Shardor 64mm cihazına Arçelik yazıp satıyorlar. Shardor 64mm diye aratırsanız birçok inceleme bulunuyor.arçelik nedense tanıtım da yok yorum da yok ilginç
Konik olanlarda da ben bu fiyatta gormedim64 mm flat burr kullanan, tk inceliğine inen bu fiyata başka elektrikli yok hocam benim bildiğim.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.siparişi verdim birazdan gelecek ..deneme bakalım nasıl olacak ..üzerinde gelen 58 mm sepet ve kol işime yaramayacak ..o yüzden elinde 51 mm olan ve kullanmayan varsa takas yapabilirim
Orada gördüğünüz vidayı elinizle çevirip çıkarın. Çıkacaktırşu kolu tutacak yer çıkıyor mu ?
evet aynen öyle oldu ..gelen körük büyük kap için değil ..o kabı çıkarıp takıyorum körüğü ..
shardor 64 ile bire 1 aynı ..dediğiniz gibi
fırçasına kadar aynı
Dilerseniz kutuyu komple bir açın, inceleyin toplu olarak yazın hocam. Whatsapp konuşmasında değilizfark körük de ve kahve kabının içinde olan şemsiye gibi 3 ayaklı plastik parça da
Aç kapa yapmadığınız, standby modunda kaldığı sürece ayarladığınız süre değişmiyorsüre ayarı istediğimiz yerde bırakamıyoruz galiba yani hafıza olayı yok ya da var kitabçıkta göremedim
1)Bende yaklaşık -4,-5 civarında bıçaklar birbirine değmeye başlıyor.Ürünü bir aydır kullanıyorum ve memnunum.
Kullanıcılar arası bilgi paylaşımı için sizlere sormak istediğim sorular var;
1) Öğütücü bıçakların birbirine tam dokunduğu, daha fazla kapanmadığı ayar sizlerde kaç numaraya denk geliyor?
2) Espresso ve V60 öğütüm ayarlarınız kaç?
3) Tek doz öğütüm olarak mı yoksa çekirdek haznesi ile mi kullanıyorsunuz?