Eluna
Barista
- İsim
- Utku
bu üçüne anime demek bence doğru olmaz. Anime formuna getirilmiş sanat eserleri.Samurai X-Kenshin
Ghost in the Shell
Attack on Titan
Attack on Titandaki politik ortamın sertliği, felsefesi benim diyen filmde yok.
bu üçüne anime demek bence doğru olmaz. Anime formuna getirilmiş sanat eserleri.Samurai X-Kenshin
Ghost in the Shell
Attack on Titan
Anime formuna getirilmiş sanat eserleri.
Samurai X-Kenshin
Ghost in the Shell
Demon Slayer - yeni sezon gelsede izlesek
izlenecek çok fazla anime var ancak zaman giderek azalıyor.
İşte ben size kahve bulacağım, kavuracağım, nasıl daha iyisini yapacağım diye çırpınırken hanım oturuyor böyle çizgi film izliyorHemen ben de kendi favorilerimi yazayım
Deathnote
Samurai X-Kenshin
Ghost in the Shell
Vampire Hunter D
Demon Slayer
Attack on Titan
izlenecek çok fazla anime var ancak zaman giderek azalıyor.
Anında satılmışım anında. Yalnız Sezy beyefendi değil hanımefendi. Beyefendi bildiğin maraba. Karın tokluğuna çalışıyorum
Külttür, ısrarla öneririm.![]()
Birde, sezy beyfendi çok kahve içip kızdırdığındaşifa niyetine izlenir;
1 bölüm bile pamuk gibi yapar![]()
dert tasa kalmaz.
O animelerin sonu gelmeyen gazından, bitmek bilmeyen durum analizlerinden eser yok, şiir gibi anime hakikaten.
Nankör kahve dünyası işte, indirimi aldıktan sonra işler değiştiAnında satılmışım anında.
Nankör kahve dünyası işte, indirimi aldıktan sonra işler değişti
üstadım sanada şarkı önereyim o zaman
Alkışı duyduum
İhaneti gördüm hahah
Go var konunun merkezindeHikaru No Go...
ne demek üstad, keyfine görebastard! Biraz bekleyebilir mi![]()
Tokyo revengers da ne zırto hale geldi ilerleyen bölümlerde inanılır gibi değil ya...Fullmetal Alchemist
One Piece
Death Note
Great Teacher Onizuka
Initial D First Stage
Slam Dunk
Dragon Ball
Zevk alarak izlediğim bazı animeler bunlar Şimdilerde Tokyo Revengers e başladım orta-iyi halli ilerliyor
JoJo's Bizarre Adventure 'e başladım 38bölüm sanıp bitirdim. Meğer sadece son sezonu izlemişim. Yahu ne güzel animeydi diye araştırırken 1-4 sezon daha varmış. Burada netflix'in yazılım eşekliği var ama, neden izlemeye başla diyince bana 5.sezondan başlatırsın arkadaşım.
Şimdi dön başa 1-4 sezonu izle. Teyallam.
Araştırırken Sungur efendinin şu incelemesine denk geldim. Son sezondan başladığım için daha çok delirdim.
Sungur dostumuzda hakikaten incelemenin hakkını vermiş. Animeyi izlemeyip sadece bu incelemeyi izlesen bile deli gibi kazanım çıkarıyorsun.
Mangasını da iki sene önce baş kötü karakter, şu gözlüklü süslü oğlan Hanma'ya tır çarptıktan xD sonra bırakmıştım açıkcası. Benim için bu son yeterli artık diriltmeyin etmeyin yeter kurgunun bu kadar dallandığı diye serzenişte bulunaraktan seriyi salmıştım. Doğru bi karar vermişim heraldeTokyo revengers da ne zırto hale geldi ilerleyen bölümlerde inanılır gibi değil ya...
JoJo's Bizarre Adventure 'e başladım 38bölüm sanıp bitirdim. Meğer sadece son sezonu izlemişim. Yahu ne güzel animeydi diye araştırırken 1-4 sezon daha varmış. Burada netflix'in yazılım eşekliği var ama, neden izlemeye başla diyince bana 5.sezondan başlatırsın arkadaşım.
Araştırırken Sungur efendinin şu incelemesine denk geldim. Son sezondan başladığım için daha çok delirdim.
Sungur dostumuzda hakikaten incelemenin hakkını vermiş. Animeyi izlemeyip sadece bu incelemeyi izlesen bile deli gibi kazanım çıkarıyorsun.
Ben en son nerede kaldım onu bile bilmiyorum o kadar sarmadı beni bi yerden sonraMangasını da iki sene önce baş kötü karakter, şu gözlüklü süslü oğlan Hanma'ya tır çarptıktan xD sonra bırakmıştım açıkcası. Benim için bu son yeterli artık diriltmeyin etmeyin yeter kurgunun bu kadar dallandığı diye serzenişte bulunaraktan seriyi salmıştım. Doğru bi karar vermişim heralde
Jojo'ya da bi heves edip girmek lazım aslında, özgün içerik kült bi yapıt sonuçta.
Araki'nin neden ilk 3 partta devasa kaslı adamlar çizip, devamındaki bölümlerde tarzını değiştirmesini onca sene sonra anatomi öğrendi diye açıklayan biri vardı çok gülerimFavori serim. Hirohiko Araki maalesef Türkiye’de hak ettiği ilgiyi görmüyor. Oyun, moda, anime sektörlerini etkilemiş, yeni keşfedilen protein için stand çizdirilmiş bir vizyoner kendisi. Kendisini özellikle müziği ve modayı JoJo’ya yedirme şeklinden dolayı çok seviyorum. Karakterlerinin kıyafetleri ve pozları için yüksek moda markalarından ilham alışı sonra da o markalara ilham oluşu benim gibi bir moda takıntılısını çok etkiliyor.
Serinin adeta kırılma noktası olan 6. Kısımdan başlamanız talihsizlik olmuş ama en azından JoJo’ya başlamanıza vesile olmuş bir de oradan bakalım![]()
Henüz izlemedim ama birkaç günde bir Deja Vu dinlemeden yapamıyorumArabacı arkadaşlar Initial D siz olmaz. Bu sene ayrıca spin-off'u olan Mf Ghost ta da bakmanızı tavsiye ederim.