• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Köşesi - Demlemek İçin Oluşturduğunuz Kişisel Alan

Benim kahve demleme ve kahve kavurma alanlarım
thumbnail_IMG_3126.jpgthumbnail_IMG_3127.jpgthumbnail_IMG_3130.jpg

Olayı bir üst seviyeye taşımışsınız, tebrik ediyorum :)

Normalde ben de şaşırırdım ama bunların çoğunu yapım aşamasında paylaşmıştı adım adım @ttuna64 , bizler de hayranlıkla takip etmiştik hatta hatırlarsa grace indirimini ben haber vermiştim ;) onu zeytin güzeline dönüştürmüşsün, zeytin ağacı diye hayitırlıyorum, paylaşıma devam ediniz lütfen.

Sıranızı Bekleyiniz Efendim Öncelikle Satılacak her türlü bekoya ben Talipim :)
O kadar çok taliplisi oldu ki birine versem diğerine ayıp olacak. :)

Beko keşke benim olsa 😂😂

O kadar talep eden oldu ki geçen yıllar içerisinde, malesef tüm arkadaşlara aynı cevabı vermek zorunda kalıyorum :)

Benim kahve demleme ve kahve kavurma alanlarım

Çok büyük emek verildiği gözüküyor, tebrik ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Normalde ben de şaşırırdım ama bunların çoğunu yapım aşamasında paylaşmıştı adım adım @ttuna64 , bizler de hayranlıkla takip etmiştik hatta hatırlarsa grace indirimini ben haber vermiştim ;) onu zeytin güzeline dönüştürmüşsün, zeytin ağacı diye hayitırlıyorum, paylaşıma devam ediniz lütfen.
Çok teşkler.Hatırlıyorum sizin sayenızde Lelit Grace sahibi olmuştum.(Nerdeyse Anna alıyordum)

Sizin deyişinizle Zeytin Güzeli Gracethumbnail_IMG_0291.jpgthumbnail_IMG_0292.jpgthumbnail_IMG_0293.jpg

Uzun zamandır sahip olmak istediğim makineye sonunda kavuştum. Buna vesile olan Kronotrop'tan Umut beye çok teşekkür ederim. İlk denemelerimde 30 saniye civarında 60ml bol kremalı shot almayı başardım. Üstelik yaklaşık 2 aylık sanalbaharat çekirdeğiyle. Ekonomik kahve önerileriniz olursa da beklerim. :) Benim kişisel alanım bu şekilde işte. Tabi eşimle ortak olarak. :)
_20200509_125432.JPG

Buda benim kahve köşem... 😊

20200509_.jpg

Bu arada resimlerde fark ettim ki stagg alıp brewcoat almayanı dövüyorlar galiba. Bu kadar işe yarıyorsa bende sipariş vereyim hemen :unsure:

Uzun zamandır sahip olmak istediğim makineye sonunda kavuştum. Buna vesile olan Kronotrop'tan Umut beye çok teşekkür ederim. İlk denemelerimde 30 saniye civarında 60ml bol kremalı shot almayı başardım. Üstelik yaklaşık 2 aylık sanalbaharat çekirdeğiyle. Ekonomik kahve önerileriniz olursa da beklerim. :) Benim kişisel alanım bu şekilde işte. Tabi eşimle ortak olarak. :)
Ekli dosyayı görüntüle 1919
Bu bekonun makinası iyi mi ? Herkes soruyor ediyorda tam olarak muhabbeti anlayamadım.

Bu başlığı açarken aklımda bir kahve köşesi yapmak vardı ve sizlerin oluşturduğu alanları da görmek istemiştim, birbirinden nefis ve donanımlı köşeleri görmüş olduk :) gerçekten imrenilecek birçok fotoğraf geldi. Ben de nihayet alanımı oluşturdum, üstüne koya koya ilerleyeceğim :coffee:
B1ADA7E2-71A9-4F35-8883-679869723509.jpeg

Bu başlığı açarken aklımda bir kahve köşesi yapmak vardı ve sizlerin oluşturduğu alanları da görmek istemiştim, birbirinden nefis ve donanımlı köşeleri görmüş olduk :) gerçekten imrenilecek birçok fotoğraf geldi. Ben de nihayet alanımı oluşturdum, üstüne koya koya ilerleyeceğim :coffee:
Ekli dosyayı görüntüle 2155

Köşe gerçekten çok güzel olmuş. Dolabı hazır mı aldınız yoksa kendiniz mi yaptınız. Benimde buna benzer bir dolaba ihtiyacım var.

Köşe gerçekten çok güzel olmuş. Dolabı hazır mı aldınız yoksa kendiniz mi yaptınız. Benimde buna benzer bir dolaba ihtiyacım var.
Teşekkür ederim ☺️ dolabı ikea’dan aldım, ben monte ettim. Böyle bir ihtiyacınız varsa tavsiye ederim. Oldukça tatmin edici bir ürün.

Beko espresso yapmak için oldukça başarılıdır, üst üste shotlar almayacaksınız.

Ekli dosyayı görüntüle 2155
Boşyerler kakmış. Buda demek oluyor ki ilerleyen zamanda espresso makinesi de var kismetinizde

Geri