• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

TKO 6540 Türk Kahve Öğütücü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1ARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siparişi verdim birazdan gelecek ..deneme bakalım nasıl olacak ..üzerinde gelen 58 mm sepet ve kol işime yaramayacak ..o yüzden elinde 51 mm olan ve kullanmayan varsa takas yapabilirim

şu kolu tutacak yer çıkıyor mu ?

Ekli dosyalar

• 17703879218756250993908004284654.jpg
    17703879218756250993908004284654.jpg
    122.3 KB · Görüntüleme: 71
evet aynen öyle oldu ..gelen körük büyük kap için değil ..o kabı çıkarıp takıyorum körüğü ..

evet aynen öyle oldu ..gelen körük büyük kap için değil ..o kabı çıkarıp takıyorum körüğü ..

shardor 64 ile bire 1 aynı ..dediğiniz gibi

fırçasına kadar aynı

fark körük de ve kahve kabının içinde olan şemsiye gibi 3 ayaklı plastik parça da
Dilerseniz kutuyu komple bir açın, inceleyin toplu olarak yazın hocam. Whatsapp konuşmasında değiliz :)

süre ayarı istediğimiz yerde bırakamıyoruz galiba yani hafıza olayı yok ya da var kitabçıkta göremedim

Ürünü bir aydır kullanıyorum ve memnunum.
Kullanıcılar arası bilgi paylaşımı için sizlere sormak istediğim sorular var;
1) Öğütücü bıçakların birbirine tam dokunduğu, daha fazla kapanmadığı ayar sizlerde kaç numaraya denk geliyor?
2) Espresso ve V60 öğütüm ayarlarınız kaç?
3) Tek doz öğütüm olarak mı yoksa çekirdek haznesi ile mi kullanıyorsunuz?

Ürünü bir aydır kullanıyorum ve memnunum.
Kullanıcılar arası bilgi paylaşımı için sizlere sormak istediğim sorular var;
1) Öğütücü bıçakların birbirine tam dokunduğu, daha fazla kapanmadığı ayar sizlerde kaç numaraya denk geliyor?
2) Espresso ve V60 öğütüm ayarlarınız kaç?
3) Tek doz öğütüm olarak mı yoksa çekirdek haznesi ile mi kullanıyorsunuz?
1)Bende yaklaşık -4,-5 civarında bıçaklar birbirine değmeye başlıyor.
2)Sanalbaharat kahveleri kullanıyorum. Espressoda10 ila 15 arası , v60 ta denemedim hiç.
3)Tek doz olarak kullanıyorum. Körüğü ile kullanınca içinde kalan kahve miktarı minimuma düşüyor.

Geri