• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

2021 Kasım Ayı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 3276
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Escobarista tüm ürünlerde geçerli, ay sonuna kadar %25 indirim yapmış

Trendyol da Clean Cup ın kendi sitesine göre yaklaşık %23lük bir indirim yakaladım ve hemen aldım :)

Ekli dosyalar

• BC71257A-8D37-45EC-BCB1-1A01B8D7A758.png
    BC71257A-8D37-45EC-BCB1-1A01B8D7A758.png
    181.5 KB · Görüntüleme: 257
Hâlâ Dems Coffee'yi bekliyorum. Bakalım onlar da indirim yapacak mı🙄

kahve.com

%15 ile %35 arası ekipman indirimleri var. Kahvelerde de indirim yapılmış.

Ayrıca turkcell platinum'a 50Tl indirim çeki fırsatı var. Çekler alt limitsiz. İndirimli fiyatlar üzerine uygulanıyor.

100 TL ve üzeri kargo ücretsiz. 14TL - 16TL kargo ücreti var.

kahve.com

%15 ile %35 arası ekipman indirimleri var. Kahvelerde de indirim yapılmış.

Ayrıca turkcell platinum'a 50Tl indirim çeki fırsatı var. Çekler alt limitsiz. İndirimli fiyatlar üzerine uygulanıyor.

100 TL ve üzeri kargo ücretsiz. 14TL - 16TL kargo ücreti var.
Platinum uygulamada görmüş ama unutmuştum, hatırlatma için teşekkür ederim. Olabilecek en uygun fiyata filtre almış olduk böylece. Alt limit belirlememeleri şaşırttı.

Screenshot_20211110-014847__01.jpg

şöyle bri aeropress filtresi indirimi gören olursa da ve buraya yazarsa da şahane olur :)

aylarca beklememe değecek bir indirim ne yazık ki göremiyorum. timemore slim için kahve.com'un fiyatı zaten 985 liraydı, gelbura'da şu an 976 lira. gerçekten üzücü...

Espresso Perfetto’da bazı espresso makinelerinde ve kahve öğütücülerinde %15-20 kasım ayına özel indirimler mevcut. Hergün bir bundle için de özel bir indirim yapılıyor. Bu da listeye eklenebilir.

Geri