• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2021 Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 3276
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 3276

Guest
Bol indirim beklentili bir ay nedeniyle konular arasında indirim aramayalım diye gördüğünüz tüm indirimleri burda paylaşır mısınız.
Kampanya 05.11.2021 00:00 'da (bu gece) başlıyor 12.11.2021 cumanın son dakikasına kadar devam ediyor olacak. Bir haftanın gayet yeterli olduğunu düşünüyorum :)

Üç ayrı indirim oranı belirledim.

%25 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Etiyopya kahveleri için geçerli.
%30 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Amerika ve Asya kahveleri için geçerli.
%35 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Harman kahveler için geçerli.

Kampanya için herhangi bir kodla sizi uğraştırmıyorum üye olmanız yeterli. Sepette indirim otomatik yansıyor olacak.

Aralık sonuna kadar ileri tarihli sipariş verebilirsiniz. Sene sonuna kadar stok tutabilirim.

Bir hafta sürecek olmasından ötürü sipariş miktarı belirsiz olduğundan ve ben de günlük siparişe göre kavurma yaptığımdan, birkaç gün siparişinizin hazırlanma süresi olabileceğini belirtmek istiyorum. Kavurma aşaması benim için kesinlikle işlerin hızlanması gereken bir aşama değil. Benim bir kahveyi yeşilden paketlenecek hale getirmem ortalama yarım saat sürüyor. kavurma bunun sadece 10 dakikası :) gerisi ayıklama. Lütfen gerçekten kahve stoğu olmayanlar notta belirtsin, mümkün olan en kısa sürede gönderiyor olacağım.

Bu ay elimden gelen bu oldu. Kura inat, enflasyona inat birazda :)

preoncoffee.comNensebo Refisa67.5
preoncoffee.comDamo Bensa Anaerobic131.35
preoncoffee.comBombe Kontema Natural67.5
preoncoffee.comKeramo Hamasho Washed71.25
preoncoffee.comPeru La Huaca Washed45.5
preoncoffee.comEndonezya Blue Flores Washed49.0
preoncoffee.comKolombiya El Paseo Anaerobic49.0
preoncoffee.comGuatemala Decaf Mc56.0
preoncoffee.comPreon Espresso Classic32.5
preoncoffee.comPreon Espresso Northwest39.0
preoncoffee.comPreon Filter Sour39.0
preoncoffee.comPreon Filter Doch32.5
preoncoffee.comPreon Türk Kahvesi32.5
Arkadaşlar, fuar yoğunluğuna başlamadan evvel ilk buraya yazmak istedim, duyurusunu instagramdan da yapacağım ama kod aktif durumda.

Kasım ayı kampanyaları için biz de %20 indirim sağladık kahveler özelinde. Kupon kodu: kültürlükasım

Kahvelerimizi tadacak tüm arkadaşlara afiyetler diliyorum şimdiden.

Keyifli haftalar diliyorum herkese! :coffee: :coffee:
null : %25 kod: kahvemasası
Black Friday e ozel olarak (sinirli stok ile sinirli) Calibre Coffee web sitesinden Calibre Coffee foruma ozel %40 indirim saglayan “KKCC40” kodu ile verilecek, tadim seti veya Kolombiya Tadim seti siparislerine, yine ayni ciftlikten, Porvenir, 2x50gr filtre blend ekleyecegiz. Blendlerin icerigi,
1. %60 Bourbon Amarillo %40 Supremo Naturel
2. %30 Geisha, %30 Pink Bourbon, %40 Colombia
indirim doğrudan siteye yansıtılmış kod yok site linki
Site BannerArtboard 2.jpg
Herkese merhaba
Kahvelerimizi daha ulaşılabilir hale getirmek ve daha da önemlisi sizlerle tanışmak adına oluşturduğumuz kampanyamıza ilk günden itibaren göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye müteşekkiriz. 25 Ekim'de başlattığımız tüm ürünlerde geçerli - kutluolsun - %29 indirim kuponumuzun süresi, kaçıran ve sonradan farkeden arkadaşlarımız için 7 Kasım'a kadar uzatılmıştı. Olumlu dönüşler ve devam etmesi yönündeki talepler doğrultusunda kuponu yıl sonuna kadar uzatma niyetindeyiz. Kupon yine tüm çekirdeklerimizde geçerli olacak.

Önümüzdeki günlerde Afrika çekirdeklerimiz arasına 87 tadım skoruna sahip natürel bir çekirdek olan Ethiopia Nebso Abadega Bashasha eklenecek.

Cumartesi günleri yoğunluk sebebiyle kargolamada yaşadığımız sıkışıklıktan dolayı kavurmayı Pazartesi ve Perşembe kargolamayı Salı ve Cuma olarak haftada iki kez yapmaya karar verdik.
kahve.com

%15 ile %35 arası ekipman indirimleri var. Kahvelerde de indirim yapılmış.

Ayrıca turkcell platinum'a 50Tl indirim çeki fırsatı var. Çekler alt limitsiz. İndirimli fiyatlar üzerine uygulanıyor.

100 TL ve üzeri kargo ücretsiz. 14TL - 16TL kargo ücreti var.
Henüz 11.11'deyiz ama olsun.

"Gurmekahveci'den Black Friday indirimi 🖤
Ödeme sayfasında "black15" kodu ile birçok kahvemizi %15 indirimli satın alabilirsiniz."
kahve kulübünün kuruluşunun üzerinden tam iki yıl geçti. Bu iki yıl içerisinde sizlerinde desteği ile kahve kulübü olarak çok güzel organizasyonlar gerçekleştirdik. Kulüp aracılığıyla dostluklar ve arkadaşlıklar kurduk. İkinci yıl dönümümüzü kutlamak adına farklı bir organizasyon yapmak istedik. Bu ay tek bir firma ile organizasyon yapmak yerine bize destek veren bir çok firma ile bir arada biraz festival havasında bir organizasyon düzenledik. Aksilik olmadığı sürece aşağıdaki yazacağım kampanyaları 10-30 Kasım tarihleri arasında kullanabileceksiniz. Destek veren firmalara çok teşekkür ederiz.

Kahve Kulübü 2.Yıl Kutlamalarına özel olarak kahve indirimleri : Alfabetik sıralama ile.

%22 Kahve İndirimleri:

Celcius Coffee

Clean Cup

CoffeNutz

Grizzly Coffee

Zümrüt Karaca

İndirim Kodu: kahvekulubu2yasinda

*
Yurtdışı organizasyonu tamamen iptal olmadı ilerleyen tarihlerde limitli sayı ile olma ihtimali sürüyor. Postnord ile gönderim olacak.
** İlerleyen tarihlerde kampanyaya başka firmalar katılabilir.
*** İlerleyen tarihlerde ekipman indirim kampanyasıda gerçekleştireceğiz.
**** Ulaşamadığımız kutlama etkinliklerine destek vermek isteyen firmalar olursa özel mesaj yolu ile bana ulaşırlarsa kendilerine organizasyonumuza eklerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Rez atıyım şuraya 😄

Selamlar,

Gordion Coffee de indirim var,kendi başlıklarında da duyurmuşlardı.

Merhabalar Vural Bey minik düzeltme yapayım indirimi ben yazdım ama firma ile uzaktan yakından herhangi bir bağlantım yok kahvelerini severek tüketiyor ve takip ediyorum sadece 🙂

Selamlar @Recep Mirza

Başlığın altında paylaşıldığını görmüştüm ama sanki aklımda firmanın forumdaki temsilcisi paylaştı gibi kalmış.Kostarika larını bende severek tüketiyorum,kesinlikle en azından bir kez denemesi lazım.

Arkadaşlar, rez yazmak yerine konuyu takip et butonunu kullanırsanız, mesaj kirliliğinden kurtuluruz.

Ben de Espresso için eureka serisinden bir elektrikli öğütücü düşünüyorum güzel fırsat yakalarsam.

Black Friday e ozel olarak (sinirli stok ile sinirli) Calibre Coffee web sitesinden Calibre Coffee foruma ozel %40 indirim saglayan “KKCC40” kodu ile verilecek, tadim seti veya Kolombiya Tadim seti siparislerine, yine ayni ciftlikten, Porvenir, 2x50gr filtre blend ekleyecegiz. Blendlerin icerigi,

Ayni ciftlikten farkli varyetelerin farlarini deneyimleyebilmek icin guzel bir firsat.
Bugun itibari ile gecerlidir. Stok biterse yine buraya yazacagim magduriyet olmamasi icin.

Son düzenleme:
Black Friday e ozel olarak (sinirli stok ile sinirli) Calibre Coffee web sitesinden Calibre Coffee foruma ozel %40 indirim saglayan “KKCC40” kodu ile verilecek, tadim seti veya Kolombiya Tadim seti siparislerine, yine ayni ciftlikten, La Porvenir, 2x50gr filtre blend ekleyecegiz. Blendlerin icerigi,

Ayni ciftlikten farkli varyetelerin farlarini deneyimleyebilmek icin guzel bir firsat.
Bugun itibari ile gecerlidir. Stok biterse yine buraya yazacagim magduriyet olmamasi icin.
Güzel indirim, Kolombia deneme seti aldım. 🤘🏼

Black Friday e ozel olarak (sinirli stok ile sinirli) Calibre Coffee web sitesinden Calibre Coffee foruma ozel %40 indirim saglayan “KKCC40” kodu ile verilecek, tadim seti veya Kolombiya Tadim seti siparislerine, yine ayni ciftlikten, La Porvenir, 2x50gr filtre blend ekleyecegiz. Blendlerin icerigi,

2. paketi göremedim ben, indirimler bu gun icin mi?

Güzel indirim, Kolombia deneme seti aldım. 🤘🏼
Tesekkurler, umarim begenirsiniz.
2. paketi göremedim ben, indirimler bu gun icin mi?
Merhaba, indirimler bu hafta boyunca gecerli. hediyeler icin stokla sinirli, toplam 3-3.5 kg kadar var her ikisindende, henuz daha bir 50 siparise kadar daha yetecektir.
Blend hediye paketleri sitede goremeyeceksiniz, onlari ben burada duyuru yaptim sadece, sitede 4 lu tadim seti, ve 2li Kolombiya tadim setini bulabilirsiniz.

Tesekkurler, umarim begenirsiniz.

Merhaba, indirimler bu hafta boyunca gecerli. hediyeler icin stokla sinirli, toplam 3-3.5 kg kadar var her ikisindende, henuz daha bir 50 siparise kadar daha yetecektir.
Blend hediye paketleri sitede goremeyeceksiniz, onlari ben burada duyuru yaptim sadece, sitede 4 lu tadim seti, ve 2li Kolombiya tadim setini bulabilirsiniz.
Okan hocam merhaba; sepete atarken cekirdek mi öğütülmüş kahve mi secim yapılmıyor birde kavurum neye göre ben v60 olarak kullanacağım

Ben de Kolombiya deneme setini aldım. Tadım notları ağzımı sulandırdı umarım kahvelerde de aynı etki olur. Kulübe özel indirim için teşekkürler. :)

Ben de Kolombiya deneme setini aldım. Tadım notları ağzımı sulandırdı umarım kahvelerde de aynı etki olur. Kulübe özel indirim için teşekkürler. :)
Cok tesekkurler, umarim begenirsiniz.

Bizimle ilgili baska soru ve yorumlar olursa bize ait konudanda yazabilirsiniz daha duzenli olur sanirim, oradan daha rahat, detayli cevap verebilirim, bu konuyu dagitmamis oluruz :)

Hic guzel bir 11.11 goremedim yoksa vakit var o yuzden mi acaba ? Bu arada Kodu olmayanlara yardimci olabilirim .
Israrla el kaldırıyorum arka sırada şu an. 😄 tcell platinium di mi?

Bakalım, gelbura.com'un indirimini bekliyorum; yeterli bir indirim çıkmazsa kahve.com iyi gözüküyor tartı için.

Bu kampanya icin hazirladigimiz filter blend kahvelerimiz tukenmistir, yogun ilgi icin tesekkur ederim.
Stok kalmadigi icin malesef bundan sonraki siparislerde filtre blendleri ekleyemeyecegiz.

Geri