi rebooth filmlerini izlemeden önce orijinal japonca seslendirmesi ile tekrar seriyi izlemeyi planlıyorum.

One piece yazılmış mı ben mi göremedim ?
İlk sırada büyük harflerle --- One Piece ,
Attak of Titans ,
Dragon Ball

Geri