• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anime/Manga

KahvekolikMimar

Barista
İsim
Atakan Çolak
Daha fazla  
İsim
Atakan Çolak
Değirmen
Molent G50
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beşiktaş
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kadıköy/Şişli/Çekmeköy
Diğer konuda bahsini geçirince ve forumda sevenler olduğunu görünce böyle bir başlık açayım dedim. Hem önerilerde bulunur hem de tartışırız.

Kendi favorilerim (sadece seriler):
-Steins;Gate
-No Game No Life
-Monster
-Neon Genesis Evangelion
-Your Lie in April
-Food Wars (evet cidden, tamamen arkasındayım)
-Full Metal Alchemist: Brotherhood
-Assasination Classroom
-Elfen Lied
-Monster
-Attack on Titan

Bu listeyi daha uzatabilirim ama en çok sevdiklerim (unuttuklarım vardır) bunlar. Bunlar dışında da sohbet edilir ya da tavsiye istenirse başka animelerden de bahsederim. Özellikle benim kadar seven/izleyen ya da benim izlediğim tarzları seven insan çok az çevremde. O sebeple animelerden/mangalardan sohbet etmek isteyen olursa harika olur :D

Yeni başlayanlar/başlamak isteyenler için de şunları tavsiye edebilirim:
-Erased (gizem, bilim-kurgu, gerilim)
-Full Metal Alchemist: Brotherhood (bilim-kurgu, fantezi)
-Toradora (romantik, okul)
-Elfen Lied (psikolojik korku ve bilimum şiddetli içerik)
-Assasination Classroom (aksiyon, bilim-kurgu, komedi)

En sevdiğim konu açılmış :)

Benim favorilerim ve önerebileceklerimden aklıma gelenler:
-Dororo
-Tokyo Ghoul
-Boku dake ga inai machi
-Jujutsu kaisen
-Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
-Boku no hero academia serisi
-Shokugeki no souma serisi
-Zankyou no terror
-Elfen Lied
-Nana
-Kamisama Hajimemashita
-Yakusoku no neverland
-Kuroko no basket
-Mirai nikki
-Death parade
-Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai

Bu da bonus olsun, gelmiş geçmiş en güzel anime şarkısı bence

Güzel başlık oldu, emeğine sağlık. Bende de anime sevdası biraz geç başladı ama 3-4 senedir çok aktif takip ediyorum.
Popüler animelerin coğunu izlemişimdir. Bunun yanında kıyıda köşede kalan, değeri keşfedilmemiş animeleri bulup izlemeyi seviyorum.
Belkide bu konu sayesinde böyle az bilenen sizin keşfettiğiniz animeleri bende izlemiş olurum. Müsait bir zamanımda bende tavsiye ettiğim animeleri konuya ekleyeceğim.

Güzel başlık oldu, emeğine sağlık. Bende de anime sevdası biraz geç başladı ama 3-4 senedir çok aktif takip ediyorum.
Popüler animelerin coğunu izlemişimdir. Bunun yanında kıyıda köşede kalan, değeri keşfedilmemiş animeleri bulup izlemeyi seviyorum.
Belkide bu konu sayesinde böyle az bilenen sizin keşfettiğiniz animeleri bende izlemiş olurum. Müsait bir zamanımda bende tavsiye ettiğim animeleri konuya ekleyeceğim.
Hocam ben geçmişte pek çok kez anime izlemiş olmama karşın 1.5 yıldır ciddi olarak izliyorum sizinki gene iyi :D (Neon Genesis Evangelion ile başlaei bağımlılık)

En sevdiğim konu açılmış :)

Benim favorilerim ve önerebileceklerimden aklıma gelenler:
-Dororo
-Tokyo Ghoul
-Boku dake ga inai machi
-Jujutsu kaisen
-Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
-Boku no hero academia serisi
-Shokugeki no souma serisi
-Zankyou no terror
-Elfen Lied
-Nana
-Kamisama Hajimemashita
-Yakusoku no neverland
-Kuroko no basket
-Mirai nikki
-Death parade
-Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai

Bu da bonus olsun, gelmiş geçmiş en güzel anime şarkısı bence

Harika liste kesinlikle, bitmemislere yer vermedim ama Anohana ve Zankyou no Terror (Terror in Resonance)i unutmuştum. Sonunda üzüldüğüm çok anime oldu ama en sert tokat Terror in Resonance'dan geldi.

Konuyu görünce yüzümde bir gülümseme oluştu. :giggle:
Favorilerim,tavsiyelerim :love::
-Clannad
-Black lagoon
-Itazura na Kiss
-Nana
-Kaichou wa Maid sama
-Serial Expreriments Lain
-Glass no Kamen
-3 Gatsu no Lion
-Pyscho Pass
-Chihayafuru
-Parasyte: The Maxim
-Hellsing Ultimate
-Shingeki no Kyojin
Seçerken bu kadar zorlanacağımı hiç düşünmemiştim :ROFLMAO:. Nana'yı izleyiniz izlettiriniz :love:

Hocam ben geçmişte pek çok kez anime izlemiş olmama karşın 1.5 yıldır ciddi olarak izliyorum sizinki gene iyi :D (Neon Genesis Evangelion ile başlaei bağımlılık)

Harika liste kesinlikle, bitmemislere yer vermedim ama Anohana ve Zankyou no Terror (Terror in Resonance)i unutmuştum. Sonunda üzüldüğüm çok anime oldu ama en sert tokat Terror in Resonance'dan geldi.

Anohana özellikle çok acıklıydı, Bu arada Dororo izlemediyseniz tavsiye ederim bu konuda gerçekten çok iyiydi

Şu ana kadar death note ve erased'a başladım animelerden ancak çok sevilmelerine rağmen bitiremedim bile.
Ancak çizgi romanlarla tanıştıktan sonra manga sektörüne de daldım ve bana animelerden çok daha hitap etti diyebilirim, zaten animelerin bir çoğu mangaların tanıtımı için nispeten yüzeysel yapılıyor.
Kowboy bebop ve neon genesis gibi kült animeleri merak ediyorum tabi ama cesaret edemiyorum.
Manga tavsiyesi isteyenlere öneri yapabilirim..

Anohana özellikle çok acıklıydı, Bu arada Dororo izlemediyseniz tavsiye ederim bu konuda gerçekten çok iyiydi
Evet o da listemde ama daha birkaç anime var onu izlemeden önce izleyeceğim :)

Şu ana kadar death note ve erased'a başladım animelerden ancak çok sevilmelerine rağmen bitiremedim bile.
Ancak çizgi romanlarla tanıştıktan sonra manga sektörüne de daldım ve bana animelerden çok daha hitap etti diyebilirim, zaten animelerin bir çoğu mangaların tanıtımı için nispeten yüzeysel yapılıyor.
Kowboy bebop ve neon genesis gibi kült animeleri merak ediyorum tabi ama cesaret edemiyorum.
Manga tavsiyesi isteyenlere öneri yapabilirim..
Ben de final yapmamış animeleri beklemeye dayanamayıp çok yeni bir şekilde mangalara giriş yaptim. Önermenizi çok isterim. Ev evet Evangelion gibi bazı kült animeleri izlemek lazım bana kalırsa da, hele hele orijinal oldukları düşünülürse. Aynı şekilde Angel Beats izlemeyi deneyebilirsiniz. O da yanlış hatırlamıyorsam orijinal bir anime ve beni 1 2 bölüm biraz sikmasina karşın kalanını tek izlleyiste bitirmiştim

Ne güzel konu olmuş, ben de uzun süredir animelerle içli dışlıyım. One piece, naruto, bleach falan uzun süre güncel takip ettim ancak galiba yaşla beraber bu tarz animeler biraz sıkmaya başladı. Mizah tipi ve "nakama" muhabbetleri midemi altüst ediyor 😁 o nedenle uzun süre ara vermiştim animelere ancak steins gate, monster, shingeki no kyojin gibi animelerle yeniden ateşlendi anime sevgim. Benim gibi klasik "shonen" animelerden sıkılanlara bu animeleri önerebilirim. Sanırım seinen deniyormuş bu animelerin tarzlarına, bu bağlamdaki önerileri de not edeceğim.

death note
kimetsu no yaiba (mutlaka bi bakin derim ben gec kesfettim)
one punch man!
naruto (kimse yazmamiş :/ )
shingeki no kyojin
hunter x hunter
gintama

begendigim ve aklima gelmeyen varsa daha sonra ekliycem simdilik bunlari öneriyorum

Ne güzel konu olmuş, ben de uzun süredir animelerle içli dışlıyım. One piece, naruto, bleach falan uzun süre güncel takip ettim ancak galiba yaşla beraber bu tarz animeler biraz sıkmaya başladı. Mizah tipi ve "nakama" muhabbetleri midemi altüst ediyor 😁 o nedenle uzun süre ara vermiştim animelere ancak steins gate, monster, shingeki no kyojin gibi animelerle yeniden ateşlendi anime sevgim. Benim gibi klasik "shonen" animelerden sıkılanlara bu animeleri önerebilirim. Sanırım seinen deniyormuş bu animelerin tarzlarına, bu bağlamdaki önerileri de not edeceğim.
aslında Shingeki no Kyojin'de shounen diye biliyorum. Seinen olarak da evet Steins;Gate ve Monster zaten zirve noktası bence de :) Onlar dışında Angel Beats, March Comes Like a Lion (dram), Elfen Lied, Ergo Proxy, Vinland Saga öneririm şuan aklıma gelenlerden.

aslında Shingeki no Kyojin'de shounen diye biliyorum. Seinen olarak da evet Steins;Gate ve Monster zaten zirve noktası bence de :) Onlar dışında Angel Beats, March Comes Like a Lion (dram), Elfen Lied, Ergo Proxy, Vinland Saga öneririm şuan aklıma gelenlerden.
Aynen, shingeki no kyojin'in shounen olduğunu duymuştum ben de ama işlenen siyasi ve özellikle son sezondaki felsefi temalardaki ağırlık bana monster'ı anımsattı. Sosyal bilim veya felsefe bağlamında incelenmeye müsait bir yapısı olan animeler çok hoş gerçekten. Önerdiklerinizden angel beats izlemiştim ama fazla melodram gibi hissettirdi. Biri beni ağlatmak için çok uğraştığında ters tepiyor bende 😁 ergo proxy'e ise bakacağım mutlaka, çok önerdiler.

Evet o da listemde ama daha birkaç anime var onu izlemeden önce izleyeceğim :)

Ben de final yapmamış animeleri beklemeye dayanamayıp çok yeni bir şekilde mangalara giriş yaptim. Önermenizi çok isterim. Ev evet Evangelion gibi bazı kült animeleri izlemek lazım bana kalırsa da, hele hele orijinal oldukları düşünülürse. Aynı şekilde Angel Beats izlemeyi deneyebilirsiniz. O da yanlış hatırlamıyorsam orijinal bir anime ve beni 1 2 bölüm biraz sikmasina karşın kalanını tek izlleyiste bitirmiştim
Tamamını okuduğum ikigami ve şu an okumakta olduğum parasyte'ı önerebilirim, ayrıca merak edip henüz okumadığım pluto2yu da önerebilirm.

Tamamını okuduğum ikigami ve şu an okumakta olduğum parasyte'ı önerebilirim, ayrıca merak edip henüz okumadığım pluto2yu da önerebilirm.
Teşekkürler, yakın zamanda Parasyte izlemeyi planlıyordum (Madhouse cidden bu işi aşırı iyi beceriyor). Ondan sonra okuyabilirim.

anime ile baslayıp suan manga otakusuna döndum tüm gün neredeyse tablet elimde ingilizce manga manhua manhwa (japon,kore,çin) 180 civarı güncel takip ettiklerim var. liste uzun aklımdakilerden bazılari,

noblesse
solo leveling
apotheosis
martial peak
tales of demons and gods
the child of light
ultimate scheming system
spirit blade mountain
grand blue
overgeared

Yorumlara baya bakındım ama çığır açan manga ve animelerden biri unutulmuş sanırım: Akira :)
Biraz kısa olsa da cyberpunk akımının öncülerinden biridir. Half-life gibi oyunlarda bile dizaynlarda Akira'dan esinlenen bölüm tasarımları olduğu söylenmektedir.
MV5BM2ZiZTk1ODgtMTZkNS00NTYxLWIxZTUtNWExZGYwZTRjODViXkEyXkFqcGdeQXVyMTE2MzA3MDM@._V1_.jpg

Geri