• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Chiroso, la loma ve wush wushu zor tükettim, o kadar para vermeseydim içmezdim herhalde. Sitedeki reçeteyi birebir uyguladım. La loma hala duruyor. Özellikle las flores chiroso çok fenaydı
İlk kez kahveye verdiğim paraya üzüldüm açıkcası, onun yerine kendilerinden Cafec Filtre kağıdı alsaydım keşke. Chiroso için @raistlin Togay beyden bir açıklama yapmasını bekledim. Bu bir yarışma kahvesi ve sitede yazana göre bir çok birincilik elde etmiş, fakat bize gelen chiroso lar içilmez durumdaydı. Burda o zaman kavrumlarda bir hata yapılmış olamaz mı? Geri dönüş yapılmasını beklerdim.

İlk kez kahveye verdiğim paraya üzüldüm açıkcası, onun yerine kendilerinden Cafec Filtre kağıdı alsaydım keşke. Chiroso için @raistlin Togay beyden bir açıklama yapmasını bekledim. Bu bir yarışma kahvesi ve sitede yazana göre bir çok birincilik elde etmiş, fakat bize gelen chiroso lar içilmez durumdaydı. Burda o zaman kavrumlarda bir hata yapılmış olamaz mı? Geri dönüş yapılmasını beklerdim.

Enteresan, bu kahveyi ben çok beğenmiştim, kontrol ettim şimdi 23 Aralık kavrumuymuş. Sizinki ne zaman kavrulmuştu?

Garip bir şekilde benim de beğendiğim bir kahveydi.

merhabalar KOSTA RİKA – VOLCAN AZUL – ETHIOPIA NATURAL ANAEROBIC sitede yer alan tarife göre demliyorum fakat çok sıradan düz silik bir tat ortaya çıkıyor. Farklı reçete uygulayan var mı acaba ? önerileriniz nelerdir ?

merhabalar KOSTA RİKA – VOLCAN AZUL – ETHIOPIA NATURAL ANAEROBIC sitede yer alan tarife göre demliyorum fakat çok sıradan düz silik bir tat ortaya çıkıyor. Farklı reçete uygulayan var mı acaba ? önerileriniz nelerdir ?
Ben böyle durumda biraz daha çözmeye gidiyorum 30-30 demleyin 17 klik girin 3.30-3.45 gibi bitirin. Bende friedhats in hambella anaerobic vardı 50-100-100 ile düz bir tat yakaladım sulu sulu ama 30-30 ile biraz daha gövdeli oldu notaları yakaladım

KOLOMBİYA – SANTA MONICA – CASTILLO HONEY WINE YEAST RED FRUITS​

bu kahveyi deneme şansım oldu. çok iddialı mı olur bilmiyorum ama kahvenin öğütmeden önceki kokusu, öğütünce ortaya çıkardığı koku, tadım zaten gerçekten anlatamıyorum. arkadaşlar çok net söylüyorum daha önce içtiklerim arasında da gerçekten çok pahalı özel çekirdekler oldu ama onlar özelse buna kelime bulamıyorum. çok farklı ve gerçekten diğer firmaların çok önünde...tebrikler ve teşekkürler bu çekirdeği deneyip artık nitelikli kahve olayında çok farklı bir seviye olduğunu bana gösterdiğiniz için @raistlin Bu arada inanın bu sonucu çıkarmak için öyle özel su, saniye hesapları, döküm sayısı falan hiçbir reçete falan yok. Clever kullandım 3 dakika bekle bardağa koy yaptım. yani çekirdek bam..bamm..bammm... ne yaparsan ben kaliteyim diyor.

...bu kahveyi deneme şansım oldu. çok iddialı mı olur bilmiyorum ama kahvenin öğütmeden önceki kokusu, öğütünce ortaya çıkardığı koku, tadım zaten gerçekten anlatamıyorum. arkadaşlar çok net söylüyorum daha önce içtiklerim arasında da gerçekten çok pahalı özel çekirdekler oldu ama onlar özelse buna kelime bulamıyorum. çok farklı ve gerçekten diğer firmaların çok önünde...tebrikler ve teşekkürler bu çekirdeği deneyip artık nitelikli kahve olayında çok farklı bir seviye olduğunu bana gösterdiğiniz için @raistlin Bu arada inanın bu sonucu çıkarmak için öyle özel su, saniye hesapları, döküm sayısı falan hiçbir reçete falan yok. Clever kullandım 3 dakika bekle bardağa koy yaptım. yani çekirdek bam..bamm..bammm... ne yaparsan ben kaliteyim diyor.

Tin seçkilerinde bulunan Santa Monica'lar keyif garantili çekirdekler gerçekten.

Afiyet olsun :)

Benim kahveler de bugün geldi.aiden ile demledim içimi gercekten çok güzel demle demle saatlerce iç.emegi geçenlerin ellerine sağlık

Benim kahveler de bugün geldi.aiden ile demledim içimi gercekten çok güzel demle demle saatlerce iç.emegi geçenlerin ellerine sağlık

KOLOMBİYA – SANTA MONICA – CASTILLO HONEY WINE YEAST RED FRUITS​

bu kahveyi deneme şansım oldu. çok iddialı mı olur bilmiyorum ama kahvenin öğütmeden önceki kokusu, öğütünce ortaya çıkardığı koku, tadım zaten gerçekten anlatamıyorum. arkadaşlar çok net söylüyorum daha önce içtiklerim arasında da gerçekten çok pahalı özel çekirdekler oldu ama onlar özelse buna kelime bulamıyorum. çok farklı ve gerçekten diğer firmaların çok önünde...tebrikler ve teşekkürler bu çekirdeği deneyip artık nitelikli kahve olayında çok farklı bir seviye olduğunu bana gösterdiğiniz için @raistlin Bu arada inanın bu sonucu çıkarmak için öyle özel su, saniye hesapları, döküm sayısı falan hiçbir reçete falan yok. Clever kullandım 3 dakika bekle bardağa koy yaptım. yani çekirdek bam..bamm..bammm... ne yaparsan ben kaliteyim diyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Cafec başlığında kısmi olarak duyurmuştum, şimdi daha detaylı duyuruyu yapalım.

Tin Coffee artık online satışta: www.tincoffee.net

Dilediğiniz gibi üyelik ve sipariş oluşturabilirsiniz, tek çekim ya da taksitli alışveriş yapabilirsiniz. :) Özellikle majör ekipman alımlarında taksit seçeneğinden faydalanmak isteyen arkadaşlarımız oluyordu, umarım faydası olur. 12 taksite kadar alışveriş yapabilirsiniz şu an.

Tüm Comandante'ler ve aksesuarları siteye eklendi.

Bu hafta sonu jestleri şöyle: Comandante'ler için banka transferiyle ödeme fiyatını koruyoruz(230 Euro), beraberinde bir paket Cafec hediyesi var! Comandante majör aksesuarları da birer paket Cafec hediyesiyle gelecek! Küçük aksesuarlarda da indirim göreceksiniz.

Ayrıca Hiroia Jimmy için özel bir indirim ve Cafec hediyesi de mevcut!

100 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde Yurtiçi Kargo ile gönderim ücretsiz.

Peşinen not: Fellow'lar ay sonu gibi varış yapacak! :) :)

Herkese Sevgiler.
Hayırlı olsun

hadi bakalım nur topu gibi yeni bir beklentimiz daha oldu...gelene kadar kredi kart limitlerinin boşaltalım:)

Boyutu çok iyi görünüyor. Yakında evlerde fellow köşeleri olacak. Düğün kampanyası gibi filtre&espresso set yapsalar da kahve köşesi olarak alsak

İnfüze/kofermente/hedehödö kahveleri pek kahveden saymam, kahveyi daha pahalı satmak için yapılan bir işlem olarak değerlendiririm. Şimdi bunu bir kenara koyalım.

Yukarıdaki ön kabulle ve @raistlin diyorsa vardır bir bildiği diyerek deneme setinden önce red fruits sonra da coco peach denedim. Sayın ahali, bu "kahve"ler bir başka gerçekten, bardakta uçuyorlar. Şaka maka çok iyiler ve doğru işlendikleri için öyle heterojen bir tat yok. Daha çok yeni olmalarına rağmen, degas bitmemiş olmasına rağmen harika bardaklar aldım. Benim gözümde "kahve" bu değil ama bu kahvelerin çıktısı muhteşem bir içecek ve verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor.

Yurtdışı kapılarının tıkanması sonucu memleketteki sıradan "nitelikli" kahvelerden gına gelmişken ilaç gibi geldi bu seri. Sağolasın Togay.

Geri