• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Zümrüt Karaca Roastery

Dün zümrüt karacaya gittim, etiyopya refisa yı merak ediyorum demler misiniz dedim, v60 da demleyip ikram ettiler.Zümrüt bey ile kahve demleme üzerine sohbet de ettik.Refisa harikaydı, şeftali ve üzüm çok belirgindi, iş çıkışı bütün yorgunluğumu aldı kahve.Evde demlediğimde de benzer notaları yakaladım.Sık sık uğrayacağım bir yer oldu benim için,çok memnun kaldım 😊

Zümrüt Karaca’nın sanırım yeni kahvesi Kolombiya Finca Santa Maria Geisha Microlotu deneyen var mı, geisha için fiyat çok uygun yorumlarınız varsa yazabilir misiniz?

Zümrüt hoca candır...😍🙏🙂

Merhaba, mümkünse deneyin ve mutlaka yorumlayın burada... Hatta espresso olarak da denemenizi rica edeceğim mümkünse:)
Tabii yorum yapacağım. Espresso olarak da isteyeceğim. Bu aralar tek değirmen kullanıyor. Eğer mümkün olursa filtrenin ardına (v60) bir de espresso'sunu içerim 💫

Ankara'da olsam değirmenimle giderdim espresso performans testi için. :)
Sizdeyiz, çünkü Adana'dayım. ;)

Zümrüt Karaca’nın sanırım yeni kahvesi Kolombiya Finca Santa Maria Geisha Microlotu deneyen var mı, geisha için fiyat çok uygun yorumlarınız varsa yazabilir misiniz?
Kahveyi denemedim ama Kolombiya geishaların fiyatları daha uygun olabiliyor. Microlot olunca insan kaçırmak da istemiyor :) 100 gramlık paket olsa iyiymiş :) ben de merak ettim.

Bombenin espresso sunu içerken yazıyorum. :) Zümrüt bey ile görüşemedim. Kendisinden deneme paketi yapıp yapamayacağını soracaktım. Tekrar uğrayacağım. Geisha da deneyemedim henüz.

Ekli dosyalar

• IMG_20210826_162942.jpg
    IMG_20210826_162942.jpg
    109.8 KB · Görüntüleme: 317
Bahçeli de işimi olduğunda, yorgunluk kahvesi ve sohbet için uğramadan geçemediğimiz mekan @zumrutkaraca

Ekli dosyalar

• B6F358E3-3668-4A3E-B9D5-0BD0C56DB957.jpeg
    B6F358E3-3668-4A3E-B9D5-0BD0C56DB957.jpeg
    727.8 KB · Görüntüleme: 304
İkiyüz otuz mu lira???
:rolleyes:

Yalaann. Bugün cüzdan boş gifi atanlar bi bakmışız yarın geisha'lar, lot x'ler, mzungu'lar alıyor. Geçelim bu işleri 2-3 hafta sonra bekliyoruz yorumlarınızı :D
Lot x aldım, preon indiriminden kahve aldım. Kahve fabrikası deneme setini 2 kez aldım. Cüzdanda kartvizitler kaldı sadece 😂

Geri