florence
Barista
Platinum hat sahibiyseniz uygulaması içinde yer alıyor. Rica ederim.merhaba. indirim sadece platinum uygulamasınamı yapılıyor acaba. bir indirim göremedim sayfada. teşekkürler.
Platinum hat sahibiyseniz uygulaması içinde yer alıyor. Rica ederim.merhaba. indirim sadece platinum uygulamasınamı yapılıyor acaba. bir indirim göremedim sayfada. teşekkürler.
Şu linkteki aeropress sepette 396,80'e düşüyor.Aeropress indirimi gören duyan oldu mu?
Kahve.com da sepette turkcell platinum a özel bölüm var kod ve telefon giriyorsunuz . 50 tl indirim düşüyor.merhaba. indirim sadece platinum uygulamasınamı yapılıyor acaba. bir indirim göremedim sayfada. teşekkürler
Nasıl bir indirimden bahsediyorsunuz acaba? Epey iyi bir fiyata almışsınız ama ben bir indirim göremedim Zümrüt Karaca'da?Zümrüt Karaca nın Eylül kahvelerinin kavrum dereceleri ve tadım deneyimi beni çok memnun etmişti. Hazır Kasım indirimini kaçırmamak adına elimde 500 gr. kahve kalmışken 1 kg. Ana Sora sipariş verdim. 245 TL ye geldi. Çok iyi oldu.![]()
Kahve kulübünün kuruluşunun üzerinden tam iki yıl geçti. Bu iki yıl içerisinde sizlerinde desteği ile kahve kulübü olarak çok güzel organizasyonlar gerçekleştirdik. Kulüp aracılığıyla dostluklar ve arkadaşlıklar kurduk. İkinci yıl dönümümüzü kutlamak adına farklı bir organizasyon yapmak istedik. Bu ay tek bir firma ile organizasyon yapmak yerine bize destek veren bir çok firma ile bir arada biraz festival havasında bir organizasyon düzenledik. Aksilik olmadığı sürece aşağıdaki yazacağım kampanyaları 10-30 Kasım tarihleri arasında kullanabileceksiniz. Destek veren firmalara çok teşekkür ederiz.
Kahve Kulübü 2.Yıl Kutlamalarına özel olarak kahve indirimleri : Alfabetik sıralama ile.
%22 Kahve İndirimleri:
Celcius Coffee
Clean Cup
CoffeNutz
Grizzly Coffee
Zümrüt Karaca
İndirim Kodu: kahvekulubu2yasinda
* Yurtdışı organizasyonu tamamen iptal olmadı ilerleyen tarihlerde limitli sayı ile olma ihtimali sürüyor. Postnord ile gönderim olacak.
** İlerleyen tarihlerde kampanyaya başka firmalar katılabilir.
*** İlerleyen tarihlerde ekipman indirim kampanyasıda gerçekleştireceğiz.
**** Ulaşamadığımız kutlama etkinliklerine destek vermek isteyen firmalar olursa özel mesaj yolu ile bana ulaşırlarsa kendilerine organizasyonumuza eklerim.
Nasıl bir indirimden bahsediyorsunuz acaba? Epey iyi bir fiyata almışsınız ama ben bir indirim göremedim Zümrüt Karaca'da?
Çok teşekkürlerSelamlar @yoyasak
İndirim hususunda yukarıda alıntıladığım paylaşımdan ve başlıktan faydalanabilirsin.
sanırım sitedeki anlık bir hatadan yararlanıp sipariş vermişsiniz ve hata düzeltilmiş daha sonrasındaSelamlar @yoyasak
İndirim hususunda yukarıda alıntıladığım paylaşımdan ve başlıktan faydalanabilirsin.
sanırım sitedeki anlık bir hatadan yararlanıp sipariş vermişsiniz ve hata düzeltilmiş daha sonrasında
Sanırım öyle olmuş çünkü 1 kg kahvede zaten indirim olduğu için ekstra indirim yapmadı bana. 1 kg almak istiyorsanız 4 tane 250 ekleyip kuponu öyle kullanabiliyorsunuz.sanırım sitedeki anlık bir hatadan yararlanıp sipariş vermişsiniz ve hata düzeltilmiş daha sonrasında
Şöyle gayet uygun fiyata origami ve düz karaf bulabilseydim bu 11.11'de, iyi olacaktı...
Şöyle gayet uygun fiyata origami ve düz karaf bulabilseydim bu 11.11'de, iyi olacaktı...
Ben de ona bakıyordum şu an. Orjinal mi muadil mi merak ettim. Satıcının puanı da yok.icinden hiyar cikmazsa eger 250ye origami aldim n11den
Ben sordum satıcıya. Hiç yorum ve puan olmaması şüphe uyandırıyor tabi.Ben de ona bakıyordum şu an. Orjinal mi muadil mi merak ettim. Satıcının puanı da yok.
secretmarkt.com