• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de bu toplu paketten çok verim alamadım açıkçası. Bütün bir paketi bitirmeme rağmen Las Floresten tat olarak kayda değer bir sonuç alamadım. Koku her demelememde güzeldi ona lafım yok ancak kokusuna göre fazla düz bir kahveydi. Laurinas ise fazla yavandı, çay niyetine içtim diyebilirim, hoş kafeini de azmış. Arıtma suyu kullanıyorum sitede bulunan ve bulunmayan muhtelif demleme reçetelerini kullandım. Timemore C3'ün öğütüm profiline yoruyorum artık.
İki adet Chiroso ve Etiyopya set almıştım. Chiroso’yu sitedeki reçete dahil her türlü demledim, buzdağı, Bolu Abant, Munzur, Pınar vs. 6 farklı su ile denedim, yarışma kahvesi dedik ama koku dışında içilebilir bir forma girmedi, evet gerçekten çok güzel kokuyor kahve fakat içilmiyor, ne tatlılık ne aroma yok damakta, acı bitter bir tat 89-96C arasında su kulanmama rağmen. Benim için hayal kırıklığı hele ki Ombligon dan sonra. Ombligon 10 ise Chiroso 2 puan ancak alır benden, kalanını buzluğa attım.
Etiyopyalara gelirsek, kesinlikle chiroso dan daha lezzetli ve içilebilir kahveler ama günlük kahve klasmanında kalıyorlar, çok karakteristik yönleri yok, fakat zevkle tükettim. Ben açıkcası ödenen bedelin karşılığını bu sefer alamadım bu kahvelerden.

Son düzenleme:
Dün üşenmedim market market buzdağı aradım, aynı reçeteyle demleme yaptım, öncekiyle süre olarak 4-5 saniye fark etti ancak tad olarak hiçbir fark oluşmadı. Bu tür kahvelere bir ‘deneyim’ olarak bakmak istiyorum ancak 12-13 yıldır nitelikli kahve deneyimim sonrası öğrendiğim bir şey varsa iyi ve iyi kavrulmuş kahveye suyu boca edince de fena bir tat ortaya çıkmaması. Dolayısıyla bu alım benim için hayal kırıklığı oldu.

Not: az önce megadu static cherry de denedim, bu kahvede daha az olmakla birlikte aynı sorun mevcut

Son düzenleme:
Stoğu biten kahveleri çok hızlı uçurmasanız keşke sitenizden, ya da bir şekilde arşivleme yoluna mı gitseniz? Aldığım kahveler hakkında geri dönüp bilgilere ulaşmak isterdim. (Yanında bilgi kartı falan mı gönderilmişti hatırlamıyorum da onları saklamakla da uğraşmazdım)

Ethiopia set almıştım ben de Static Cherry 96H ve Natural Anaerobic 96H ikilisinde ben de bitter tatlar aldım, aromalar zayıf. Belki genel olarak kötü bir deneyim olmadı bu setteki kahveler ama beklenti karşısında ezildi benim için.

Stoğu biten kahveleri çok hızlı uçurmasanız keşke sitenizden, ya da bir şekilde arşivleme yoluna mı gitseniz? Aldığım kahveler hakkında geri dönüp bilgilere ulaşmak isterdim. (Yanında bilgi kartı falan mı gönderilmişti hatırlamıyorum da onları saklamakla da uğraşmazdım)

Ethiopia set almıştım ben de Static Cherry 96H ve Natural Anaerobic 96H ikilisinde ben de bitter tatlar aldım, aromalar zayıf. Belki genel olarak kötü bir deneyim olmadı bu setteki kahveler ama beklenti karşısında ezildi benim için.
Normalde bu şekilde kaldırmıyoruz, web sitesi server tarafında sorun yaşadığımız için sadece bu kezlik böyle oldu. Şu an sitede olmayanların reçetelerini o yüzden buraya yükledik bir önceki sayfaya kullanılabilsin diye. Normal şartlarda kahveler tüketilene, kullanıcı bitirene kadar mutlaka kalıyor. Bu arada reçeteler başlangıç referans reçeteleri, taşa yazılı kurallar olarak görmeyin lütfen. Hemen hemen tüm kahvelerde yüksek performanslı öğütücülerin ince tarafındaki öğütümlerle, 1:16 oranla ve 93-94C suyla 2:30'lar hedefiyle arzu ettiğimiz sonuçlara çok yaklaşırsınız. Sonrası sizin kalibrasyonunuz. Ekipmanı, suyunuzu ve tekniğinizi iyi tanımaktan geçiyor. Bu siz özelinde değil tabii, hepimiz için söylüyorum.

Son düzenleme:
Fellow Aiden ile ilgili mesajları mümkün olduğunca ilgili konu başlığına taşıdım. Konuya aşağıdaki linkten devam edebiliriz.

Merhaba Arkadaşlar,

Fellow Aiden için yoğun talep üzerine son tur kampanyayı açıyoruz.

İlk kampanyanın aynısı, hem indirim hem vade farksız taksit var.

23.500 TL ve vade farksız 3 taksit avantajıyla satın alabilirsiniz. Fırsat 15 üniteyle sınırlı.
https://tincoffee.net/urun/fellow-aiden-precision-coffee-maker/

Genel duyurulardan önce buraya ekledim, bu kampanyayla stok bitme durumuna gelecek zaten, şu an için tekrarı olmayacak yani.

Selamlarımla.

Togay bey merhaba,
eureka'nın mignonlar için yeni çıkardığı "king sized dial knob" getirmeyi düşünüyor musunuz? teşekkürler..
Selamlar,

Espresso Perfetto ürünü satışa çıkarmış bilgilendirmek istedim.

Merhaba Arkadaşlar,

Fellow Aiden için yoğun talep üzerine son tur kampanyayı açıyoruz.

İlk kampanyanın aynısı, hem indirim hem vade farksız taksit var.

23.500 TL ve vade farksız 3 taksit avantajıyla satın alabilirsiniz. Fırsat 15 üniteyle sınırlı.
https://tincoffee.net/urun/fellow-aiden-precision-coffee-maker/

Genel duyurulardan önce buraya ekledim, bu kampanyayla stok bitme durumuna gelecek zaten, şu an için tekrarı olmayacak yani.

Selamlarımla.

Merhaba hocam. Tin Coffee'den geçen ay ikinci kez bir C40 american chery satın aldım. Yalnız önceki C40'ıma göre, üstünde bulunan comandante yazısı açık kahve renkte ve sol'dan sağ'a doğru solgunlaşmış. Bunun nedenini merak ettim. Şansızlık mı acaba?

Ekli dosyalar

• 20250304_164712.jpg
    20250304_164712.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 145
Merhaba hocam. Tin Coffee'den geçen ay ikinci kez bir C40 american chery satın aldım. Yalnız önceki C40'ıma göre, üstünde bulunan comandante yazısı açık kahve renkte ve sol'dan sağ'a doğru solgunlaşmış. Bunun nedenini merak ettim. Şansızlık mı acaba?

Merhaba,

2 seneye yakındır yeni ve soğuk baskı logolar kullanılıyor. Önceki serilerde uygulananan logolama yakma şeklindeydi. Bu da sahte ürünlere karşı taklit etmeyi zorlaştırması açısından seçildi merkez tarafından. Tüm yeni ahşap modellerde aynı soğuk logolama uygulanıyor, görsel farklılıklar normaldir ahşap üzerindeki.

Merhaba Arkadaşlar,

İki kampanya var:

1) C60 Baracuda - Stone Washed modeli ilk kez geliyor. Bu model eskitilmiş paslanmaz çelik yapısıyla öne çıkıyor. Fırçalanmış, esktilmiş, ama yepyeni bir görüntüsü var. :)

Model ilk kez geleceği için spesifik bir önsipariş indirimi var. 25750 TL yerine 21.995 TL. Mart sonuna dek teslim öngörüyoruz.

2) C40 Black modeli önsiparişte Red Clix hediyeli.

Mart sonuna dek teslim öngörüyoruz.

İki kampanyalı model de web sitemizde satışta: https://tincoffee.net/urun-kategori/comandante/comandante-ogutuculer/

Herkese Sevgiler.

Taksitle almaya kalksan o da ayrı bir dert. 3 e bölsen 1000, 6 ya bölsen 2000 TL fiyat farkı çıkıyor. Bankalar iyi soygun yapıyorlar

Merhaba Arkadaşlar,

Seçkiye iki yeni kahve eklendi. Sürpriz bir temayla Etiyopya Heirloom'un farklı ülkeler ve farklı üreticilerden nasıl sonuçlar doğurduğunu deniyoruz:

1) Costa Rica - Volcan Azul - Ethiopia Natural Anaerobic: Her zamanki gibi Volcan Azul, zımba. Pembe, kırmızı, floral.

2) Brezilya - Santuario Sul - Ethiopia Natural Anaerobic: Geçen sene Gesha ve Starmaya gibi lotlardan tanıdığınız üreticimiz. Yine farklı bir Brezilya deneyimi. Sarı, egzotik, gövdeli.

Sete La Loma - Laurina'yı da dahil ettik.

Tüm kahvelerde indirim var, üçlü set alımda %25 indirim var.

Herkese Sevgiler.

Geri