• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - Online Satışa Açıldı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba Arkadaşlar,

Espresso severler için güzel haberlerle geldim. Kolombiya - Pink Bourbon Natural Anaerobic espressoda aldı yürüdü!

20 Mayıs kavurmamızın ardından kahve 13-14 gün bekledi, bugün reçetesini yeni makinemizde çıkardım.(Cumartesi atölyeye gelecek arkadaşlarımı Modbar'ımıza kardeş bir de Kees Van der Westen bekliyor!) Tesadüf eseri kahvelerini ofisten teslim alan bir Kulüp arkadaşımız da bizimle birlikte denedi Pink Bourbon espressoyu.

Muazzam. Buram buram vişne - kiraz, tarçın, bol bol rom - likör. Yoğun, viskoz, son derece kalıcı. Espresso profili gibi espresso profili oldu cidden. Filtre profilinden farklı o yüzden tadım notları da bir parça. Kavurma profili itibariyle de öğütücülerinizi bu çekirdek için kalibre ederken zorlanmayacaksınız. Kimi ekstra açık, filtreye dönük profillerde dial in için muazzam çaba gerekiyor, aşırı inceye gitmek zorunda kaldığımız için düzgün espresso almak iyice güçleşiyor. Bunda öyle değil.

Gelelim Güzelliğe.

Bu seçkinin ilk özel espressosu oldu bu. 200g standart gramaj espressoda çok anlamlı gelmiyor bana, o yüzden 400g bir özel versiyon eklendi siteye.

Kahve Kulübü'ne özel ilk espresso jesti için fiyat %25'ten fazla indirimle 430 TL'den 320 TL'ye düşüyor.
İndirim kodu: kkespresso
https://tincoffee.net/urun/kolombiya-el-rubi-pink-bourbon-anaerobic-naturalespresso/

Her batch'imiz 3.500g civarı çıkıyor kavurmadan sonra. Kahve Kulübü'ne özel bu indirim 2 batch ile sınırlı. Bu da 16 paket yapıyor 400g için.
Kahvelerinizi talebe göre yarın ya da Pazartesi kavuracağız.
Sonrasında espresso profilini devam ettirme şansımız olmayacak muhtemelen, tek tek farklı profil tutmak biraz yorucu olur. O yüzden bir seferlik özel bir iş olarak düşünebilirsiniz. Başka bir yerde duyurusu da yapılmayacak.

Her daim özel espresso işleri soruluyordu, böyle bir güzellik yapalım istedim. Umarım beğenirsiniz.

Sevgiler.
Yetişirse yarına geldiğimizde alalım. Verdim siparişi, nasıl sevmicen be ya :) damo espressodan sonra güzel olacak böyle bi profil 👌

Arkadaşlar Merhaba,

Dün tüm Pink Bourbon - Espresso siparişleriniz çıkış yaptı. 14-15 günlük bir bekleme öneriyorum.

Bir başka bilgilendirme ise kargo konusunda.

Şubat ayında Yurtiçi Kargo ciddi bir fiyat artışı uygulamıştı. Bugünlerde tüm firmalara olduğu şekilde bize de tekrar bir fiyat güncellemesi gelmesini bekliyorduk. Bekliyorduk ama %85-90 olmasını da beklemiyorduk. Günlük şokumuzu aldık.

Yeni fiyatlandırmayla 15 Haziran'dan itibaren 1-2 desi aralığında olan küçük paket gönderim ücretimiz 45 TL civarına gelecek. Çok düşük hacimde kargo gönderen arkadaşların fiyatlarını ise düşünemiyorum. Diğer kargo firmalarından da teklif istiyoruz, ama ne kadar verimli olacak ve ne teklif gelecek bilemiyorum.

Hala 25 TL'lik kargo fiyatına sahipken küçük aksesuarlarda bir kampanya yapıyoruz. Kampanya Cuma gün bitimine dek geçerli ve tüm döviz hareketlerine bağlı.

Tüm Comandante aksesuarlarında %20-25'lere varan indirim girdik siteye. Tüm fiyatlara yansımış durumda. Herhangi bir kod girmenize gerek yok. Red Clix, Black Crank gibi ürünlerde ciddi indirim oluyor. Tekli Polimer Hazneler için El Rubi - Pink Bourbon hediyesi ekliyoruz.

https://tincoffee.net/urun-kategori/comandante/aksesuarlar/

İlaveten, kontrol amaçlı açılmış 1 adet Comandante C40 Nitro Blade - Liquid Amber siteye indirimli olarak eklendi. Ürünün sadece bandrolleri ve bantları açıldı, ürün kullanılmadı. Teşhir amaçlı gösterim de yapılmadı bu üründe. Fiyat avantajını değerlendirmek isteyen arkadaşlarımız için güzel şans.

https://tincoffee.net/urun/comandante-c40-nitro-blade-grinder-liquid-amber-mk4acik-kutu/

Herkese Sevgiler.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Döviz hareketleri ve kargo hareketlerine karşı son bir jestle Fellow Carter Move Mug ve Mighty Carafe ürünlerinde indirim başladı.
Haberler biraz ani oluyor, öncesinden duyuramıyoruz bu gibi durumlarda, mazur görün.

Muhtemelen haftaya liste fiyatlarında güncelleme olacaktır, o olmadan evvel bir de indirim şansı var şu an.

https://tincoffee.net/urun-kategori/fellow/

Herkese Sevgiler.

Merhaba Arkadaşlar,

Döviz hareketleri ve kargo hareketlerine karşı son bir jestle Fellow Carter Move Mug ve Mighty Carafe ürünlerinde indirim başladı.
Haberler biraz ani oluyor, öncesinden duyuramıyoruz bu gibi durumlarda, mazur görün.

Muhtemelen haftaya liste fiyatlarında güncelleme olacaktır, o olmadan evvel bir de indirim şansı var şu an.

https://tincoffee.net/urun-kategori/fellow/

Herkese Sevgiler.
Az daha dürtüsel bir şekilde move mug alacaktım ki müthiş ekonomimiz sayesinde indirimli fiyatı bile benim alım gücümü aştı. Böyle böyle param cebimde kalıyor çok şükür.

Ben de dün black crank alarak faydalandım kampanyalardan. Kur yine atağa geçmişken böyle fırsatlar sunulması cezbediyor gerçekten.

Kahvesever olarak kendimi satın alan yerine koymaya gayret ediyorum hep. Elzem olan parçalar ve ömürlük aletler için bir şekilde kahveyi hep hayatımızda tutacaksak ekstra bütçeler yaratmaya çalışıyoruz ama bir de tamamlayıcı üniteler var. Mug'dır, bakım setleridir vs. İşlevi yüksek ürünler olsa da can yakıyor maliyetler. Bunlar için en azından kurlar tavan yaptığında zam öncesi bir parça adım atmaya çalışıyoruz.

Mighty Carafe Smoked, bana bakıyor ben de ona bakıyorum; ama kırılma ihtimalini aklıma getirip vazgeçiyorum. Ardından: Çok sağlam da duruyor dikkat edersem... Cümleyi bitirmeden bir önceki cümleme tekrar dönüyorum 😂

Son düzenleme:
Mighty Carafe Smoked, bana ben de ona bakıyorum; ama kırılma ihtimalini aklıma getirip vazgeçiyorum. Ardından: Çok sağlam da duruyor dikkat edersem... Cümleyi bitirmeden bir önceki cümleme tekrar dönüyorum 😂
Ben de o isli gri karafı ezelden beri çok beğeniyorum. Fakat hayatımda neyi değiştirecek diyorum vazgeçiyorum. Keşke bu durumlarda olmasak da hobilerimizi güle oynaya yaşasak.

Mighty Carafe Smoked, bana ben de ona bakıyorum; ama kırılma ihtimalini aklıma getirip vazgeçiyorum. Ardından: Çok sağlam da duruyor dikkat edersem... Cümleyi bitirmeden bir önceki cümleme tekrar dönüyorum 😂
Bu tarz ürünleri seçerken düşme gibi camı kırabilecek durumlar haricinde standart kullanımda ne yaşanıra çok dikkat ediyorum. Kulp kısmında bir ayrılma olur mu, sebepsiz çatlamalar yaşanır mı, yıkama talimatlarına uyulduğu sürece yapıda bir bozulma olur mu vs vs.

41 kere maaşallah denir ya, Mighty'ler cidden öyle. Sapasağlam. :) Malzeme ve işçilik kalitesi son derece yüksek bir ürün.

Ben de o isli gri karafı ezelden beri çok beğeniyorum. Fakat hayatımda neyi değiştirecek diyorum vazgeçiyorum. Keşke bu durumlarda olmasak da hobilerimizi güle oynaya yaşasak.

Çoğu zaman söylüyorum. İyi kahve demlemek için iyi kahve, öğütücü ve düzgün su haricinde bir sütlaç kasesi bile işinizi görür. Yaparsınız immersion geçersiniz. :)

Bir de işin keyif, estetik ve fonksiyonel tatmin ve deneyimi üst noktaya taşıma tarafı var ki nitelikli kahve gibi bir alanda bunu yadsıyamıyoruz. Basitçe çok daha mutlu eden şeyler bunlar insanı. :) Hobilerimiz için keşke daha rahat hareket edebilsek kısmına ise sonuna dek katılıyorum.

Çoğu zaman söylüyorum. İyi kahve demlemek için iyi kahve, öğütücü ve düzgün su haricinde bir sütlaç kasesi bile işinizi görür. Yaparsınız immersion geçersiniz. :)

Bir de işin keyif, estetik ve fonksiyonel tatmin ve deneyimi üst noktaya taşıma tarafı var ki nitelikli kahve gibi bir alanda bunu yadsıyamıyoruz. Basitçe çok daha mutlu eden şeyler bunlar insanı. :) Hobilerimiz için keşke daha rahat hareket edebilsek kısmına ise sonuna dek katılıyorum.
Hayatımda neyi değiştirecek derken aslında herhangi bir kaba da demlerim ne olacak ki demek istememiştim. Ülkede geldiğimiz şu ortamda zaten insanı en çok, ya da belki ekseriyetle böyle zevkler beğeniler estetik ve fonksiyonel tatminler mutlu ediyor. Etrafıma bakınca evimdeki ufak kahve düzenimden mutlu oluyorum, bu düzene bir de Mighty Carafe, hem de smoked eklemek istiyorum ama kendimi o kadar güvende hissedemiyorum birçoğumuz gibi. Yoksa vallahi sabah kalkma sebebim kahve demlemek :) Bugün almazsak yarın hiç alamayacağımız da kesin. Ne tuhaf günlerden geçiyoruz yahu!

Bugün almazsak yarın hiç alamayacağımız da kesin. Ne tuhaf günlerden geçiyoruz yahu!

Sevgili bakanımızın gözlerindeki ışık böyle ışıl ışıl devam ettikçe, yakında kahve çuvalının %400 süper bono gibi yatırım aracına döndüğünü bile görmemiz mümkün. :sneaky:🥸

Mighty Carafe Smoked, bana bakıyor ben de ona bakıyorum; ama kırılma ihtimalini aklıma getirip vazgeçiyorum. Ardından: Çok sağlam da duruyor dikkat edersem... Cümleyi bitirmeden bir önceki cümleme tekrar dönüyorum 😂
Nasıl sevmiycen :) bende aldım astım karşıma izliyorum arada bir özel kahvelerde kullanıyorum

Arkadaşlar Selam,

Birkaç gündür kargo artışları ve kur yüzünden frenleyeceğim kadar her şeyi frenlemeye çalışıyorum.

Muhtemelen haftaya döviz kaynaklı kahve fiyatlarını güncellemek zorunda kalacağım, buradaki üst sınır 17.50 denilebilir bizim açımızdan. Bir de kargo artışı olacak. Bunlar olmadan son bir kahve kampanyası geliyor.

kahvekulubu15: Bu kodla tüm tekli paketlerde ve Kolombiya Set'te %15 indirim olacak.
kahvekulubu25: Cup of Excellence Set için %25 indirim olacak. Gesha son 4 paket x100g kaldığı için onun şanındandır. Tekrarı yok, El Salvador Gesha'ya elveda diyoruz.

Cup of Excellence son 4 epey ciddi indirimli oluyor. Yeni Kolombiya'lardan da pek memnunuz, denememiş arkadaşlara da böylece son bir fırsat sunmuş olalım.

İndirimler Pazar gün sonuna dek aktif. Sonrası mı? E hayırlısı...

Sevgiler.

Cup of Excellence oldu son 3 :) bende bayadır es geçiyordum güzel indirim verdim bende siparişi :)

Geri