CongoFather
Barista
Ben de indirimler ile Aliexpress'ten $31.3 a aldım.AliExpress’ten Timemore 2021 basic plus tartı aldım 11.11 indirimi ile 337 TL’ye geldi fiyat çok uygun ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 16792
Ben de indirimler ile Aliexpress'ten $31.3 a aldım.AliExpress’ten Timemore 2021 basic plus tartı aldım 11.11 indirimi ile 337 TL’ye geldi fiyat çok uygun ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 16792
vergi eklenince çok olmuyor muBen de indirimler ile Aliexpress'ten $31.3 a aldım.
Afiyetler olsun Salim Bey. Yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.Şansımı preondan yana kullanıp Etiyopya Damo Bensa aldım. Gerçekten etkileyici bir kahve. Aromalar belirtildiği gibi çiçeksi. Damağım şenlendi
Ben Yiğit beyden timemore g1 plus almıştım. Ama molent ye tercihlerim arkasındaydı. KısmetMolent g50 ye yüzde 20 indirim yaptı.
Onda da anasının gözü indirim varmış. Hayırlı olsun.Ben Yiğit beyden timemore g1 plus almıştım. Ama molent ye tercihlerim arkasındaydı. Kısmet
İndirimli alabileceklerinizi şimdi alın, stoklayın, devasa kahve ve ekipman zamları yolda...
Rahmetli dedemler 50 yıl önce yokluk zamanında nohut kavurup öğütüp nohut kahvesi içerlermiş.Dolar oldu 11 TL Euro oldu 12.5 TL,bence artık zeytin çekirdeği kavurup içmek gerek :'(
Bunu bir kitapta okuyunca çok şaşırmıştım 3 4 sene önce. Hatta nohut kahvesinin posa kısmını atmaz tekrar tekrar da demlerlermiş . Şimdi anlayabiliyorum bizim de gidişatımız orası galibaRahmetli dedemler 50 yıl önce yokluk zamanında nohut kavurup öğütüp nohut kahvesi içerlermiş.
Biri bu konuyu açsın da bunu atayım diye pusuda bekliyordum.
Bazı konusunda çok iyimsersiniz.Bazı şeylerle alakalı bazı karar alıcılar bunun bir tık üstü (ya da altı) işte.
katilmiyorum.Bazı şeylerle alakalı bazı karar alıcılar bunun bir tık üstü (ya da altı) işte.
Bazı konusunda çok iyimsersiniz.![]()
katilmiyorum.
Bu ülkede sadece 1 (bir) adet karar alici var..