cagrierdogan
Barista
henüz çok taze bir girişim, yavaş yavaş gelir güncellemeler.. birçok kavurucuda göreceğiz gibi önümüzdeki günlerde..
Hızla ve kaliteyle artmalarını umuyorum, sevindim.
henüz çok taze bir girişim, yavaş yavaş gelir güncellemeler.. birçok kavurucuda göreceğiz gibi önümüzdeki günlerde..
Null eklemiş siteye, fiyatı gördüm, Montag'dan sipariş verdim.Bir bombe'dir gidiyor. Null da profil çıkarıyordu, instagram'da denk geldim. Bakalım kimde patlayacak.![]()
Bu mesajdan sonra bakmaya korktumNull eklemiş siteye, fiyatı gördüm, Montag'dan sipariş verdim.![]()
Null eklemiş siteye, fiyatı gördüm, Montag'dan sipariş verdim.![]()
Nasıl fark edemediniz? Aynı çekirdek olsa bile Null'un kahvesinde daha çok nota var. Domates reçeli başlı başına 25 tl eder.Kaçırdığımız bir şey mi var acaba? Aynı çekirdek ise 30 lira farkı idrak edemedim.
Null eklemiş siteye, fiyatı gördüm, Montag'dan sipariş verdim.![]()
öyle demeyelim de, işletme maliyetlerinin güncel döviz kuru karşısında gösterdiği beklenmedik yukarı yönlü hareketinin fiyat endeksine olan yansıması diyelim.görmez olaydım. 30 lira fark nedir yahu? bildiğiniz fahiş fiyat, bu ticaret değil müşteriyi salak yerine koymak olmuş.
öyle demeyelim de, işletme maliyetlerinin güncel döviz kuru karşısında gösterdiği beklenmedik yukarı yönlü hareketinin fiyat endeksine olan yansıması diyelim.
Ato Faysel Abdosh'un olup bitenlerden haberi var mı acaba? Ah benim Abdosh abim.görmez olaydım. 30 lira fark nedir yahu? bildiğiniz fahiş fiyat, bu ticaret değil müşteriyi salak yerine koymak olmuş.
Zümrüt hocam, Ankara'nın gözbebeği ki.Zümrüt Karaca'da biraz önce v60 içtim.
Ankara Bahçeli de böyle bir yer olması çok güzel.
Bombe içtim. Beğendim sıradan bir Ethiopia değil farklı bir aroma vardı. Bergamot yazıyor en baskın oydu.
Muhabbeti hoş. Kahveye aşık içişinden belli
İki defa gittim. Bir espresso bir v60 içtim.
Espresso ve v60 ta çekirdek seçeneği sunuyor. Ankara da espresso da sunan başka bir yer var mı bilmiyorum. Burda bu deneyimden sonra Bahçeli nin o büyük caddesinde içtiğim kahveler için canım sıkıldı. Daha önceden böyle mekanlar keşfetmiş olsaydım dedim.
Aydoğan abi bu tarafa yolunuz düşerse zümrüt abiye birkaç bina mesafedeyim, haber edin tanışalımZümrüt hocam, Ankara'nın gözbebeği ki.![]()
İnşallah kardeşim, çok mutlu olurum.Aydoğan abi bu tarafa yolunuz düşerse zümrüt abiye birkaç bina mesafedeyim, haber edin tanışalım![]()

Zümrüt hoca Candır.dün @Bigvocate ile zümrüt hocama uğradık. kapatmaya az bir zaman kalmasına rağmen kısıtlı zamanda gene en iyi şekilde ağırladı bizi. esnaflığı sağolsun bahçeliye gittiğimde zümrüt hocamın dükkanına uğramak alışkanlık gibi oldu birazetiyopya refisa'sı oldukça başarılı, denemeyen var ise tavsiye ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 14160
Merak ettiğim bir kavurucu ve çekirdek, afiyet olsunPiyasada dönen Etiyopyalardan farklı bir şey denemek isterseniz Banko Gutiti'yi tavsiye ederim.
Dükkanı ziyaret ettiğimde Zümrüt bey kahveyi deniyordu, bize de ikram etti. İlk yudumda böğürtlen tadı aldım. Bence yoğun bir böğürtlen kokusu var kahvede.
Paketindeki tadım notunda kırmızı meyveler ve narenciye yazıyor. Asidik bir kahve gibi duruyor ama bence dengeli
Natural bir kahve olduğu için bloom+ tek döküş şeklinde demliyorum. 1:14 ya da 15 oran tercih ediyorum.