• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Zümrüt Karaca Roastery

öyle demeyelim de, işletme maliyetlerinin güncel döviz kuru karşısında gösterdiği beklenmedik yukarı yönlü hareketinin fiyat endeksine olan yansıması diyelim.

hem bu sene tunus hurmalarına da çook zam gelmiş, bağdat olsa neyse 😈😈😈

Kahve fiyatları aşırı arttı şu pandemi döneminde en kaliteli kahveler 70-80 bandından artık 100-125 TL ye geldi. Kahve almaya çekiniyorum vallahi artık.

Zümrüt Karaca'da biraz önce v60 içtim.
Ankara Bahçeli de böyle bir yer olması çok güzel.
Bombe içtim. Beğendim sıradan bir Ethiopia değil farklı bir aroma vardı. Bergamot yazıyor en baskın oydu.
Muhabbeti hoş. Kahveye aşık içişinden belli :)
İki defa gittim. Bir espresso bir v60 içtim.
Espresso ve v60 ta çekirdek seçeneği sunuyor. Ankara da espresso da sunan başka bir yer var mı bilmiyorum. Burda bu deneyimden sonra Bahçeli nin o büyük caddesinde içtiğim kahveler için canım sıkıldı. Daha önceden böyle mekanlar keşfetmiş olsaydım dedim.

Zümrüt Karaca'da biraz önce v60 içtim.
Ankara Bahçeli de böyle bir yer olması çok güzel.
Bombe içtim. Beğendim sıradan bir Ethiopia değil farklı bir aroma vardı. Bergamot yazıyor en baskın oydu.
Muhabbeti hoş. Kahveye aşık içişinden belli :)
İki defa gittim. Bir espresso bir v60 içtim.
Espresso ve v60 ta çekirdek seçeneği sunuyor. Ankara da espresso da sunan başka bir yer var mı bilmiyorum. Burda bu deneyimden sonra Bahçeli nin o büyük caddesinde içtiğim kahveler için canım sıkıldı. Daha önceden böyle mekanlar keşfetmiş olsaydım dedim.
Zümrüt hocam, Ankara'nın gözbebeği ki.🙂🙏😍

dün @Bigvocate ile zümrüt hocama uğradık. kapatmaya az bir zaman kalmasına rağmen kısıtlı zamanda gene en iyi şekilde ağırladı bizi. esnaflığı sağolsun bahçeliye gittiğimde zümrüt hocamın dükkanına uğramak alışkanlık gibi oldu biraz :) etiyopya refisa'sı oldukça başarılı, denemeyen var ise tavsiye ederim.

zümrüd.jpeg

Refisa için +1 diyorum .

Piyasada dönen Etiyopyalardan farklı bir şey denemek isterseniz Banko Gutiti'yi tavsiye ederim.
Dükkanı ziyaret ettiğimde Zümrüt bey kahveyi deniyordu, bize de ikram etti. İlk yudumda böğürtlen tadı aldım. Bence yoğun bir böğürtlen kokusu var kahvede.
Paketindeki tadım notunda kırmızı meyveler ve narenciye yazıyor. Asidik bir kahve gibi duruyor ama bence dengeli :)

Natural bir kahve olduğu için bloom+ tek döküş şeklinde demliyorum. 1:14 ya da 15 oran tercih ediyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20210706_193728_821.jpg
    IMG_20210706_193728_821.jpg
    84.4 KB · Görüntüleme: 66
Piyasada dönen Etiyopyalardan farklı bir şey denemek isterseniz Banko Gutiti'yi tavsiye ederim.
Dükkanı ziyaret ettiğimde Zümrüt bey kahveyi deniyordu, bize de ikram etti. İlk yudumda böğürtlen tadı aldım. Bence yoğun bir böğürtlen kokusu var kahvede.
Paketindeki tadım notunda kırmızı meyveler ve narenciye yazıyor. Asidik bir kahve gibi duruyor ama bence dengeli :)

Natural bir kahve olduğu için bloom+ tek döküş şeklinde demliyorum. 1:14 ya da 15 oran tercih ediyorum.
Merak ettiğim bir kavurucu ve çekirdek, afiyet olsun 😊

Geri