puspus
Barista
- İsim
- Yücel
Daha fazla
- İsim
- Yücel
- Espresso Makinesi
- BFC Ela Junior
- Değirmen
- Mazzer Mini, Eureka Specilieta, Timemore Chesnut G1
- Ekipmanlar
- V60,Güralita,Delter, Chemex, Mokapot
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Ümraniye
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
- Ümraniye-Dudullu
Yetişirse yarına geldiğimizde alalım. Verdim siparişi, nasıl sevmicen be yaMerhaba Arkadaşlar,
Espresso severler için güzel haberlerle geldim. Kolombiya - Pink Bourbon Natural Anaerobic espressoda aldı yürüdü!
20 Mayıs kavurmamızın ardından kahve 13-14 gün bekledi, bugün reçetesini yeni makinemizde çıkardım.(Cumartesi atölyeye gelecek arkadaşlarımı Modbar'ımıza kardeş bir de Kees Van der Westen bekliyor!) Tesadüf eseri kahvelerini ofisten teslim alan bir Kulüp arkadaşımız da bizimle birlikte denedi Pink Bourbon espressoyu.
Muazzam. Buram buram vişne - kiraz, tarçın, bol bol rom - likör. Yoğun, viskoz, son derece kalıcı. Espresso profili gibi espresso profili oldu cidden. Filtre profilinden farklı o yüzden tadım notları da bir parça. Kavurma profili itibariyle de öğütücülerinizi bu çekirdek için kalibre ederken zorlanmayacaksınız. Kimi ekstra açık, filtreye dönük profillerde dial in için muazzam çaba gerekiyor, aşırı inceye gitmek zorunda kaldığımız için düzgün espresso almak iyice güçleşiyor. Bunda öyle değil.
Gelelim Güzelliğe.
Bu seçkinin ilk özel espressosu oldu bu. 200g standart gramaj espressoda çok anlamlı gelmiyor bana, o yüzden 400g bir özel versiyon eklendi siteye.
Kahve Kulübü'ne özel ilk espresso jesti için fiyat %25'ten fazla indirimle 430 TL'den 320 TL'ye düşüyor.
İndirim kodu: kkespresso
https://tincoffee.net/urun/kolombiya-el-rubi-pink-bourbon-anaerobic-naturalespresso/
Her batch'imiz 3.500g civarı çıkıyor kavurmadan sonra. Kahve Kulübü'ne özel bu indirim 2 batch ile sınırlı. Bu da 16 paket yapıyor 400g için.
Kahvelerinizi talebe göre yarın ya da Pazartesi kavuracağız.
Sonrasında espresso profilini devam ettirme şansımız olmayacak muhtemelen, tek tek farklı profil tutmak biraz yorucu olur. O yüzden bir seferlik özel bir iş olarak düşünebilirsiniz. Başka bir yerde duyurusu da yapılmayacak.
Her daim özel espresso işleri soruluyordu, böyle bir güzellik yapalım istedim. Umarım beğenirsiniz.
Sevgiler.