Ürün bugün geldi portafiltre çok gereksiz olmuş. Onun yerine, içindeki flat burrun çelik kalitesini yüksek seviyede tutmak daha iyi olurdu. Bu makinelerde en önemli şey dişlinin çeliğidir. Sonra motor tasarım ve dizayn gelir. Herhangi bir elektriklenme gözlemlemedim ilk kullanımda. Uzun zamandır amazondan zamanında aldığım graef öğütücü kullanıyordum konik v60 için kesiyordu beni. Espresso amaçlı flat burr ve daha stabil bir öğütücü istiyordum. Amacım eureka mignon perfetto idi aslında ancak bu makine de fiyat olarak cezbetti. 3 tane eskitsem gene eureka parasını geçmiyor.
Temizlik işi kolay arkadaşlar. Elektrikli süpürgeyi alttan üstten dayayın çekin içinde bir şey kalmaz. Ya da yaprak üfürtücü kuvvetli üfürme makinesi olan arada bir banyoda vurdurtsun söküp temizlemekle uğraşılmaz. Zaten kahve yağı çelik dişler için de faydalı bir şey. Kahvenin yağını da almamak lazım.
Temizlik işi kolay arkadaşlar. Elektrikli süpürgeyi alttan üstten dayayın çekin içinde bir şey kalmaz. Ya da yaprak üfürtücü kuvvetli üfürme makinesi olan arada bir banyoda vurdurtsun söküp temizlemekle uğraşılmaz. Zaten kahve yağı çelik dişler için de faydalı bir şey. Kahvenin yağını da almamak lazım.