• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anime/Manga

Bleach ve HunterxHunter öneriyorum ben de izlemeyen varsa. İkisi de aksiyon-fantastik tarzında animeler.

Castlevania, Kengin ashura , blood of zeus, dragon age absolution, dota, dragons dogma, tekken bloodline, trese, witcher nightmare of wolf, sword art online,yasuke,Bastard heavy metal tavsiye ederim bastard absurd sahnelere sahıp ama izlerken baya güldürüyor bazı yerlerde :D

Netflix’e Castlevania: Nocturne gelmiş.
Gazamız mübarek olsun

Sousou No Frieren 'e başlayan oldu mu?
Güzel gitmiyor mu hakikaten(:

Bugün de Hayao Miyazaki dostumuzun filmi vizyona girdi. Ankarada sadece 3 sinema gösteriyor eğer Ankarada 3 sinemada varsa ülkede kaç salona girecek acaba. Biraz underground kalacak gibi.

Sousou No Frieren 'e başlayan oldu mu?
Güzel gitmiyor mu hakikaten:)
Bu sezonun açık ara farkla en iyi serisi olacak bu gidişle, bir de benzer bi performansı seneye dungeon meshi'den de görebilirsek tadından yenmez :D

Cuma Frieren gelir
Ctesi Solo Leveling
Haftada bir 20dklık bölümler pek doyurmuyor ama bir nefeste demon slayer 4. sezonu laps bitirdim, rahatlama geldi.

Demon slayer yeni sezonu 2025te çıkaracaklar. Mangaya göre giderse 24 bölümde(muhtemel 2sezon) biter diyorlar. Belki araya bi OVA sıkıştırırlar belli olmaz.

Solo Leveling zaten 6 bölüm yayınlandı. C.tesileri yeni bölümü geliyor. Bakalım 2024ün iyi animelerinden olacak diyorlar.

İzlenecekler listesine eklendi o halde teşekkür ederim dönütünüz için 😊
Manhwaya göre giderse çok tatlı bir anime olacak izlemenizi tavsiye ederim aman aman bir hikayesi yok ama animasyonlar ve müzik seçimi güzel olmuş şuana kadar.

Cuma Frieren gelir
Ctesi Solo Leveling
Haftada bir 20dklık bölümler pek doyurmuyor ama bir nefeste demon slayer 4. sezonu laps bitirdim, rahatlama geldi.
Solo Leveling Gayet güzel ilerliyor 6 Bölümde harikaydı

Geri