• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2021 Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 3276
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mode On Coffee "blackfriday" kodu ile kahvelerde %20 indirim. 26 Kasım Cuma gece yarısına kadar.
honduras ve ethiopia kochere ve genius mode denemistim. honduras gercekten demlemesi kolay ve keyifli bir kahveydi ama kalmamis :(
kochereyi farkli firmalardan da denedim. simdiye kadar aldiklarim arasinda en dengeli kavrum diyebilirim. gerek v60 gerek aeropress hoffman recetesiyle cok guzel sonuclar aldim. spesifik olarak ayirt edemesemde sari meyveleri net olarak hissettim. canli bir asidite ve kendini hissetiren bir govde vardi. yine alacagim.

Bütcemin yettiği 60-80 tl bandında içilebilecek kahve bulamıyorum resmen. Bu macaraya veda vakti yaklaşıyor sanırım.(bu bütçelerde kahve tavsiyesi olan)
Gordion'dan Kolombiya Santa Rosa'ya bakabilirsiniz.

Geri