• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2021 Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 3276
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Plastik Hario düşünenler için iyi fırsat. Yanında 50 gr Sidamo gönderiyorlar. Ayrıca 40 adet filtre olan set.
Zaman zaman biraz koyu kavrum yaptıklarını düşünsem de şu an titan filter blend içiyorum. Renk cümbüşü güzel bir blend olmuş. Beklemiyordum. Şu an fiyatı çok uygun. Ayrıca 250'ye 25 bir kampanya var. Şu an tam bir pazarlama oldu. Roasting Lab bunu da çok iyi yapıyor :) Siteye bir bakın derim.

Son düzenleme:
Şu kur seviyelerinden sonra hiçbir şeye bakasım gelmiyor. Tüm hevesim ve tadım kaçtı. İnstagramı da kapatacağım, Avrupalısı Amerikalısı asyalısı ne güzel setuplar kuruyor evine, biz de üç kuruşa dripper ve bir el değirmeni almak için kırk takla atalım.

Bugün gördüm Togay bey ikawa da getirmiş ne güzel hatta muazzam al koy köşene ama nerde.. Bu ülkede hobi zevk falan artık haram onu geçtim markete gidip temel ihtiyaç bile ayrı bir sıkıntı. Kahveyi falan da bırakıyorum zaten mutlu olun sayın yetkililer.

Şansımı preondan yana kullanıp Etiyopya Damo Bensa aldım. Gerçekten etkileyici bir kahve. Aromalar belirtildiği gibi çiçeksi. Damağım şenlendi

Şansımı preondan yana kullanıp Etiyopya Damo Bensa aldım. Gerçekten etkileyici bir kahve. Aromalar belirtildiği gibi çiçeksi. Damağım şenlendi
Afiyetler olsun Salim Bey. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.

dip not: Muhtar gelmeden söyleyeyim reklam değildir. :ROFLMAO:

Rahmetli dedemler 50 yıl önce yokluk zamanında nohut kavurup öğütüp nohut kahvesi içerlermiş.
Bunu bir kitapta okuyunca çok şaşırmıştım 3 4 sene önce. Hatta nohut kahvesinin posa kısmını atmaz tekrar tekrar da demlerlermiş . Şimdi anlayabiliyorum bizim de gidişatımız orası galiba

Geri