• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2021 Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 3276
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benh hala uygun fiyata iyi bir tartı bulamadım. İyi hoş evdeki çok hassas olmasa da elim alıştığı için iş görüyor ama yine de insan 0.1g hassasiyetli olsun istiyor:ROFLMAO:

Var mı uygun fiyatlı bir tavsiyesi olan babayiğit? 😅

Benh hala uygun fiyata iyi bir tartı bulamadım. İyi hoş evdeki çok hassas olmasa da elim alıştığı için iş görüyor ama yine de insan 0.1g hassasiyetli olsun istiyor:ROFLMAO:

Var mı uygun fiyatlı bir tavsiyesi olan babayiğit? 😅

Güzel fiyat.

Overdose bugüne özel %15 indirim yapmış.

"Sadece bugüne özel %15 indirimden faydalanmak için sepette "efsanecuma" kupon kodunu kullanabilirsiniz."
Burtukaana ve Kolombiya ekleyeyim dedim. Sepet Toplamı 235 TL yapıyor, paylaştığınız indirim kuponunu girdim, %15 indirim ile 35,25 TL düştü. 199,75 TL(!) sepet toplamı olduğu için 17 TL kargo ücreti eklediklerini görünce sipariş vermekten vazgeçtim.Bir günlüğüne kupon tanımlarsın, ücretsiz kargo limiti 200 TL belirlersin, 25 kuruş için verdiğin indirimin yarısını kargoya niye versin müşterin. Sizlerin de takdirine sunuyorum.

Yurtdisindan cekirdek sorunsuz geliyor mu? Tax felan oralarini hallederim sorun degil ama mesela yesil cay gibi urunler genelde takiliyor ondan dolayi sormak istedim
Genelde geliyor. Gümrük memuru iş bilmez değilse sorun çıkmıyor. Geri gitme olasılığı çok düşük, paketin kontrol amaçlı kesilip kahvelerin ziyan olma olasılığı da var ama yine düşük.

Ta
Genelde geliyor. Gümrük memuru iş bilmez değilse sorun çıkmıyor. Geri gitme olasılığı çok düşük, paketin kontrol amaçlı kesilip kahvelerin ziyan olma olasılığı da var ama yine düşük.
Tesekkurler ; yesil cay da benimde bu basima geldi ondan sormak istedim. Benimkinide kopege koklatmislar acip baska birsey olma olasiligina karsi ; ziyan oldu :)

Geri