• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anime/Manga

Anime formuna getirilmiş sanat eserleri.
🤌
Samurai X-Kenshin
Ghost in the Shell
Demon Slayer - yeni sezon gelsede izlesek

izlenecek çok fazla anime var ancak zaman giderek azalıyor.
Külttür, ısrarla öneririm.

Birde, sezy beyfendi çok kahve içip kızdırdığında(: şifa niyetine izlenir;
1 bölüm bile pamuk gibi yapar(: dert tasa kalmaz.

O animelerin sonu gelmeyen gazından, bitmek bilmeyen durum analizlerinden eser yok, şiir gibi anime hakikaten.

Hemen ben de kendi favorilerimi yazayım

Deathnote
Samurai X-Kenshin
Ghost in the Shell
Vampire Hunter D
Demon Slayer
Attack on Titan

izlenecek çok fazla anime var ancak zaman giderek azalıyor.
İşte ben size kahve bulacağım, kavuracağım, nasıl daha iyisini yapacağım diye çırpınırken hanım oturuyor böyle çizgi film izliyor :)))))

🤌

Külttür, ısrarla öneririm.

Birde, sezy beyfendi çok kahve içip kızdırdığında:) şifa niyetine izlenir;
1 bölüm bile pamuk gibi yapar:) dert tasa kalmaz.

O animelerin sonu gelmeyen gazından, bitmek bilmeyen durum analizlerinden eser yok, şiir gibi anime hakikaten.
Anında satılmışım anında. Yalnız Sezy beyefendi değil hanımefendi. Beyefendi bildiğin maraba. Karın tokluğuna çalışıyorum :)

Nankör kahve dünyası işte, indirimi aldıktan sonra işler değişti:)
üstadım sanada şarkı önereyim o zaman:)

Alkışı duyduum
İhaneti gördüm hahah

Hahahahahahahha “sesim de oldu” kısmı tamam ama “sessizliğim” kısmı olmadı. Çok konuşurum ben ya :))))) Bir şeye sarmayayım. Sarınca 40 gün 40 gece konuşurum vallahi hahahahahha

bastard! Biraz bekleyebilir mi:)
ne demek üstad, keyfine göre😌 şöyle bir eleştri yapayım bu animeye, son iki bölümdeki kavga sahnesi biraz gereğinden fazla uzun ve de her hareketin yan karakterler tarafından yorumlanması bayıyor biraz. Eğer az çok heavy metale aşinaysan, dinliyor-seviyorsan, çok şahane göndermeler bulacaksın dizide.

Staj yoğunluğunda unutmuşum ben de, şöyle güncelleyeyim favorilerimi:

Neon Genesis Evangelion
Attack on Titan
Steins;Gate
Food Wars
Hunter x Hunter
Fruits Basket
Made in Abyss
Monster (devam ediyorum)
Assasination Classroom
Your Lie In April
Code Geass
Terror in Resonance
Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Daha kısa tutmak istedim ama bunu yazmasam olmaz diye diye bu liste çıktı. He hala daha kendimi tutup yazmadığım veya unuttuğum animeler var :D

Son düzenleme:
Lise son, mezun senem ve üniversitenin ilk yıllarında pek izlerdim sonra yavaş yavaş kesildi. Şu an neleri izledim onu bile doğru düzgün hatırlamıyorum ama başlamam ne sebep oldu onu hatırlıyorum: Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Öyle etkiledi ki AliExpress'ten Edward'ın köstekli saatini bile almıştım izledikten sonra.

Fullmetal Alchemist
One Piece
Death Note
Great Teacher Onizuka
Initial D First Stage
Slam Dunk
Dragon Ball

Zevk alarak izlediğim bazı animeler bunlar Şimdilerde Tokyo Revengers e başladım orta-iyi halli ilerliyor
Tokyo revengers da ne zırto hale geldi ilerleyen bölümlerde inanılır gibi değil ya...

JoJo's Bizarre Adventure 'e başladım 38bölüm sanıp bitirdim. Meğer sadece son sezonu izlemişim. Yahu ne güzel animeydi diye araştırırken 1-4 sezon daha varmış. Burada netflix'in yazılım eşekliği var ama, neden izlemeye başla diyince bana 5.sezondan başlatırsın arkadaşım.
Şimdi dön başa 1-4 sezonu izle. Teyallam.

Araştırırken Sungur efendinin şu incelemesine denk geldim. Son sezondan başladığım için daha çok delirdim.

Sungur dostumuzda hakikaten incelemenin hakkını vermiş. Animeyi izlemeyip sadece bu incelemeyi izlesen bile deli gibi kazanım çıkarıyorsun.

JoJo's Bizarre Adventure 'e başladım 38bölüm sanıp bitirdim. Meğer sadece son sezonu izlemişim. Yahu ne güzel animeydi diye araştırırken 1-4 sezon daha varmış. Burada netflix'in yazılım eşekliği var ama, neden izlemeye başla diyince bana 5.sezondan başlatırsın arkadaşım.

Araştırırken Sungur efendinin şu incelemesine denk geldim. Son sezondan başladığım için daha çok delirdim.

Sungur dostumuzda hakikaten incelemenin hakkını vermiş. Animeyi izlemeyip sadece bu incelemeyi izlesen bile deli gibi kazanım çıkarıyorsun.

Jojo da garip bir bataklık beni en çok ilk sezonu sarmıştı.

Tokyo revengers da ne zırto hale geldi ilerleyen bölümlerde inanılır gibi değil ya...
Mangasını da iki sene önce baş kötü karakter, şu gözlüklü süslü oğlan Hanma'ya tır çarptıktan xD sonra bırakmıştım açıkcası. Benim için bu son yeterli artık diriltmeyin etmeyin yeter kurgunun bu kadar dallandığı diye serzenişte bulunaraktan seriyi salmıştım. Doğru bi karar vermişim heralde :D

Jojo'ya da bi heves edip girmek lazım aslında, özgün içerik kült bi yapıt sonuçta.

Favori serim. Hirohiko Araki maalesef Türkiye’de hak ettiği ilgiyi görmüyor. Oyun, moda, anime sektörlerini etkilemiş, yeni keşfedilen protein için stand çizdirilmiş bir vizyoner kendisi. Kendisini özellikle müziği ve modayı JoJo’ya yedirme şeklinden dolayı çok seviyorum. Karakterlerinin kıyafetleri ve pozları için yüksek moda markalarından ilham alışı sonra da o markalara ilham oluşu benim gibi bir moda takıntılısını çok etkiliyor.
Serinin adeta kırılma noktası olan 6. Kısımdan başlamanız talihsizlik olmuş ama en azından JoJo’ya başlamanıza vesile olmuş bir de oradan bakalım :D

Mangasını da iki sene önce baş kötü karakter, şu gözlüklü süslü oğlan Hanma'ya tır çarptıktan xD sonra bırakmıştım açıkcası. Benim için bu son yeterli artık diriltmeyin etmeyin yeter kurgunun bu kadar dallandığı diye serzenişte bulunaraktan seriyi salmıştım. Doğru bi karar vermişim heralde :D

Jojo'ya da bi heves edip girmek lazım aslında, özgün içerik kült bi yapıt sonuçta.
Ben en son nerede kaldım onu bile bilmiyorum o kadar sarmadı beni bi yerden sonra

Araki ne kadar iyi bir mangakaysa, David Production da bir o kadar kaynak esere sadık bir stüdyo. Shonenlerin klasik kopyala yapıştır formüllerinden sıkılana ilaç gibi JoJo. Özellikle Part 7 ve Part 8'de manganın tonu da sertleşiyor değişiyor. Her bir part ayrı güzel. Animenin soundtrackler, seslendirmeler, değişken renk paletleri, zekice yazılmış savaşları...
Favori serim. Hirohiko Araki maalesef Türkiye’de hak ettiği ilgiyi görmüyor. Oyun, moda, anime sektörlerini etkilemiş, yeni keşfedilen protein için stand çizdirilmiş bir vizyoner kendisi. Kendisini özellikle müziği ve modayı JoJo’ya yedirme şeklinden dolayı çok seviyorum. Karakterlerinin kıyafetleri ve pozları için yüksek moda markalarından ilham alışı sonra da o markalara ilham oluşu benim gibi bir moda takıntılısını çok etkiliyor.
Serinin adeta kırılma noktası olan 6. Kısımdan başlamanız talihsizlik olmuş ama en azından JoJo’ya başlamanıza vesile olmuş bir de oradan bakalım :D
Araki'nin neden ilk 3 partta devasa kaslı adamlar çizip, devamındaki bölümlerde tarzını değiştirmesini onca sene sonra anatomi öğrendi diye açıklayan biri vardı çok gülerim :)

Geri