S
Silinen üye 3276
Guest
Bol indirim beklentili bir ay nedeniyle konular arasında indirim aramayalım diye gördüğünüz tüm indirimleri burda paylaşır mısınız.
www.gelbura.com
Kampanya 05.11.2021 00:00 'da (bu gece) başlıyor 12.11.2021 cumanın son dakikasına kadar devam ediyor olacak. Bir haftanın gayet yeterli olduğunu düşünüyorum 
Üç ayrı indirim oranı belirledim.
%25 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Etiyopya kahveleri için geçerli.
%30 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Amerika ve Asya kahveleri için geçerli.
%35 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Harman kahveler için geçerli.
Kampanya için herhangi bir kodla sizi uğraştırmıyorum üye olmanız yeterli. Sepette indirim otomatik yansıyor olacak.
Aralık sonuna kadar ileri tarihli sipariş verebilirsiniz. Sene sonuna kadar stok tutabilirim.
Bir hafta sürecek olmasından ötürü sipariş miktarı belirsiz olduğundan ve ben de günlük siparişe göre kavurma yaptığımdan, birkaç gün siparişinizin hazırlanma süresi olabileceğini belirtmek istiyorum. Kavurma aşaması benim için kesinlikle işlerin hızlanması gereken bir aşama değil. Benim bir kahveyi yeşilden paketlenecek hale getirmem ortalama yarım saat sürüyor. kavurma bunun sadece 10 dakikası
gerisi ayıklama. Lütfen gerçekten kahve stoğu olmayanlar notta belirtsin, mümkün olan en kısa sürede gönderiyor olacağım.
Bu ay elimden gelen bu oldu. Kura inat, enflasyona inat birazda
Üç ayrı indirim oranı belirledim.
%25 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Etiyopya kahveleri için geçerli.
%30 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Amerika ve Asya kahveleri için geçerli.
%35 İndirim : 100 Gr - 250 Gr - 1000 Gr Harman kahveler için geçerli.
Kampanya için herhangi bir kodla sizi uğraştırmıyorum üye olmanız yeterli. Sepette indirim otomatik yansıyor olacak.
Aralık sonuna kadar ileri tarihli sipariş verebilirsiniz. Sene sonuna kadar stok tutabilirim.
Bir hafta sürecek olmasından ötürü sipariş miktarı belirsiz olduğundan ve ben de günlük siparişe göre kavurma yaptığımdan, birkaç gün siparişinizin hazırlanma süresi olabileceğini belirtmek istiyorum. Kavurma aşaması benim için kesinlikle işlerin hızlanması gereken bir aşama değil. Benim bir kahveyi yeşilden paketlenecek hale getirmem ortalama yarım saat sürüyor. kavurma bunun sadece 10 dakikası
Bu ay elimden gelen bu oldu. Kura inat, enflasyona inat birazda
| preoncoffee.com | Nensebo Refisa | 67.5 |
| preoncoffee.com | Damo Bensa Anaerobic | 131.35 |
| preoncoffee.com | Bombe Kontema Natural | 67.5 |
| preoncoffee.com | Keramo Hamasho Washed | 71.25 |
| preoncoffee.com | Peru La Huaca Washed | 45.5 |
| preoncoffee.com | Endonezya Blue Flores Washed | 49.0 |
| preoncoffee.com | Kolombiya El Paseo Anaerobic | 49.0 |
| preoncoffee.com | Guatemala Decaf Mc | 56.0 |
| preoncoffee.com | Preon Espresso Classic | 32.5 |
| preoncoffee.com | Preon Espresso Northwest | 39.0 |
| preoncoffee.com | Preon Filter Sour | 39.0 |
| preoncoffee.com | Preon Filter Doch | 32.5 |
| preoncoffee.com | Preon Türk Kahvesi | 32.5 |
Arkadaşlar, fuar yoğunluğuna başlamadan evvel ilk buraya yazmak istedim, duyurusunu instagramdan da yapacağım ama kod aktif durumda.
Kasım ayı kampanyaları için biz de %20 indirim sağladık kahveler özelinde. Kupon kodu: kültürlükasım
Kahvelerimizi tadacak tüm arkadaşlara afiyetler diliyorum şimdiden.
Keyifli haftalar diliyorum herkese!

Kasım ayı kampanyaları için biz de %20 indirim sağladık kahveler özelinde. Kupon kodu: kültürlükasım
Kahvelerimizi tadacak tüm arkadaşlara afiyetler diliyorum şimdiden.
Keyifli haftalar diliyorum herkese!
null : %25 kod: kahvemasası
Black Friday e ozel olarak (sinirli stok ile sinirli) Calibre Coffee web sitesinden Calibre Coffee foruma ozel %40 indirim saglayan “KKCC40” kodu ile verilecek, tadim seti veya Kolombiya Tadim seti siparislerine, yine ayni ciftlikten, Porvenir, 2x50gr filtre blend ekleyecegiz. Blendlerin icerigi,
1. %60 Bourbon Amarillo %40 Supremo Naturel
2. %30 Geisha, %30 Pink Bourbon, %40 Colombia
1. %60 Bourbon Amarillo %40 Supremo Naturel
2. %30 Geisha, %30 Pink Bourbon, %40 Colombia
indirim doğrudan siteye yansıtılmış kod yok site linki
Herkese merhaba
Kahvelerimizi daha ulaşılabilir hale getirmek ve daha da önemlisi sizlerle tanışmak adına oluşturduğumuz kampanyamıza ilk günden itibaren göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye müteşekkiriz. 25 Ekim'de başlattığımız tüm ürünlerde geçerli - kutluolsun - %29 indirim kuponumuzun süresi, kaçıran ve sonradan farkeden arkadaşlarımız için 7 Kasım'a kadar uzatılmıştı. Olumlu dönüşler ve devam etmesi yönündeki talepler doğrultusunda kuponu yıl sonuna kadar uzatma niyetindeyiz. Kupon yine tüm çekirdeklerimizde geçerli olacak.
Önümüzdeki günlerde Afrika çekirdeklerimiz arasına 87 tadım skoruna sahip natürel bir çekirdek olan Ethiopia Nebso Abadega Bashasha eklenecek.
Cumartesi günleri yoğunluk sebebiyle kargolamada yaşadığımız sıkışıklıktan dolayı kavurmayı Pazartesi ve Perşembe kargolamayı Salı ve Cuma olarak haftada iki kez yapmaya karar verdik.
Kahvelerimizi daha ulaşılabilir hale getirmek ve daha da önemlisi sizlerle tanışmak adına oluşturduğumuz kampanyamıza ilk günden itibaren göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye müteşekkiriz. 25 Ekim'de başlattığımız tüm ürünlerde geçerli - kutluolsun - %29 indirim kuponumuzun süresi, kaçıran ve sonradan farkeden arkadaşlarımız için 7 Kasım'a kadar uzatılmıştı. Olumlu dönüşler ve devam etmesi yönündeki talepler doğrultusunda kuponu yıl sonuna kadar uzatma niyetindeyiz. Kupon yine tüm çekirdeklerimizde geçerli olacak.
Önümüzdeki günlerde Afrika çekirdeklerimiz arasına 87 tadım skoruna sahip natürel bir çekirdek olan Ethiopia Nebso Abadega Bashasha eklenecek.
Cumartesi günleri yoğunluk sebebiyle kargolamada yaşadığımız sıkışıklıktan dolayı kavurmayı Pazartesi ve Perşembe kargolamayı Salı ve Cuma olarak haftada iki kez yapmaya karar verdik.
kahve.com
%15 ile %35 arası ekipman indirimleri var. Kahvelerde de indirim yapılmış.
Ayrıca turkcell platinum'a 50Tl indirim çeki fırsatı var. Çekler alt limitsiz. İndirimli fiyatlar üzerine uygulanıyor.
100 TL ve üzeri kargo ücretsiz. 14TL - 16TL kargo ücreti var.
%15 ile %35 arası ekipman indirimleri var. Kahvelerde de indirim yapılmış.
Ayrıca turkcell platinum'a 50Tl indirim çeki fırsatı var. Çekler alt limitsiz. İndirimli fiyatlar üzerine uygulanıyor.
100 TL ve üzeri kargo ücretsiz. 14TL - 16TL kargo ücreti var.
Henüz 11.11'deyiz ama olsun.
"Gurmekahveci'den Black Friday indirimi
Ödeme sayfasında "black15" kodu ile birçok kahvemizi %15 indirimli satın alabilirsiniz."
"Gurmekahveci'den Black Friday indirimi
Ödeme sayfasında "black15" kodu ile birçok kahvemizi %15 indirimli satın alabilirsiniz."
Gelbura.com | BaÅka Yerde Arama Gelbura
Ãzel Ãrünler MuhteÅem Fiyatlar Yüksek MüÅteri Memnuniyeti Politikası ile birleÅir Gelbura.com da her zaman daha iyi hizmet anlayıÅı ile
kahve kulübünün kuruluşunun üzerinden tam iki yıl geçti. Bu iki yıl içerisinde sizlerinde desteği ile kahve kulübü olarak çok güzel organizasyonlar gerçekleştirdik. Kulüp aracılığıyla dostluklar ve arkadaşlıklar kurduk. İkinci yıl dönümümüzü kutlamak adına farklı bir organizasyon yapmak istedik. Bu ay tek bir firma ile organizasyon yapmak yerine bize destek veren bir çok firma ile bir arada biraz festival havasında bir organizasyon düzenledik. Aksilik olmadığı sürece aşağıdaki yazacağım kampanyaları 10-30 Kasım tarihleri arasında kullanabileceksiniz. Destek veren firmalara çok teşekkür ederiz.
Kahve Kulübü 2.Yıl Kutlamalarına özel olarak kahve indirimleri : Alfabetik sıralama ile.
%22 Kahve İndirimleri:
Celcius Coffee
Clean Cup
CoffeNutz
Grizzly Coffee
Zümrüt Karaca
İndirim Kodu: kahvekulubu2yasinda
* Yurtdışı organizasyonu tamamen iptal olmadı ilerleyen tarihlerde limitli sayı ile olma ihtimali sürüyor. Postnord ile gönderim olacak.
** İlerleyen tarihlerde kampanyaya başka firmalar katılabilir.
*** İlerleyen tarihlerde ekipman indirim kampanyasıda gerçekleştireceğiz.
**** Ulaşamadığımız kutlama etkinliklerine destek vermek isteyen firmalar olursa özel mesaj yolu ile bana ulaşırlarsa kendilerine organizasyonumuza eklerim.
Kahve Kulübü 2.Yıl Kutlamalarına özel olarak kahve indirimleri : Alfabetik sıralama ile.
%22 Kahve İndirimleri:
Celcius Coffee
Clean Cup
CoffeNutz
Grizzly Coffee
Zümrüt Karaca
İndirim Kodu: kahvekulubu2yasinda
* Yurtdışı organizasyonu tamamen iptal olmadı ilerleyen tarihlerde limitli sayı ile olma ihtimali sürüyor. Postnord ile gönderim olacak.
** İlerleyen tarihlerde kampanyaya başka firmalar katılabilir.
*** İlerleyen tarihlerde ekipman indirim kampanyasıda gerçekleştireceğiz.
**** Ulaşamadığımız kutlama etkinliklerine destek vermek isteyen firmalar olursa özel mesaj yolu ile bana ulaşırlarsa kendilerine organizasyonumuza eklerim.
Moderatörün son düzenlenenleri: