• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Yeni Ev Tipi Kavurma Makinemiz Studyrac - a400

Elinize sağlık, umarım nihai üründe beklediğiniz performansa ulaşmış olursunuz.

Merak ettiğim 2 husus,
Tamburun cidar kalınlığı nedir ve iç tasarım yaptınız mı?

Videodan gördüğüm kadarıyla tamburun devirdaimi esnasında çekirdekler çoğunlukla dipte toplanıyor ve etkili biçimde bir dönüş sergilemiyorlar. Tabi dönüş hızı, kademesi önemli olsa da tamburun içine çekirdeği yönlendirmek amacıyla engeller koyulması, cihazın daha performanslı olması adına iyi olabilir.

Elinize sağlık, umarım nihai üründe beklediğiniz performansa ulaşmış olursunuz.

Merak ettiğim 2 husus,
Tamburun cidar kalınlığı nedir ve iç tasarım yaptınız mı?

Videodan gördüğüm kadarıyla tamburun devirdaimi esnasında çekirdekler çoğunlukla dipte toplanıyor ve etkili biçimde bir dönüş sergilemiyorlar. Tabi dönüş hızı, kademesi önemli olsa da tamburun içine çekirdeği yönlendirmek amacıyla engeller koyulması, cihazın daha performanslı olması adına iyi olabilir.
İç tasarım yapıldı.
Thermocouple testleri için motorun dönüşü farklı hızlarda test ediliyor, söz ettiğiniz video bunlardan biri olabilir, normal devrinde yığılma sorunu olmuyor.
Testler sonucu gerekli düzenleme ve güncellemeler yapılıyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Emeği geçen herkesin eline sağlık. Çok güzel görünüyor. 😊

Son düzenleme:
merhabalar
Studyrac sahiplerinden birisi de benim.
Zeytin ağacından yapmayı planladığım eklentileri bitirdim.Kuff toplayıcıyı sonradan krom soba borusundan ve abileri gibi aşağıya doğru daralan konik şekilde düzenledim. Ayrıca ön bölüme led aydınlatma ekledim
thumbnail_IMG_7012.jpg

@ttuna64 abi makineye bir kaç kademe daha atlattı sayesinde geliştirecek çok nokta keşfediyoruz

@ttuna64 abi makineye bir kaç kademe daha atlattı sayesinde geliştirecek çok nokta keşfediyoruz
Projenin çizim mimarı olarak ben de sana çok tşk ederim. Hala gözüme batan eksik fazla bir detay yok.
Ben ahşap detaylar ile estetik güzellik katmaya çalışıyorum

Ellerinize sağlık, güzel iş. Hayırlı olsun.

tuncay abi gururla sunar, studyrac v2 :)

Tebrik ederim, elinize sağlık.

harika bir girişim. umarım çok güzel işler çıkarır ve bir çok arkadaşımız kendi kahvelerini kavurup keyifle oynayabilirler.. ben ihtiyaç duymasam da görünce kaşınmadım değil. güzel makinaları görünce dayanamıyorum. fiyatı ve performansını merakla bekliyorum. ellerinize, emeklerinize sağlık.

Geri