• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni Ev Tipi Kavurma Makinemiz Studyrac - a400

Tuncay abimizi kaybettiğimizi büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Sadece bir büyüğümüz değil bizler için bir rol model, tevazusu ve enerjisi ile örnek, azim kaynağı ve çok kıymetli bir abimiz idi. Biz kardeşlerine yapmış olduğu tüm yardımlar için, bizlerle paylaştığı tüm bilgiler için, yol göstericiliği için ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok üzgünüz. Ruhu şad olsun. @ttuna64

yardımseverliği ile becerikliliği ile tevazusu ile hepimizin takdirini kazanmış çok değerli bir abimizdi. kalp krizi neticesi ile hayatını kaybettiğini eşinden öğrenmiş bulunmaktayız. studyrac projesine katkıları olsun tc melanger projesinde yaptıkları olsun büyük bir keyif ile çalışmalarını takip ediyorduk. eski forumdan beri nitelikli kahvesever kardeşlerine elinden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırdı. kaybımız ve acımız büyük. toprağı bol olsun, sevenlerine sabır dilerim.

Haber bir anda karşıma çıktı, gerçekten çok üzüldüm. Bizzat uzun müddet tanışıklığımız yoktu ama elbette gruplardan ve buradan az da olsa tanışıyorduk; bildiği konularda yardımını hiç esirgemezdi. Allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun arkadaşlar.

çok üzüldüm çok. her bir konuda yardımı olacaksa esirgemeyen biriydi. yüzyüze tanışmasak da whatsappdan çok konuştuk kendisiyle. Allah rahmet eylesin. çok üzgünüm.

Bir anda bu başlıkta bu haberi okuyunca çok üzüldüm, paylaşımları, yazışmamız film şeridi gibi geçti gözümden.
Eski forumdan beri takip ettiğimiz abimiz... Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır ihsan eylesin.
Konu içindeki mesaj 'Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan' https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...in-olusturdugunuz-kisisel-alan.567/post-11343

çok severdi zeytin ağacı ile uğraşmasını :(

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin çok üzücü :(

Allah rahmet eylesin. Sevenlerine Allah sabır versin.

Tuncay abimizi kaybettiğimizi büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Sadece bir büyüğümüz değil bizler için bir rol model, tevazusu ve enerjisi ile örnek, azim kaynağı ve çok kıymetli bir abimiz idi. Biz kardeşlerine yapmış olduğu tüm yardımlar için, bizlerle paylaştığı tüm bilgiler için, yol göstericiliği için ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok üzgünüz. Ruhu şad olsun. @ttuna64

yardımseverliği ile becerikliliği ile tevazusu ile hepimizin takdirini kazanmış çok değerli bir abimizdi. kalp krizi neticesi ile hayatını kaybettiğini eşinden öğrenmiş bulunmaktayız. studyrac projesine katkıları olsun tc melanger projesinde yaptıkları olsun büyük bir keyif ile çalışmalarını takip ediyorduk. eski forumdan beri nitelikli kahvesever kardeşlerine elinden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışırdı. kaybımız ve acımız büyük. toprağı bol olsun, sevenlerine sabır dilerim.

Allah rahmet eylesin, üzücü bir haber oldu. Geride kalanlara sabır diliyorum.

Ben şahsen tanışmadım ama herkes gibi tabii ki yazışmışlığımız vardır. Genç kardeşleri ile güzel ilişkiler kuran biriydi. Mekanı cennet olsun.

Geri