• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

TKO 6540 Türk Kahve Öğütücü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1ARS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürün bugün geldi portafiltre çok gereksiz olmuş. Onun yerine, içindeki flat burrun çelik kalitesini yüksek seviyede tutmak daha iyi olurdu. Bu makinelerde en önemli şey dişlinin çeliğidir. Sonra motor tasarım ve dizayn gelir. Herhangi bir elektriklenme gözlemlemedim ilk kullanımda. Uzun zamandır amazondan zamanında aldığım graef öğütücü kullanıyordum konik v60 için kesiyordu beni. Espresso amaçlı flat burr ve daha stabil bir öğütücü istiyordum. Amacım eureka mignon perfetto idi aslında ancak bu makine de fiyat olarak cezbetti. 3 tane eskitsem gene eureka parasını geçmiyor.

Temizlik işi kolay arkadaşlar. Elektrikli süpürgeyi alttan üstten dayayın çekin içinde bir şey kalmaz. Ya da yaprak üfürtücü kuvvetli üfürme makinesi olan arada bir banyoda vurdurtsun söküp temizlemekle uğraşılmaz. Zaten kahve yağı çelik dişler için de faydalı bir şey. Kahvenin yağını da almamak lazım.

yaklaşık bir yıl v60 için sonrasında espresso için kullanma gibi planda iş görür mü bu öğütücü sizce? v60 performansı hakkında yorum yapabilir misiniz? şuan elimde temudan aldığım bir el değirmeni var.

Ben çok memnun kaldım. Espressoda kanallanma olabiliyor cünkü daha homojen öğütüyor konik öğütüme göre. Profesyonel anlamda daha ince ayar yaklaşımı yapmanıza ihtiyaç duyuyorsunuz. V60 için daha aromatik bir tat profiline sahip yani daha az gövdeli o çikolatamsı tat profili azalıyor. Aromatik kahveler kulllanıyorsanız evet öneririm daha kakaomsu damakta iz bırakmasını hedefliyorsanız flat olduğundan bariz azalıyor. Genel olarak ben memnunum. Makinenin en beğendiğim yönü, elektriklenme yapmıyor. 58 mm portafiltre kullanıyorsanız hele hele hiç üzmez.

Ben çok memnun kaldım. Espressoda kanallanma olabiliyor cünkü daha homojen öğütüyor konik öğütüme göre. Profesyonel anlamda daha ince ayar yaklaşımı yapmanıza ihtiyaç duyuyorsunuz. V60 için daha aromatik bir tat profiline sahip yani daha az gövdeli o çikolatamsı tat profili azalıyor. Aromatik kahveler kulllanıyorsanız evet öneririm daha kakaomsu damakta iz bırakmasını hedefliyorsanız flat olduğundan bariz azalıyor. Genel olarak ben memnunum. Makinenin en beğendiğim yönü, elektriklenme yapmıyor. 58 mm portafiltre kullanıyorsanız hele hele hiç üzmez.
Şuan elimde espresso makinesi yok. Öğütücüyü alıp daha sonrasında setup kurmak gibi bir fikrim var. Bahsettiğiniz flat olmasından kaynaklı sorun öğren t64te vs de var mı? Ürünle ilgili değilmiş gibi yazmışsınız çünkü.

Kuvvetle muhtemel olur. Flat olmanın da bir özelliği çünkü o. Ancak o makine hakkında fikrim yok. Zaten kalite arttıkça elektriklenme ve kullanım ömründe pozitif gelişmeler olması çok muhtemel.

Geri